Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Hermansson

Maria Hermansson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2012 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Engagerad, noggrann och påläst är några egenskaper som jag värdesätter högt och som tydligt avspeglas i mitt arbete. Med ett brinnande hjärta för bostadsaffärer och nöjda kunder, så eftersträvar jag alltid lyckade försäljningar och att överträffa mina kunders förväntningar. Tveka inte att kontakta mig om ni har planer att sälja eller om ni är nyfikna på värdet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skärmaröstrand 24, Skärmarö, Värmdö kommun
Skärmaröstrand 24, Skärmarö, Värmdö kommun, bild 2
Skärmaröstrand 24, Skärmarö, Värmdö kommun, bild 3

Skärmaröstrand 24

Fritidshus
Skärmarö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
5 200 000 kr
67 + 50 m²
4 rum
2 930 m² tomt

Varmt välkomna till denna välskötta fastighet belägen i eftertraktade Skärmarö, intill havet! Två bostadshus på tomten, perfekt till den stora familjen eller generationsboende! Här erbjuds en mycket välskött fastighet i genomgående gott skick samt bara några få minuters promenad till brygga och badplats. Tomten som ligger mot allmänningen erbjuder också sol från tidig morgon till sen kväll! På fastigheten finns idag ett hus om ca 67 kvm, ett modernt hus om ca 50 kvm, en friggebod/gäststuga om 10 kvm, en grillplats, två förråd och en lekstuga. Huvudbyggnaden är ljus och luftigt med många vackra detaljer och en centralt placerad kamin. Vidare finns ett inglasat uterum med plats för både loungemöbler och matbord. Vidare i huset finns tre sovrum, kök och dusch samt WC. På entrésidan finns ett stort trädäck som sträcker sig runt ena gaveln. Här njuter du gärna av en frukost ackompanjerat av fågelsång, långlunch i solen, en fika efter en dag vid badplatsen eller varför inte bjuda in till middag med vänner och familj. Ytterligare ett hus på tomten byggt ca 2007. Här finns kök, badrum med förbränningstoalett, två sovrum och ett vardagsrum. Utanför entrén finns en stor altan. Bakom huset finns ytterligare ett förråd. Fantastiskt tomt med fint läge på återvändsgata ! För den som är båtintresserad så finns möjligheter till båtplats via båtklubben som ligger nära. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger er möjlighet att utforma ert nya boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Skärmarö är ett idylliskt område där öppna ängar och ekskogar skapar en lantlig och mysig atmosfär. Förutom båtliv finns i området aktiviteter för alla: Vandra på natursköna Värmdöleden som har sin ände vid Saltarö. För den naturälskande finns det i området gott om skog för bär- och svampplock, och om du önskar ge dig ut på en promenad eller löptur finns det promenadslingor. Vill du i stället ta dig ut till öarna tar du dig enkelt ut i skärgården med båt. Under sommaren anordnar Stockholms Jolleskola populär seglarskola för barn och unga. För den som gillar tennis finns tennisbana hos Saltarö Tennisklubb och för den ridintresserade finns Värmdö Ridklubb i Evlinge strax innan Saltarö Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet med otroligt läge mitt i Stockholms skärgård med närhet till Sandhamn, Möja, Svartsö med flera öar! Kontakta mäklaren för vidare information och för att boka din tid för visning!

  • Premium
Lilla Båtmansvägen 4, Sollenkroka, Värmdö kommun
Lilla Båtmansvägen 4, Sollenkroka, Värmdö kommun, bild 2
Lilla Båtmansvägen 4, Sollenkroka, Värmdö kommun, bild 3

Lilla Båtmansvägen 4

Fritidshus
Sollenkroka, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
25 000 000 kr
165 + 45 m²
4 rum
4 636 m² tomt

För visning kontakta ansvarig mäklare! Nu tillsaluförs detta exklusiva boende med sjötomt vid havet i natursköna Sollenkroka, Värmdö! Snabbt tillträde möjligt. Det som fångar ögat är den vackra havsutsikten, naturliga sandstranden, stora bryggan och inte minst den vackra enplansvillan i genomgående gott skick! Havsutsikten är påtaglig från hela tomten och den bästa uteplatsen är den rymliga altanen utanför kök och vardagsrum med plats för såväl matbord som loungedel. Här finns det sol från tidig morgon till sen kväll! Stor brygga på över 50 kvm med plats för flertalet båtar, här finns även en båtlift. I samma sekund som ni kliver över tröskel fylls ni av känslan av att ni hittat hem. Hela huset andas perfektion och man har verkligen lyckats med en inbjudande och tilltalande arkitektur. Enplansvillan är cirka 165 och renoverad 2022. Här erbjuds allt man kan önska med påkostade materialval och väl genomtänkta detaljer. Stora fönsterpartier och en öppen planlösningen gör villan ljus och luftig. Källare/souterrängdel finns med ingång från ena gaveln av huset. Här finns ett gästrum om totalt cirka 25 kvm med badrum. Härifrån nås också de stora teknikrummet om cirka 20 kvm. Utöver villan finns ett dubbelgarage, gästhus/friggebod, växthus, förråd och redskapsbod. På den stora och insynsskyddade tomten finns det mesta man kan önska sig, bland annat gräsytor, stenlagda ytor. stenmurar, växter, buskar m.m. De charmiga växthuset möjliggör plantering/odling eller middagar under glastaket. Upplev årstidernas skiftningar medan ni njuter av den spektakulära havsvyn och de omkringliggande omgivningarna. För den som uppskattar båtlivet finns gott om båtplatser på den egna stora bryggan (segelbåtsdjup) men också plats på en gemensambrygga. Härifrån är man snabbt ute i skärgården! Denna möjlighet erbjuder ett modernt och bekymmersfritt boende på en stor och härlig sjötomt i populära Sollenkroka! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Grävlingsstigen 54, Värmdövik, Värmdö kommun
Grävlingsstigen 54, Värmdövik, Värmdö kommun, bild 2
Grävlingsstigen 54, Värmdövik, Värmdö kommun, bild 3

Grävlingsstigen 54

Villa
Värmdövik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
6 995 000 kr
140 + 25 m²
5 rum
2 242 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerade och påkostade enplansvilla med stor, insynsskyddad tomt! Här bor man längst in på lugn återvändsgata med naturen som närmsta granne. Gå direkt från tomten ut på mils-långa skogspromenader, svampplockning, blåbär och lingon. Tomten har en blandad karaktär med fina bergshällar, planteringar samt en stor och plan gräsmatta Två stora altaner i olika väderstreck. Här kan man njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Villan är totalt 165 kvm, 140 kvm i ett plan och en lägenhet om 25 kvm i sutterängdelen. Lägenheten kan användas som uthyrningsdel, kontor, gästhus osv. Även möjlighet att bygga en trappa från vardagsrummet i huset till lägenheten och få en större boarea. Villan har genomgått en totalrenoveringar år 2016 och är påkostad med en modern planlösning. När man kliver in genom tröskeln fylls man med känslan att man hittat hem. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusflöde samt en känsla av rymd. Modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter, gott om plats för matbord framför fönstret. I en delvis öppen planlösning finns vardagsrummet med vacker kamin och gott om plats för en större soffgrupp, soffbord och TV-möbel. Vidare i huset erbjuds även 3 sovrum, stort badrum, ett WC och ett allrum. I den nybyggda delen är det en gedigen takhöjd! Villan med dess tomt, inbäddad bland grönska och bergshällar, ligger på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Inom räckhåll finns förskola, skola, finna strövområden, löparspår, Wermdö Golf & Country Club, Grisslinge havsbad, föreningens egen brygganläggning med bastu, lekplats, fotbollsbana samt tennisbanor. Sist men inte minst finns direktbussarna 433 och 434 som tar dig smidigt till stan på ca 30 minuter. Till Grisslinge, går även bussarna 474, 436, 438 och 440 in till stan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Röruddsvägen 10, Skenora, Värmdö kommun
Röruddsvägen 10, Skenora, Värmdö kommun, bild 2
Röruddsvägen 10, Skenora, Värmdö kommun, bild 3

Röruddsvägen 10

Fritidshus
Skenora, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
5 995 000 kr
48 + 42 m²
2 rum
3 501 m² tomt

Hör av er till ansvarig mäklare för att boka tid för visning! Varmt välkomna till denna insynsskyddade och välskötta fastighet med havsutsikt belägen i eftertraktade Ingarö! Här kan man njuta av sol hela dagen och förundras över fantastiska solnedgångar i himlens alla färger. Gedigen altan med glasräcke samt en gjuten pool som man kan svalka sig i under årets varma dagar. En fantastisk fastighet i genomgående gott skick. Möjlighet till snabbt tillträde finns för den som redan i sommar vill njuta av ett eget drömställe med havutsikt, pool och en solig tomt! På fastigheten finns idag ett renoverat hus om ca 48 kvm, ett hus byggt 2018 om ca 27 kvm, ett mindre gästhus byggt 2020 om cirka 15 kvm och en ny gjuten pool samt snyggt pooltak. Poolen ramas in av ett gediget däck och ett påkostat glasräcke. Huvudbygganden är ljus och luftig med många vackra detaljer och en centralt placerad kamin. Här finns kök, stort vardagsrum och ett helkaklat badrum. Huset ramas in av en stor altan och även härifrån bjuds på havsutsikt. Här njuter du gärna av en frukost ackompanjerat av fågelsång, långlunch i solen, en fika efter en dag vid badplatsen eller varför inte bjuda in till middag med vänner och familj. Mycket kort promenad till närmsta badplats! För den som är båtintresserad så finns möjligheter till båtplats. Läget på Rörruddsvägen 10 är lugnt och naturnära, fina badstränder och båtplatser i närheten. I området finns vackra promenadstråk, tennisplan, paddelbanor, fina grönområden, badplats , båtplatser och busshållplats nära fastigheten, resan direkt till Slussen tar ca 50 minuter. Ca 20 minuter bort ligger Brunn där vi har matbutik mm.

  • Premium
Ormbunksvägen 47, Älvsala, Värmdö kommun

Ormbunksvägen 47

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 190 000 kr
40 m²
2 rum
2 722 m² tomt

Välkommen till älskade Älvsala med närhet till Älvsalavikens vattenglitter, bryggor och badplatser. Ormbunksvägen 47 är stället för dig som vill ha ett charmigt fritidshus, för dig som vill renovera alternativt bygga nytt hus i skärgården på en trevlig tomt med fantastiska utvecklingsmöjligheter med generösa byggrätter. En plats där du mer än gärna tillbringar både helger och semestrar eller varför inte bosätter dig permanent. I Älvsala bor du i vacker skärgårdsnatur nära bad och båtliv. På tomten finns idag 2 små hus samt ett förråd. Det större huset med ett rymligt sovrum samt ett allrum och kök i öppen plan. I allrummet ryms ordentlig soffgrupp och även matbord. Köket är enkelt men har allt man kan behöva. Härifrån når man den väl tilltagna altanen, med del under tak. Altanen löper runt huset i ljuvligt sydvästläge. Här åtnjuter du gärna morgonkoppen ackompanjerat av ljuv fågelsång eller varför inte långa frukostar eller luncher. Här sitter du helt insynsskyddat med utsikt över den orörda naturen. I det mindre huset, tvättstugan, har man satt in en duschkabin samt tvättmaskin samt förvaring. En ny detaljplan för området har vunnit laga kraft vilken innebär en generösare byggrätt och anslutning till kommunalt-VA. Detaljplanen medger huvudbyggnad om 180 kvm BYA, 240 kvm BTA samt komplementbyggnader om totalt 60 kvm BTA. Utöver detta kan attefallsregeln tillämpas. Kontakta Värmdö kommun för mer information. Det finns flera fina badstränder i närområdet. Närmast ligger områdets badstrand i Älvsalaviken. En härlig sandstrand, omklädningsrum och även klippbad och badbryggor. Ett stenkast därifrån finns båtklubben där en köpare har rätt till en båtplats. I hamnen finns mastkran, mastskjul och egen uppläggning samt en bastuflotte. Till bastuflotten finns möjlighet till medlemskap. Från Älvsalaviken kommer man snabbt ut i Stockholms mellanskärgård. Inom gångavstånd från fastigheten ligger Bullandö Marina, som är norra Europas största privata marina. Här finns restaurang, café, glassbar och lite butiker, ett perfekt utflyktsmål med båten eller cykeln. I området finns också fina strövområden med bär- och svampskog. Bussen går ända till Slussen och tar ca 55 min, med bil tar resan ca 35 min. Som ägare av en fastighet i området blir man medlem i tre olika föreningar, Älvsala Nya Tomtägareförening, Älvsala Vägförening, och Bullandövägens samfällighetsförening. För den intresserade finns även den populära bastuföreningen som gemensamt byggt vedeldad bastu. Det anordnas gemensamma, mycket uppskattade midsommarfirande och även Älvsalas boulecup för att nämna några. För mer information eller möjlighet till förhandsvisning hör av dig till ansvarig mäklare.

  • Plus
Blomsterslingan 47, Mörtnäs, Värmdö kommun
Blomsterslingan 47, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Blomsterslingan 47, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Blomsterslingan 47

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
6 795 000 kr
130 m²
6 rum
278 m² tomt

Välkommen till detta radhus med soligt läge i familjevänliga och mycket omtyckta Mörtnäs Hagar! Kvarteret med ett av Värmdös bästa lägen nära havsbad med sandstrand, förskola, snabba kommunikationer in till City samt Mölnvik köpcentrum med alla vardagens bekvämligheter runt hörnet. Här bor ni i ett förstklassigt hem som andas design och stilrena materialval. Den inbjudande entrén skapar både nyfikenhet och hemlängtan. Innanför dörren möts ni av genomtänkta färgval, ett Kvänumkök med maskinpark från SMEG samt braskamin från Franco Belge Savoy som synligt sträcker sig från entréplan upp till nock på det tredje våningsplanet. Boendet präglas av möjligheter, i synnerhet planlösningen som kan nyttjas efter behov med möjlighet till allt från tre till fem sovrum. Sovrummen är av olika karaktär från mindre sovrum för de små i familjen till större sovrum med egen klädkammare. Högst upp i huset finns ett sovrum som kan nyttjas efter behov med takfönster och en imponerande takhöjd. Badrummen i huset är estetiskt harmoniska med helkaklat samt lyxig inredning återigen från Kvänum. Badrummet på nedre plan erbjuder wc och dusch medan det större badrummet på mellanplanet rymmer wc, badkar samt även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Högst upp i huset finns också en terrass som erbjuder härligt kvällssol. På baksidan möts en stor altan där goda utrymmen finns för grill, loungedel samt matplats. Här finner ni även en plan och fin gräsmatta för lek och spel. På baksidan finns även det praktiska förrådet om ca 7 kvm. Framsidan erbjuder en planteringsyta, plats för utemöbler och parkeringsplats. Det här är ett boende, och ett område, som präglas av hög standard och en enkelhet till vardagen där ni bor nära allt familjen behöver, från badstranden vid Grisslinge till populär förskola precis i området och Mölnvik Köpcentrum med bland annat ICA Maxi nära till hands. Är du intresserad? Kontakta mäklaren för att inte gå miste om viktig information och/eller för att boka förhandsvisning.

  • Premium
Skogsbovägen 18, Gustavsberg, Värmdö kommun

Skogsbovägen 18

Lägenhet
Gustavsberg, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/5
4 871 kr/mån
49 904 kr/m²

Hör av er till ansvarig mäklare för att boka tid för visning! Här erbjuds en påkostad och stilren tvåa med en stor uteplats om hela 16 kvm. En välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp samt öppen och social planlösning. Tillvalen som är gjorda är en standardhöjning av originalvalen och därav en mer exklusiv känsla i hela lägenheten. Här är det bara att flytta in och njuta! Välkomnande hall med en praktisk skjutdörrsgarderob för kläder och skor. Från hallen når du badrummet som har vitt kakel på väggarna och på golvet har du klinkers i matt antracit med härlig golvvärme. Badrummet är utrustat med Wc, handfat och duschdörrar från Svedbergs samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare in till vänster från hallen har du vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket. Här har du mycket ljusinsläpp från alla fönster vilket ger en härlig känsla av rymd. Här har du även utgång till den stora uteplatsen om hela 16 kvm som är som ett extra rum till lägenheten. Uteplatsen som är i syd-västläge erbjuder vacker vy över grönska samt sjöglimt. Köket är fullutrustat med ett stilrent kök i vitt från Vedum med rostfria vitvaror som smälter in fint och en bänkskiva som bryter av på ett snyggt sätt. Här finns gott om arbetsyta utan att göra avkall på skåp och lådor. Till höger från hallen når du sovrummet som är utrustat med praktiska platsbyggda skjutdörrsgarderober. Detta boende har ett av Skogsbos bästa lägen, alldeles intill mysiga Ösbyträsk som är en fantastisk badsjö. Alldeles nära dig har du fina promenadstråk och inom några minuter är man vid Gustavsbergs Centrum och Gustavsbergs Hamn. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Gustavsberg. Även nära till flertalet bussar som går till bland annat slussen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Annelundsstigen 7, Mörtnäs, Värmdö kommun

Annelundsstigen 7

Lägenhet
Mörtnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/5
6 194 kr/mån
51 986 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma lägenhet i populära Mörtnäs Hagar! En välplanerad 3:a fördelat på 73 kvm med fin uteplats. Lägenheten präglas av fina färger och smakfulla materialval. Trevliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Stilrent kök i klassiskt vacker kulör med fullutrustad maskinpark- kyl, frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och varmluftsugn. Köket har gott om både praktisk förvaring och arbetsyta. Den stora öppna ytan i kök och vardagsrum erbjuder gott om utrymme för soffgrupp, TV-vägg och större matplats. Via vardagsrummet finns utgång till den härliga uteplatsen där man kan njuta av eftermiddags och kvällssol. Lägenheten har en generös hall med gott om plats för avhängning och förvaring bakom garderober. Två sovrum i bra storlek med plats för både säng och övrigt möblemang. Ena sovrummet har dessutom ingång till en rymlig klädkammare. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna samt grå klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch, glasduschväggar, wc, handfat som vilar på kommod samt handukstork. Här finns även bra arbets/avlastningsyta samt bra vägghängd skåpsförvaring. I övrigt fräscha ytskikt i hela lägenheten med genomgående ekparkett på golven och fina kulörer på väggarna. Till lägenheten ingår även ett förråd. För föreningens medlemmar finns där även möjlighet att hyra två övernattningsrum som kan bokas per natt till en kostnad av 200 kr/natt, dusch och WC liksom relaxrum med bastu som kan bokas utan kostnad. Mörtnäs Hagar, som ligger strax efter Gustavsberg, är ett av de populäraste områdena på Värmdö. Här finns kuperad terräng och närhet till havet. Inom kort avstånd finns Västerviken, Mörtnäsviken och Grisslingefjärden. Bebyggelsen består idag huvudsakligen av permanentbebodda villor men fortfarande finns en del fritidshus kvar. Den kuperade terrängen och varierande bebyggelsen skapar en livfull, spännande och trevlig atmosfär. Populära Grisslinge havsbad med härlig sandstrand ligger bara några minuters promenad från Mörtnäs Hagar. Grisslinge erbjuder även ett bageri av hög klass. Det här är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt - nära kommunikationer och köpcentrum men samtidigt med natur och hav runt knuten. I närområdet finns förskolor och skolor bl a. Snickarbarnen förskola och Ösbyskolan med klass F-9. Infartsparkeringar finns vid Grisslinge havsbad, Mölnvik och Värmdö Marknad. Kort promenadavstånd till Mölnvik köpcentrum där det finns ca 60 butiker exempelvis ICA Maxi, Systembolaget, Apoteket, H&M, SATS och Bygg-Ole. Här finns också ett flertal trevliga restauranger. . Välkommen att flytta in och trivas!

  • Uteplats
  • Hiss
Wilhelm Kåges gata 5, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 5

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
1 650 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 686 kr/mån
62 264 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamma lägenhet med fransk balkong. Här bor man i en yteffektiv lägenhet med en öppen planlösning och stora fönster som skapar ett fint, naturligt ljus in i lägenheten. Smakfullt inrett kök från Ballingslöv i vitt med goda förvaringsmöjligheter samt fullutrustad maskinpark. Rostfri kyl/frys, rostfri ugn och micro i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Lättmöblerat rum med gott om plats för mindre matbord, soffa, säng samt annan möblering efter behov. Badrummet är helkaklat och är inrett med vitt kakel och grått klinker. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, dusch med glasvägg, wc, kommod, spegel samt förvaring. Hallen erbjuder hatthylla och plats för skoställ samt flertalet garderober som ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Genomgående mattlackad ekparkett och väggarna är målade i vitt. Till lägenhet hör ett vindsförråd. Här bor ni med närhet till allt, vill ni in till stan tar ni bussen som går utanför byggnaden vart 4:e minut och tar endast ca 25 minuter till Slussen. Intill byggnaden finns Fajansparken som speglar Gustavsbergs unika historia. En självklarhet är att ta gångstråket genom parken för att ta sig till Gustavsbergs hamn på några enstaka minuter där ni har den oslagbara strandpromenaden. I hamnen finns mysiga caféer, gym, flertalet restauranger, butiker, mataffär m.m. Även nära till Gustavsbergs centrum, Värmdö Marknad och Köpcentrum. Föreningen heter Brf Domino i Gustavsberg och är en stabil sådan med strukturerade framtidsplaner. Via föreningen får du bland annat tillgång till cykelrum, garage och en vacker innergård. I månadsavgiften om 2442 kronor ingår värme, kallvatten, bredband och basutbud tv. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 9