Hästhagsstråket 30

Saltarö, Värmdö Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
2 370 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
32 725 kr/år
Antal besök
5 935
Dagar på Hemnet
10

Hjärtligt välkomna till detta charmiga hus i ett attraktivt och naturskönt område på Saltarö. Huset ligger högt och solig med allmänning på baksidan samt vacker vy över skog och äng. Stor och inbjudande altan som sträcker sig runt huset i tre väderstreck med sol från morgon till kväll, här finns goda förutsättningar för trevliga middagar eller andra festligheter. Fastigheten erbjuder utökad byggrätt med möjlighet att bygga ut till hela 150 m² för huvudbyggnad. Även möjligheter att bygga komplementsbyggnad om 40 m². Detta hus är ett utmärkt boende dig som söker ett lugnt och tryggt område med närhet till goda kommunikationer, vacker natur och bad.

Huset är ett enplanshus som erbjuder flera rum samt öppen och ljus planlösning. Ytorna består av hall, kök med matplats, matrum/vardagsrum med vacker öppen spis, 3 sovrum och badrum. I den nyare delen av huset finns ett stort vardagsrum och ett tv-rum. Tv-rummet går med enkelhet bygga om till ett till sovrum om så önskas. Källare finns under viss del av huset, bra utrymme för förvaring, verkstad osv. Till huset har du en fantastisk tomt på 2370 m² med både plana och sluttande ytor. Här finns både gräsmatta, träd och buskar samt andra planteringar.

På Saltarö finns möjlighet till båtplats, tennisspel med tre banor samt en stor och mycket barnvänlig badstrand med omtyckt strandkiosk endast några minuters cykelfärd från fastigheten. Här anordnas tennisskola för både barn och vuxna. Den aktiva tomtföreningen anordnar även simskola och fotbollsskola och i normala tider både valborgs - och midsommarfirande. Ca 10 minuters promenad från fastigheten når ni busskommunikationerna som tar er in till Slussen på runt 45 minuter.

Anmäl gärna ditt intresse till mäklaren så hålls du informerad och går inte miste om viktig information. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö