Kommande

Holmenvägen 7

Räppe, Växjö Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
202 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
5 155 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1922
Kommande

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka in visning.

Försäljningen avser TVÅ fastigheter. Unik fastighet i Räppe, båda fastigheterna utgör en tomt om totalt ca 5155 kvm, fantastisk parkliknande trädgård som är helt fri från insyn med stor egen damm innan strandkanten. Egen godkänd brygga i sjökanten. Fastigheten ligger på en mycket lugn gata helt utan onödig biltrafik. Här bor man väldigt privat. Båthamn på samma gata knappt 50 meter bort.
En unik tillfällighet att kunna förvärva en sådan här fastighet så pass centralt i Växjö!

Försäljningen avser två fastigheter. Fastigheterna är idag naturligt sammanhängande. Detaljplanen på fastigheten där bostadsbyggnaden är, tillåter en byggnadsyta på 25% av fastighetens storlek, vilket ger en byggnadsyta på ca 417 kvm, idag finns enligt säljarens uppgifter en byggnadsyta på ca 177 kvm, så det finns alltså möjligheter att få lov att kunna bygga större eller ytterligare ett hus eller garage om man så önskar.

Fastigheten ÖJABY 7:10 som ligger utanför detaljplan omfattar 3 486 kvm, här finns ett officialservitut på väg till förmån för fastigheten att ta väg över ÖJABY 17:1. Efter kontakt med kommunen så är det mycket som talar för att man kan få uppföra ett bostadshus på denna fastigheten tack vare officialservitutet, samt att fastigheten redan idag är privatiserad och ianspråktaget och att allmänheten inte har tillgång till fastigheten. Sedvanligt förhandsbesked på bygglov och strandskyddsdispens krävs.

Tillträde tidigast augusti 2021.
Fastigheten försäljs genom anbud.
Fri prövningsrätt förbehålles säljaren.

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka in visning.

Läs mer hos mäklaren
Gårdshem Fastighetsförmedling

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.