Kommande

Rösjövägen 6

Rö, Norrtälje kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
186,5 m²
Tomtarea
2 634 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
37 627 kr/år
Kommande

Nu erbjuds du den unika möjligheten att förvärva ett av de finaste husen som har sålts i området. Rö är en växande pärla och ligger endast ca 40 minuter från Stockholm. Huset, som byggdes 2018, är på 186,5 kvm och andas lyx samt kvalité med påkostade materialval och många extra tillval. Till tillvalen hör bl.a. liggande extra bred panel, takfönster, extra höga fönster, uppgraderade vitvaror, exklusivt kakel/klinker, Kährs trägolv, infällda spots och utebelysning. Redan vid första anblicken när du kör in på uppfarten får du känslan av ett välbyggt och påkostat hus med fantastisk trädgård. När man köper ett hus är läget, känslan och ett bra första intryck det viktigaste. Det här huset uppfyller allt detta. Läget är i en klass för sig, eller vad sägs om ett öppet och högt läge med utsikt mot åkerfält och Rösjön? Dessutom minimalt med insyn och endast ca 40 minuter från Stockholm innerstad. Varför inte flytta ut från stadens puls och ha kontoret hemma för att andas lantlig luft och få ett mindre stressigt liv?

När du går in i huset så möts direkt av det fantastiska ljuset och rymden som takhöjden ger i hall och vardagsrum. Takhöjden i hall och vardagsrum är 3,70 meter. Känslan att detta är ett påkostat och välbyggt hus infinner sig direkt. Stora sociala ytor i vardagsrum, kök och allrum skapar goda möjligheter för att umgås med både familj och vänner. Huset fördelar sig på vardagsrum, allrum, kök, tvättstuga, två badrum och fyra sovrum. Hela huset har ett fint trägolv från Kährs och helkaklade badrum med exklusivt kakel och klinker. I ena badrummet finns badkar och regndusch. Stor tvättstuga med groventré utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt ett skafferi för matvaror. Köket är från Ballingslöv och här finns både köksö, bra förvaringsmöjligheter och en matplats för 8-10 personer. Lyxiga tillval såsom marmorskivor, två diskhoar, extra bred induktionshäll och lådor i underskåpen. Sovrummen är smart placerade i huset genom att tre st sovrum och ett badrum ligger i anslutning till varandra och det fjärde rummet (gästrummet) ligger i andra delen av huset tillsammans med duschrum. Masterbedroom är extra stort med bl.a. en walk in closet..

Huset är utrustat med Plejd dimmer som styr all belysning via app, både inomhus- och utomhusbelysning. Vattenburen golvvärme via bergvärmepump i hela huset med värmereglage i varje rum. Mycket kostnadseffektivt värmesystem som sänker elkostnaden avsevärt. 3-glas isolerfönster i hela huset. De flesta fönster är extra höga och flertalet är från golvet, vilket skapar extra ljus i varje rum. Isolerade innerdörrar samt isolerade väggar med OSB-skivor innanför gipsskivorna, vilket gör att det är enkelt att skruva upp saker på väggarna och minimerar ljudnivån mellan rummen. Givetvis finns det fiber indraget i huset. Infällda spotlight i taket i kök och båda badrummen samt i fönstersmygen i vardagsrum, kök och allrum.

Utöver detta finns också Yale Doorman kodlås på både entrédörr och groventrédörr, som också kan styras via app i mobilen. Mycket generös och effektfull utebelysning runt hela fasaden, i hela altanen samt två upplysta pelare vid infarten och lyktstolpe.

Här bor du i en lantlig miljö på landet men har ändå nära till både Stockholm och Norrtälje. Till Stockholm tar du med bil på ca 40 minuter och till Norrtälje på ca 15 minuter. Det är också nära till Uppsala (50 minuter) och Arlanda (40 minuter). Närhet till bussar som tar dig hela vägen till Danderyds sjukhus eller Tekniska Hö

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.