Semmersbyvägen 15

Semmersby, Norrtälje Karta & restider

6 500 000 kr

6 950 000 kr -6%

VillaVilla

RING MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

Förverkliga drömmen om att bo på en gammal gård, endast ca en timme och 15 minuter från Stockholm. Varför inte flytta ut från stadens puls till det gröna, ha kontoret hemma, skaffa djur såsom hästar/får/höns och odla dina egna grönsaker i din alldeles egna trädgård.

Välkommen till Semmersbyvägen 15 där bostadsbyggnaden tillsammans ett fullt utrustat extra hus (som kontor, ateljé, generationsboende, gästhus el.dyl.) och ekonomibyggnader ramar in gårdsplanen. Denna fastighet är belägen i en lantlig och vacker miljö. Fastigheten har en sammanhållen areal om ca 23 hektar, varav ca 12 ha skog, 6 ha bete och 2 ha åkermark.

På gården finns idag en bostadsbyggnad från slutet av 1800-talet som i början av 90-talet byggdes ut och senare en bit in på 2000-talet ytterligare byggdes ut och genomgående renoverades. Det gamla sädesmagasinet som fanns på gården byggdes varsamt om till ett mycket fint och tilltalande fullt utrustat extra hus som färdigställdes 2012. På fastigheten finns också ett vedeldat bastuhus och ekonomibyggnader som en gammal ladugård med loge/höskulle ovan och en äldre maskinhall/vagnslider samt ett särskilt vedförråd. Välskött gårdsplan som stimulerar till lekaktiviteter och fin trädgård runt huset samt en jordkällare. Här finns goda möjligheter att odla det du önskar. Idag finns blommor, planteringar, buskar och flera mycket fina och stora äppelträd.

Gården ligger helt ostörd och avskild utan någon insyn.

För dig som är intresserad av jakt finns det utomordentliga möjligheter till bra jakt på marken. Det finns även stora möjligheter för att bedriva djurhållning för t ex får, höns eller för den hästintresserade att bygga fler boxar i ladugården eller ett helt nytt stall på fastigheten.

Det finns ett strandområde med båtplats/brygga i Väddöviken som denna fastighet har tillgång till tillsammans med två andra stamfastigheter. Här kan man lägga till sin båt eller bada eller fiska. Det finns även många skogs- och strövområden med goda möjligheter till bär- och svampplockning.

Gården ligger endast ca 7 km till Älmsta där det finns en mycket kvalitativ matbutik, vårdcentral, apotek, restauranger, gym, bibliotek och bank. Om sommaren blommar orten upp med mycket turister och olika aktiviteter såsom t.ex. "Elmsta natta", en festival för hela familjen som är mycket uppskattad. Ett annat tips är att ta bilen ca 15 minuter för att uppleva idylliska Grisslehamn (även här finns en matbutik). Här kan du avnjuta färsk fisk från fiskebutikerna eller varför inte en spa-dag på hotellet. Det finns även bra restauranger, dansbana och en marina med småbåtshamn. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som du kan ta en dagsutflykt till Åland med. I närheten finns också Väddö Gårdsmejeri där ni kan njuta av ost, egentillverkad glass och gårdens egna kött. För den golfintresserade finns golfbana både i Hallstavik och på Väddö. Endast 400 meter till busshållplats som tar dig mot både Hallstavik eller Norrtälje och sen vidare mot Stockholm.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
198 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
23 ha tomt
Antal rum
6 rum
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Semmersbyvägen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 500 000 kr

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

15 825
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 61 dagar sedan, den 17 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips