Mäklarhuset Vetlanda

Mäklarhuset Vetlanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östergatan 22, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Östergatan 22

Villa
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 375 000 kr
102 + 17 m²
5 rum
927 m² tomt

1-plansvilla på bra läge med hörntomt i Brunnsgård. Villan består av tre sovrum. Stort vardagsrum i fil. Kök med utgång till uteplats och trädgård. Vidbyggt garage med eldriven port. Skola och förskola ligger bara ett stenkast bort. Likaså härliga strövområden och centrum. Huset passar någon som vill bo med närhet till det mesta och som gärna vill sätta sin egen prägel på sitt nya boende.

Östra Nygatan 19, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Östra Nygatan 19

Övrigt
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 500 000 kr
987 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna flexibla och välskötta fastighet som är belägen i Brunnsgård. Den totala lokal- och bostadsytan uppgår till ca 352 kvm samt ca 176 kvm i källaren som inrymmer lagerutrymmen, förråd, garage och tvättstuga. Lokalen som har disponerats av en och samma verksamhet under många år går att bygga om till en eller två lägenheter om så önskas. På andra våningen finns två fina lägenheter om totalt ca 160 kvm. Fastigheten har en tomtareal på 987 kvm som till stora delar är asfalterad och lastkaj finns på gaveln. I området finns såväl bostäder, industri och handel där det rör sig mycket folk vilket ger bra exponeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Gökgatan 16, Pukaregården, Vetlanda kommun

Gökgatan 16

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 195 000 kr
145 m²
5 rum
758 m² tomt

Välkommen till Gökgatan 16 och denna trivsamma 1½-plansvilla på centralt läge. Entréplan innehåller kök, vardagsrum två sovrum, badrum samt en praktisk groventré/tvättstuga. På ovanvåningen finner vi ett sovrum, badrum samt ett stort allrum som med enkla medel skulle kunna göras om till två sovrum. På baksidan av huset finns ett härligt uterum med tillhörande altan. Uthus med plåttak, här finns avlopp och el framdraget. På fastigheten finns också ett garage. Här bor man med närhet till såväl centrum som flertalet skolor och friluftsaktiviteter. Fastigheten är SBR-Besiktigad!

Lasarettsgatan 43 B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43 B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
845 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 436 kr/mån
10 563 kr/m²

Välplanerad trea på tredje våningen i populära HSB Stensåkra. Stor och välkomnande hall med garderob och plats för ytterkläder och skor. Två rymliga sovrum och ett fint vardagsrum med parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Renoverat kök från Ikea (2016) med god plats för matbord. Praktiskt badrum med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare. Fin inglasad balkong med plats för loungegrupp. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, matbutiker och centrum. Välkomna på visning!

  • Balkong
Rosengränd 7, Karlslund, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosengränd 7

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 795 000 kr
122 + 85 m²
6 rum
616 m² tomt

Välkommen till Rosengränd 7 i Karlslund och denna trevliga enplansvilla med källare. Öppen härlig planlösning mellan kök, matplats och det stora vardagsrummet. Genomgående fina materialval i hela huset. Kaminen som är centralt placerad kan man njuta av i stora delar av entréplan. Här finns två sovrum. Det ena har en gång varit två och kan lätt återställas om man har behovet. Ett duschrum med wc, dusch, handfat och handdukstork. I tillbyggnaden som gjordes 2009 finns ett badrum med dusch, wc, handfat, handdukstork och bastu. Här finns även ett stort vardagsrum med öppet upp till nock. Härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna. I källaren finns två sovrum, det ena med en öppen spis. En mindre toalett med handfat. Vidare ett hobbyrum/förråd med matkällare och tvättstuga samt pannrum/förråd. Uppvärmning sker med bergvärme. Samtidigt som huset byggdes till bytte man taket på hela huset. Garaget har nytt plåttak 2022. Altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset är försedd med pergola på ena delen och en eldriven markis i andra änden. Här inbjuds till både middagar och umgänge oavsett väder. Varmt Välkommen på visning!

Ökna 13, Ökna, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ökna 13

Fritidshus
Ökna, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
295 000 kr
110 m²
3 rum
655 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta vackra missionshus i Ökna. Stor huvudentré med plats för ytterkläder, stora salen har en yta på ca 60 kvm med gott om plats för möblering och/eller hobbyverksamhet. Vardagsrum med plastmatta, mindre kök med elspis samt groventré. Ovanvåning med badrum utrustat med badkar, wc och handfat. Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord samt två bra garderober. Välkomna på visning!

Bellisvägen 10, Ekenässjön, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bellisvägen 10

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 050 000 kr
88 + 86 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma 1-plansvilla med källare i Ekenässjön. På lugn gata ligger Bellisvägen 10. Huset har en ljus och trevlig planlösning med tre sovrum och en stor härlig inglasad altan med tillhörande soldäck. Vidbyggt garage med stort tillhörande förrådsdel. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme vilket ger låga driftkostnader och ett skönt inomhusklimat samt en fin kamin. Bra trädgård med fri baksida mot lekplats. Välkommen på visning!

Eklövsvägen 12, Bäckseda, Vetlanda kommun

Eklövsvägen 12

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
4 195 000 kr
199 m²
7 rum
1 143 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna välbyggda 2-plansvilla på ett av Bäcksedas bästa läge med helt fri baksida mot ett grönområde. Huset som uppfördes 2006 med hög kvalité på materialvalen såväl interiört som exteriört har en boyta på hela 199 kvm. Öppen, ljus och modern planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där det fina burspråket är husets centrala samlingsplats. Från vardagsrummet når man det trevliga uterummet som har en centralt placerad braskamin som värmer rummet under årets kalla månader, uterummet byggdes 2011. På övervåningen finns fyra sovrum varav ett disponeras som en walk in closet samt ett stort helkaklat badrum med bastu, dusch och bubbelbad. Huset värms med jordvärme där värmepumpen byttes ut 2022, vattenburen golvvärme i samtliga rum. Stor härlig trädgård som omringas av nyare stenbeläggningar. Flera uteplatser där man kan följa solen från tidig morgon till sen kväll. På altanen där kvällssolen flödar som mest finns ett härligt spabad och plats för såväl solstolar som loungemöbler. Trädgården ger även plats för odlingar samt spring och lek. Varmt välkommen på visning!

Skirö Strömsberg 6, Skirö, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skirö Strömsberg 6

Övrigt
Skirö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
495 000 kr
2,4 ha tomt

Industrifastighet där det fram tills för något år sedan har bedrivits hyvleri och byggvaruhandel. Flertalet maskiner till att klyva och hyvla virke finns kvar i fastigheten vilka kan köpas med om så önskas. På fastigheten finns flertalet byggnader där huvudbyggnaden består av kontor, WC, produktionslokaler, förråd och ett stort kallager där virke har förvarats. Vidare finns flertalet förråds- och garageutrymmen med mera. Stor gårdsplan som gör det möjligt att expandera om behovet uppstår.

Alsedavägen 18, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Alsedavägen 18

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
695 000 kr
110 + 63 m²
5 rum
2 000 m² tomt

Nu erbjuds denna trevliga villa med fristående garage och fri baksida mot skogen. Villan innehar bland annat tre sovrum, rymligt kök, mysigt vardagsrum och en bra källare med förvaring. Här bor man ett stenkast från såväl förskolan som grundskolan. Välkommen på visning!

Tegnérgatan 6, null, Sävsjö kommun

Tegnérgatan 6

Villa
Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 550 000 kr
134 + 45 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till Tegnérgatan 6. En tvåplansvilla med 134 kvm boyta. När vi kliver in i huset möts vi av en hall med plats för förvaring. Vidare in öppnar sig huset upp och vi finner den fina trappan som senare leder oss upp på övervåningen. Vidare på entréplan finner vi två sovrum med bullerglas, ett mindre gäst wc och längre in i huset har vi tvättstuga och pannrum. Via tvättstugan når vi också garaget och vi kan ta oss ut på husets gavel för att nå trädgården. På ovanvåningen möts vi av ett stort vardagsrum i vinkel med ett fint stavparkettgolv och en braskamin, samt utgång till balkongen mot framsidan. Här finns även två sovrum, det ena med utgång till balkongen och det andra har en egen liten fransk balkong. Ett badrum med kakel och klinkers där vi har en dusch, handfat och wc. Och ett praktiskt kök med ekparkett. Häll och ugn från 2022, nyare diskmaskin samt fläkt, micro, kyl och frys. Vill man ha ett större kök går det öppna upp till sovrummet bredvid. Stor härlig trädgård med ett enklare uterum med ett stort trallgolv framför. Förrådsbyggnad för praktisk förvaring av diverse trädgårdsredskap mm. I närheten finner du ett badhus samt sporthall. Sävsjö erbjuder även en skidbacke med lift. Närhet till elljusspår och många andra möjligheter till aktivitet så som Sävsjö Skyttecenter och Boda Borg.

Mossgård 5, Mossgård, Vetlanda kommun

Mossgård 5

Villa
Mossgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 295 000 kr
146 + 65 m²
6 rum
2 013 m² tomt

Välkommen till Mossgård 5! Smålandsvillans ”Villa Vetlanda” uppförd 2015 med en boarea på 146 kvm. På lantligt läge strax utanför Bäckseda ligger denna trevliga fastighet. Huset har en rymlig, ljus och öppen planlösning med bland annat fyra sovrum, stort härligt kök, två WC/dusch samt en praktisk tvättstuga/groventré. Altan runt stora delar av huset där man kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Stor härlig trädgård som ger plats för både trädgårdsodlingar och lek. Fristående garagebyggnad med garage, carport och ett stort förråd. I anslutning finns ett enklare vedförråd. Här bor man med naturen som närmsta granne och med cykelavstånd till bland annat Bäckseda skola, Paradisvallen och Kyrkvikens badplats. In till centrum är det ca 4,5 km bilvägen. Välkommen på visning!

Östergatan 11, Landsbro, Vetlanda kommun

Östergatan 11

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
950 000 kr
122 + 112 m²
5 rum
1 210 m² tomt

Välkomna till Östergatan 11! Välplanerad villa i Landsbro. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Villan är fördelad på fem rum och kök. Entréplan innehar kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Ovanvåning med två sovrum varav ett har balkong samt en toalett. Källare med badrum, hobbyrum, rum (under renovering), pannrum samt förråd och garage. Stor trädgård med infart från såväl framsidan som baksidan. Billigt boende med låg driftkostnad med hjälp av bergvärme installerad 2019 samt en luftvärmepump. Har bor du på en lugn gata med närhet till Landsbros aktiviteter samt naturen. SBR-Besiktigad! Välkommen på visning!

Ekstigen 37, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekstigen 37

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 375 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
984 m² tomt

1-plansvilla med källare på hörntomt i Ekenässjön! Här bor du med närhet till idrottsplatsen, badplats, mataffär och skola mm. Huset har tre sovrum samt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från köket når man det inglasade uterummet. Här finns två sovrum, från det större har man utgång till altanen. Badrum med wc, handfat och badkar. Om vi går en trappa ner kommer vi till gillestugan med öppen spis (måste kontrolleras), samt ett wc, ett gästsovrum med klädgarderob. Hobbyrum, tvättstuga med dusch och bastu. Innanför tvättstugan ligger teknikrummet där bergvärmepumpen finns. Välkommen på visning!

Skånegatan 7, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 7

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
345 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 100 kr/mån
12 105 kr/m²

Mysig etta med snedtak, perfekt som övernattningslägenhet eller som första bostad. Välplanerade 28,5 kvm, stort rum med plats för dubbelsäng, soffgrupp och tv-möbel, klädkammare som kan användas som sovalkov eller kontor, praktiskt kök samt egen tvättmaskin och torktumlare. Fräscht badrum med kakel och våtrumsmatta . Fiber bredband finns indraget i lägenheten. Lugnt område med cykelavstånd till centrum, Njudungsgymnasiet, Östanå och golfbanan. Välkomna på visning!

Stavgången 5, Vallsjöbaden, Sävsjö kommun

Stavgången 5

Villa
Vallsjöbaden, Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
575 000 kr
30 m²
2 rum
437 m² tomt

Fritidshus i populära Vallsjöbaden vid sjön Vallsjön. Inglasad veranda i söderläge. Friköpt tomt med kommunalt vatten och avlopp. Här bor man ett stenkast från café, dansbana, badplats och minigolfbana. Vacker natur i omgivningen och möjlighet att fiska. Välkomna på visning!

Pukaregatan 14, Pukaregården, Vetlanda kommun

Pukaregatan 14

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 095 000 kr
98 + 93 m²
5 rum
730 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma och fint renoverade 1½-plansvilla med källare på bra läge i trevliga Pukaregården. Under 2006/07 gjordes flertalet stora renoveringar såsom kök, badrum, ytskikt, yttertak, fönster och dränering med mera. 2010 byggdes ett fint uterum där man njuter under våren, sommaren och hösten. Huset värms med fjärrvärme. Här bor man med närhet till Tomaslundsskolan, naturen samt flertalet affärer och Vasakiosken. Välkommen på visning!

Kyrkvägen 28, Fagerhult, Högsby kommun

Kyrkvägen 28

Villa
Fagerhult, Högsby kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 995 000 kr
280 + 160 m²
9 rum
1 645 m² tomt

Kyrkvägen 28 i Fagerhult perfekt för dig som söker en större villa. Boarea på hela 280 kvm samt biarea på 180 kvm. Villan erbjuder fem-sex sovrum, ett kontor, två bra kök, stort vardagsrum med plats för matsalsbord samt soffa och tv på entréplan. Två bra badrum med dusch i båda samt en extra toalett i anslutning till köket på entréplan. På ovanvången finns ytligare två rum, ett tv-rum med kamin samt ett allrum med kamin. I villan finns även ett kontor samt bra med garderober/ kattvindar. Källaren erbjuder bra förrådsutrymme samt att bergvärmen finns där. Fin och lugn trädgård om 1 645 kvm. Alldeles intill fastigheten rinner en bäck. Bra backsida med en altan samt gott om utrymme för spring och lek. Fagerhult erbjuder inte bara en fin natur utan även lanthandel, skola 1-6, fotbollsplan med mer. Välkommen på visning!

Viravägen 5, Pauliström, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viravägen 5

Villa
Pauliström, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
635 000 kr
102 + 128 m²
6 rum
865 m² tomt

Välkommen till Viravägen 5 i Pauliström! Bra villa på lugn gata med garage, carport samt en bra altan på baksidan. Villan består av entré, tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum på entréplan. Källaren innehar allrum med öppen spis, hobbyrum, bra med förrådsutrymme, matkällare, pannrum och hemmakontor. Välkommen på visning!

Spikvägen 4, Nässja Industriområde, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spikvägen 4

Övrigt
Nässja Industriområde, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
10 500 000 kr
8 032 m² tomt

Mycket flexibel fastighet om totalt 2.238 kvm produktions-/lagerlokaler samt flertalet nyrenoverade kontors-, konferens- och personalutrymmen. Samtliga utrymmen håller hög klass. Takhöjd under balk 4,6 till 9 meter. Praktiska industriportar 4,5x4 meter. En separat del, 432 kvm, är uthyrd till ett utbildningsföretag, denna lokal byggdes ny 2021 med hög klass på materialvalen och även denna lokal har en industriport 4,5x4 meter. Tomten 8.032 kvm är plan och har bra uppställningsytor. Nuvarande ägare arrenderar ytterliga 3.671 kvm mark av Vetlanda Kommun med option om förköpsrätt om så önskas. Fastigheten är belägen i ett expansivt industriområde med bra exponeringsmöjligheter utmed riksväg 31. I området bedrivs flertalet olika verksamheter såsom produktion, lager och handel.

Valåkravägen 10, Landsbro, Vetlanda kommun

Valåkravägen 10

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 250 000 kr
156 + 11 m²
5 rum
787 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna renoverade 1½-plansvilla i Landsbro! På återvändsgata finner du Valåkravägen 10. Detta välplanerade hus har genomgått flertalet mycket bra renoveringar under senaste åren. På entréplan finns ett socialt vardagsrum med braskamin som ligger i öppen lösning med det nyrenoverade köket från 2022 med integrerade vitvaror och köksö. Vidare finns två bra sovrum, nyrenoverat badrum, hall samt groventré/tvättstuga som renoverats 2022. På övre plan finns ett stort allrum, ett sovrum med klädkammare samt ett badrum med badkar. Nya fönster och dörrar från 2021. Lättskött tomt med garage. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme från 2021 vilket ger låga driftkostnader och ett skönt inomhusklimat samt en fin kamin på entréplan. Välkomna på visning!

Ekebovägen 41, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekebovägen 41

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 795 000 kr
110,3 m²
4 rum

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad 1-plansvilla med loft som är färdigställd utvändigt medans man som köpare har möjlighet att färdigställa huset interiört efter eget tycke och smak. Samtliga innerväggar är gipsade, el- och vatten är draget i huset samt förberett för installation av en frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme med separata termostater i samtliga rum.

Lilla Gudmundsås 9, Lilla Gudmundsås, Vetlanda kommun

Lilla Gudmundsås 9

Villa
Lilla Gudmundsås, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
7 975 000 kr
189 m²
6 rum

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket exklusiva och påkostade hästgård om dryga 5,5 ha som är vackert belägen i Lilla Gudmundsås, dryga milen utanför Korsberga. Denna fastighet erbjuder allt man kan önska sig och lite till, klicka igenom bilderna och njut av Lilla Gudmundsås 9. På fastigheten finns utöver den påkostade bostadsbyggnaden även en fin stallbyggnad med hästboxar, spolspilta, badrum, sadelkammare med tvättmaskin samt en stor verkstad med inbyggd billyft. Gårdshus med garage, hobbyrum och ett fint inrett gästrum. Samtliga byggnader är i absolut toppskick! På baksidan av huset finner vi sommarens naturliga samlingsplats med utekök, bar och ett härligt spabad där man njuter i solen och av lugnet på landet. På fastigheten finns även en belyst ridbana, äventyrsberg med eget gym och hinderbana med mera. En kort promenad från fastigheten kommer man till Åskogsjön där man badar på sommaren. Varmt välkommen på visning!

Björkängsvägen 3, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Björkängsvägen 3

Radhus
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 495 000 kr
95 + 5 m²
3 rum

Nu finns möjligheten att förvärva ett nyproducerat och nyckelfärdigt parhus med äganderätt på mycket bra läge i populära Brunnsgård. Husen kommer att uppföras i en plan med en öppen, ljus och modern planlösning. Som köpare har du möjlighet att påverka materialvalen interiört och till viss del även exteriört. Husen levereras av Vallsjöhus och byggs med hög standard och fjärrvärme vilket ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Här bor man med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda samt även flertalet fina promenadstråk i naturen.

Spinnaregränd 1C, Centrum, Vetlanda kommun

Spinnaregränd 1C

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 149 kr/mån
24 917 kr/m²

Mycket trevlig och välplanerad tvåa i BRF Spinnaren. Lägenheten har en öppen och ljus planlösning med stora fönster ut mot Vitalagatan. Här bor man mitt i centrumkärnan med flertalet butiker, Waynes Coffee och restauranger i området. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 39