Sälleryd 503

Sälleryd, Karlskrona kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
1 663 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
33 061 kr/år

Välkommen till denna hemtrevliga 1-plansvilla som utstrålar kreativitet och klass! Här bor du i ett naturskönt och lugnt område som ger bra insynsskydd. Villan har en väl genomtänkt planlösning som är flexibel att anpassas efter behov! Den mysiga hemmakänslan skapas av husets unika interiörer, färgglada väggar tillsammans med den öppna spisen i vardagsrummet som ger en extra mysfaktor! Kökets charmiga klinkergolv och den öppna ytan där ett större matbord får plats passar perfekt till flerbarnsfamiljer.

I dagsläget har villan 4 sovrum, allrum, vardagsrum och en stor altan. Du välkomnas med en stor entré där stora ytor finns för avhängning, därifrån kan du lätt navigera dig vidare till köket där den öppna hallen leder dig vidare till allrum och vardagsrum. De ljusa valen av ytskikt och trägolv utger en modern känsla som enkelt går att anpassa efter olika typer av inredning och design. Önskas det ett fräscht och modernt badrum som rymmer både en dusch och badkar så hittar du det här! Badrummet är välplanerat med kakel och klinkergolv som renoverades år, 2019.

Villan har en vit träfasad och är utbyggt med en stor altan som kan inredas med större grupper av utemöbler. Den stora trädgården ger dig odlingsmöjligheter för både grönsaker och blommor, här finns även uppvuxna buskar. Med en förrådslänga som ligger intill huset ger det en enkelt möjlighet för förvaring av trädgårdsverktyg och annan förvaring. Fastigheten är ansluten till fibernät och har en carport med plats för två bilar.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlskrona

Kontakta mäklaren

Johan Styrsvik

HusmanHagberg Karlskrona
Mäklare Johan Styrsvik, HusmanHagberg Karlskrona
073-077 27 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.