Håkansövägen 1

Norrfjärden, Piteå Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
1 740 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
35 400 kr/år

Välkommen till Norrfjärden och denna rymliga villa på Håkansövägen 1! Stor tomt om 1740 kvm som avgränsar mot skogen. På sommaren skapar rönnarna ett naturligt insynsskydd med en vacker vägg av grönska. Huset har imponerande 147+113 kvadratmeter och här finns gott om möjligheter för nästa ägare. Många av de stora utgifterna som bland annat jordvärme, treglasfönster och dränering är redan investerade i huset.

Praktisk källarvåning med gott om förvaringsytor. Tack vare de stora ytorna i källaren finns här utrymme för hela familjens intressen. Varför inte bygga ett gym eller en relax? Eller varför inte både och? När jordvärmen installerades behölls vedpannan och ackumulatortanken. För den som har tillgång till ved kan man alltså istället välja att elda, då slår jordvärmepumpen automatiskt ifrån. Ett smart uppvärmningssystem som går att effektivisera för den som är intresserad. Om du inte är intresserad av att elda med ved kan du luta dig tillbaka och lämna jobbet till jordvärmepumpen!

På Håkansövägen bor du på en barnvänlig gata och granne med naturen. Från huset har du gångavstånd till skola och mataffär och elljusspåret ligger på kort avstånd. Närheten till E4:an skapar bra pendlingsavstånd med både bil och buss till såväl Piteå som Luleå.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå