Grimstahamnsvägen 47

Nockebyhov, Stockholms kommun Se på karta

11 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
515 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Driftkostnad
64 437 kr/år

Ring mig mäklare för mer info och visning.

Välkommen till denna utmärkta familjevilla med härlig friköpt och lummig trädgårdstomt, belägen i ett av Stockholms attraktivaste villaområden Nockebyhov!

På Grimstahamnsvägen 47 hittar du detta moderna hus vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Huset erbjuder vackra ytskikt och välbevarade detaljer som samsas med en modern och smakfull stil! Här har det inte kompromissats med vare sig kvalitet eller design.

De totalt 199 kvm är fördelade på på tre plan. Entréplanet består av kök, sällskapsrum, matsal med utgång till altan samt wc. På övre plan finner du 3 stora sovrum och badrum. På det nedersta planet finns ytterligare ett väl tilltaget sovrum med öppen spis som likväl kan användas som tonårsrum eller allrum. Till huset hör en stor, barnvänlig och lummig trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, många soltimmar, stora gräsytor och bärbuskar. Under årets varmare månader tillbringar man gärna mycket tid på den stora och trevliga altanen som har lättmöblerade ytor, trätrall och loungedel.

Huset är strategiskt placerad nära grönområden, Brommaplan (T-bana) och Nockeby torg (med mysiga 12:an). Direkt närhet till bra skolor och förskolor.

Välkommen till ditt nya drömhus önskar Christopher Maurie!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bromma

Kontakta mäklaren

Christopher Maurie

Fastighetsbyrån Bromma
Mäklare Christopher Maurie, Fastighetsbyrån Bromma
070-269 58 60
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas