Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christopher Maurie

Christopher Maurie

Om mig

Hej, som uppvuxen Brommabo vågar jag påstå att jag kan området väl. Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver stort engagemang, erfarenhet och lyhördhet. Varje försäljning är unik och därför skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för just Er. Jag är driven och målinriktad med stor passion för mitt yrke. Med kundens bästa i fokus ser jag till att alltid överträffa förväntningarna. Kontakta gärna mig för ett förutsättningslöst möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tacitusvägen 18, Norra Ängby, Stockholms kommun

Tacitusvägen 18

Villa
Norra Ängby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
12 100 000 kr
146 + 45 m²
7 rum
554 m² tomt

Välkommen till detta rymliga hem med stora sällskapsytor och många sovrum och ett underbart högt läge på Tacitusvägen. Husets ena sida har fantastisk, vidsträckt utsikt över Norra Ängbys takåsar. Husets andra sida vetter mot ett lummigt skogsområde. Det är svårt att hitta ett hus med mer skyddat läge i området. Här har du chansen att bo i en charmig bostad från 1931 om totalt 191 kvm och med en trädgård med gräsmatta om 554 kvm och stora altaner. Huset erbjuder en generös planlösning med gott om plats för både umgänge och avkoppling. Den öppna sällskapsytan ger möjlighet till trevliga middagar och mysiga kvällar framför elden i hemmets eldstad. På övre plan finns tre bra sovrum, en wc samt möjlighet att bygga ett badrum där ett giltigt bygglov finns för att bygga takkupa, se alternativ planlösning. Med flera sovrum finns det gott om plats för hela familjen samt möjlighet att skapa arbetsrum eller hobbyutrymmen där det idag är förråd/pannrum. Huvudentrén till huset nås från parkeringen. Hallen har gott om plats för avhängning och förvaring.  Det är en underbar och lummig trädgård med flera uteplatser samt en perfekt plats för sommaraktiviteter och avkoppling utomhus. Närområdet i Norra Ängby bjuder på lugn och trygg miljö med närhet till grönområden och vacker natur. Här kan du njuta av sköna promenader och samtidigt ha enkel access till stadens puls. Detta hem i Norra Ängby har allt du behöver för att trivas - välkommen att tillsammans utforska möjligheterna som väntar! För mer information, vänligen kontakta Christopher Maurie, villamäklare i Bromma

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Plommonvägen 15, Eneby, Stockholms kommun

Plommonvägen 15

Villa
Eneby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
6 500 000 kr
81 + 50 m²
7 rum
538 m² tomt

Accepterat pris, 6.500.000kr Fantastisk hus med en friköpt tomt på ett lugnt läge i Eneby. - Härlig södervänd tomt - Lugn, barnvänlig gata - Uppfart för 3-4 bilar - Laddstolpe Det översta planet består av en rymlig hall med plats för förvaring, wc, två sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp med utgång till altanen som ligger i bästa söderläge och används flitigt. Gamla garaget konverterades om till bostadsyta och har två sovrum samt ett badrum med dusch och wc. Det nedre planet består av två möjliga sovrum, ett hobbyrum/verkstad, ett badrum med badkar och wc samt en tvättpelare. I anslutning finns även en bastu. Bra förvaring över lag både invändigt och utvändigt. Tomten är lummig med en lättskött trädgård med stor gräsmatta för hopp och lek. På uppfarterna finns det plats för 3-4 bilarna samt el-laddare för två bilar! Huset har ett utmärkt läge på lugna Plommonvägen och är en barnvänlig gata med närhet till grönområden och lekplats bara på andra sidan gatan. Nära kommunikationer (buss 117 ligger på gångavstånd och tar dig till Brommaplan eller Spånga samt buss 113 som tar dig till Islandstorget eller Sundbyberg). Direkt närhet till Beckombergaskolan, förskolor, mataffär (ICA supermarket öppet alla dagar 7-23), trevliga restauranger, Ängby IP, Beckombergahallen/simhall, gym, flertal lekplatser. Varmt välkommen hem till Eneby, önskar önskar Christopher Maurie, din mäklare i Bromma.

  • Uteplats

Visar alla 2