Västgötavägen 4

Överlida, Svenljunga Karta & restider

1 500 000 kr
VillaVilla

Det är mitt sanna nöje att snart få presentera denna charmiga och representativa fastighet med endast en kort promenad till inte en utan tre olika bad- och fiskevänliga sjöar! Fastigheten ligger på ett drömläge i det lilla samhället Överlida för er som vill vara nära naturen men inte bo isolerat eller ensamt på landsbygden men ändå mötas av den karaktäristiska lantliga känslan när ni kommer hem.

Boningshus erbjuder stora sällskapsutrymmen med goda utrymmen för umgänge, en trevlig planlösning, oerhört bra förvaringsmöjligheter och många rum är ljusa och luftiga. Fastigheten är dessutom kopplad till kommunalt VA vilket också är en fördel och underlättar för fastighetsägaren.

Fastigheten har löpande renoverats under de senare åren men visst kvarstående renoveringsbehov återstår, nuvarande ägare har bland annat förberett ett rum på entréplan i syfte att agera kök men valt att stanna arbetet för att köparen själv skall kunna få planera och designa sitt eget drömkök! Tack vare det gamla köket på andra våning får man dock möjlighet att flytta in och bo i huset under tiden som köksarbetet pågår.

Förutom boningshuset finner ni också två uthus med stor potential, varav det ena rymmer två personbilar samt en rejäl jordkällare. Den trivsamma trädgården om 6870 kvadratmeter har fantastiska möjligheter för såväl barn med spring i benen som för vuxna som bara vill koppla av eller vill ha möjlighet till odling eller kanske ha några höns.

Att det är enkelt att se potentialen här råder det inga tvivel om och boningshusets 142 kvadratmeter, fördelade på sex rum och kök, ger er nu möjligheten att sätta er egen prägel när ni skapar det perfekta familjehemmet!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta mäklaren för mer information.

_____________________

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Cicilia Odenbrink, på 0325-65 08 03 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
142 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
6 870 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
44 569 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västgötavägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 500 000 kr
Driftkostnad
44 569 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 427
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 17 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips