Gårdshem Fastighetsförmedling

Gårdshem Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Österleden 48 B Växjö, Norr/ Fagrabäck, Växjö kommun

Österleden 48 B Växjö

Lägenhet
Norr/ Fagrabäck, Växjö kommun
800 000 kr
34 m²
1 rum
vån -1
1 831 kr/mån
23 529 kr/m²

NYTT PRIS!! Riktigt prisvärd trevlig 1:a i trygg stabil förening!! Tillfälle! Varmt välkomna till Österleden 48 B till denna välplanerade och trevliga etta på markplan. Lägenheten är mycket charmig och trivsam och har bra med möbleringsmöjligheter samt egen uteplats i insynsskyddat läge. Unikt för denna lägenhet är att altandörren har eget lås vilket gör att man kan använda altaningången som entrédörr och därmed slipper gå i några trappor alls, och man smidigt kan ta med sig sin cykel m.m. Till lägenheten finns även ett förråd. Här bor man med närhet till både universitetet och stadskärnan. Låg månadsavgift i en trygg och stabil förening. Brf Fagrabäck är en äldre förening med låg belångsgrad och föreningen har genomfört stora renoveringar de senaste åren som bland annat stambyte och byte av fönster. Det erbjuds både festlokal, gästrum, gym, bastu och kolonilotter till de boendes förfogande. På Norr bor du med en snabb cykelfärd in till citykärnan(2,5 km) och gångavstånd till mataffär och Fyllerydsskogen. Välkomna på visning!

  • Plus
Tallvägen 7, null, Växjö kommun

Tallvägen 7

Villa
Växjö kommun
1 400 000 kr
135 + 81 m²
6 rum
1 455 m² tomt

Varmt välkomna till denna lättskötta och trevliga tegelvilla på Tallvägen 7 i Braås. Här finns gott om plats för hela familjen, huset värms upp med bergvärme så har låga driftskostnader. Huset har genom åren genomgått renoveringar löpande och är i ett gott skick. Bland annat är yttertak och fönster uppdaterade. Stor trädgård för samvaro och lek och här finns även äppel- och plommonträd.. Villan omfattar ett kök, matrum, två badrum, tre sovrum, stort vardagsrum och ett extra allrum. I källarplan finns ytterligare ett rymligt sällskapsrum, hobbyrum/ pannrum, matkällare, förråd och en rymlig tvättstuga. Närhet till busshållplats och goda förbindelser till Växjö. I Braås bor man lugnt och bekvämt med all tänkbar service som livsmedelsbutik, vårdcentral, idrottshall, förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Östra vägen 26, null, Uppvidinge kommun

Östra vägen 26

Tomt
Uppvidinge kommun
200 000 kr
1 159 m² tomt

Tomt till salu i centrala Åseda! Tack vare det tidigare boningshuset på platsen är tomten redan påkopplad på kommunalt vatten och avlopp. Tillfälle för dig som vill bygga nytt i Åseda! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Ljungsåkra Norregård 3, Vederslöv, Växjö kommun

Ljungsåkra Norregård 3

Tomt
Vederslöv, Växjö kommun
2 400 000 kr
2,2 ha tomt

Drömmer du om att bygga upp din egna lilla hästgård eller letar efter en privat belägen fastighet att kanske bygga nytt på? Här kan drömmen kanske bli till verklighet! Med knappt 15 km till stan bor man med närhet till Växjö. Ligger på ett mycket privat och fridfullt läge utan grannar direkt inpå. Lantbruksenhet, taxeringskod 110 idag, med en areal om ca 21 580 kvm ( 2,158 ha) enligt lantmäteriets uppgifter. Idag bebyggt med ett äldre torp med renoveringsbehov. El finns indraget, vatten och avlopp saknas idag. Tidigare varit bebyggt även med ekonomibyggnad men som revs pga sämre skick. Mark och omgivning kan undersökas på egen hand. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 4