Sibbarp 1

Sibbarp, Sävsjö Se på karta

3 475 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
179 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
3 544 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
31 139 kr/år

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Sibbarp 1! Här stiger du in i ett stort och välutrustat hem om 179 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, smarta förvaringslösningar och sociala ytor.  Utöver bostaden finns en separat del som för tillfället inrymmer en veterinärklinik men kan användas till flera olika verksamheter eller bostad. Veterinärkliniken har enbart öppet vardagar mellan 08:00-17:00, inga kvällar eller helger. Nuvarande hyresintäkt är 161.400 kr/år exkl moms.

Det första som möter dig i huset är den praktiska hallen med utrymme för ytterkläder. Vidare finns ett hemtrevligt allrum med kakelugn och dubbeldörrar i glas till både vardagsrum och kök. Köket är stort och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö, skåpluckor i grå kulör och utgång till den inglasade altanen. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är nyrenoverat 2018 av fackman med toalett, dusch, kommod, handfat och bastu. Det andra badrummet är praktiskt med toalett och badkar.

Huset är beläget på en stor och trevlig inhägnad skogstomt med egen borrad vattenbrunn med utkast till trädgårdsbevattning. På yttertaket ligger det solpaneler på 11 kW som genererar årligen ca 8.500 kW varav ca 2.500 kW säljs.
Vallsjöområdet är en mycket omtyckt och trevlig del av Sävsjö. Fastigheten ligger nära naturen med fina skogspartier och inom gångavstånd hittar du bland annat Vallsjöbadens badplats.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vetlanda