Hindåsvägen 4

Rävlanda, Härryda kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 050 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
48 792 kr/år

Välkomna till Hindåsvägen 4 och denna välrenoverade tvåplansvilla med stor trädgård. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats som har generöst med ljusinsläpp från de stora fönsterna. Fördelat på de två våningsplanen finner vi 4 sovrum, två WC och ett badrum på entréplan med dubbla kommoder. Utöver detta finner vi även goda förvaringsutrymmen och en rymlig tvättstuga med dusch. Det är genomgående ljusa färger i hela villan som knyter ihop entréplanet med nedre plan och ger en enhetlighet. Villan bjuder på generösa fönster i olika väderstreck vilket ger ett trivsamt ljus och rymd. Hela villan är välplanerad med plats för umgänge med vänner och familj. Bjud på fördrinken vid köksön, samlas vid altanen för grill och kvällssol för att sedan avnjuta middagen i matplatsen och avsluta i soffan framför den öppna spisen. Här finns många möjligheter för den stora familjen eller de som önskar kontor och gästrum. På tomten har vi en stor uppfart med plats för 3-4 bilar, en gräsmatta med plats för lek och bus och en rymlig altan i härligt söderläge.

Villan är belägen i ett lugnt och tryggt område i Rävlanda med närhet till Hedens förskola, Gärdets förskola och Rävlandaskolan årskurs F-6.

Inom promenadavstånd finner vi Rävlanda Station som med pendeltåg tar er till Göteborg eller Borås. Närmsta busshållplats har vi precis utanför dörren där buss 610 och 611 avgår. Buss 610 är en snabbuss som tar er till Göteborg och buss 611 tar er via Landvetter till Mölnlycke.

I Rävlanda finns serviceutbud med vårdcentral, bibliotek, mataffär, frisör samt pizzeria.

Utöver förskolor, skolor, kollektivtrafik och serviceutbud finns en trevlig natur att vistas i. I närheten av Hindåsvägen 4 finner vi en belyst naturstig, utegym för utomhusträning och grillplats. Det är promenadavstånd till Rammsjön med badplats där ni kan njuta varma dagar.
Rävlanda är även känt för vackra naturreservat och Rävlanda Trädgårdar, en mötesplats för trädgårdsintresserade.

Varmt välkomna på visning till Hindåsvägen 4!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke

Kontakta mäklaren

Elias Boström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke
Mäklare Elias Boström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke
0768-071684

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.