Sälstigen 4

Obbola, Umeå kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
1 574 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
53 173 kr/år

Denna moderna villa, byggd år 2019, är en dröm för den som älskar havet och naturen. Med sina 6 rum och kök erbjuder den gott om utrymme för familjen att trivas. Belägen vid havet och med underbar utsikt över Västerfjärden i Obbola. Till villan hör en egen båtplats med fast bom samt gemensam bastu och grillstuga.
På fastigheten finns även ett Attefallshus på 25 kvm utrustat som extra boende med påkostat kök och badrum samt en carport med förrådsdel uppförd på gjuten betongplatta.
Genomgående hög standard med ekgolv i alla sovrum samt fina klinkergolv i övriga rum, två helkaklade badrum varav ett större med glasad dörr ut till altanen och ute spa, kök och vardagsrum med ryggåstak och stora fönsterpartier ger en härlig rymd och fina ljusinsläpp. Påkostat barkök från Vedum med stora fönsterpartier och utgång till det soliga trädäcket, ljus snygg köksinredning och rostfria vitvaror.
Praktisk groventré med tvättstuga och ett stort trädäck som ger sol hela dagen och en fin utsikt mot Västerfjärden.
Vattenburen golvvärme i hela huset och låg förbrukning tack vare bergvärme.
Spa
Delvis nedsänkt uppvärmt bubbel och spabad för 6 personer finns varav två är liggplatser. Belysning infällt, olika kulörer kan fås. Bredband via fiber och fjärrstyrd belysning via plejd system.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Umeå

Kontakta mäklaren

Magnus Forsberg

Mäklarringen Umeå
Mäklare Magnus Forsberg, Mäklarringen Umeå
0705455933