Mäklarhuset Vetlanda

Mäklarhuset Vetlanda

Mäklare

Lasarettsgatan 39A, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 39A

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

595 000 kr

80 m²

3 rum

4 224 kr/mån

7 438 kr/m²

Ljus och rymlig hörnlägenhet om tre rum, kök, badrum och en inglasad balkong. Lägenheten är belägen på tredje våningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Utöver badrummet så är lägenheten i ett välskött originalskick där man själv har möjlighet att renovera efter eget tycke och smak. I den inre reparationsfonden finns för närvarande 14.000:- vilken följer lägenheten. Välkommen på visning!

Fårstigen 3, Mellangården, Vetlanda kommun

Fårstigen 3

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

2 750 000 kr

120 m²

4 rum

788 m² tomt

På en hörntomt intill Vetlandabäcken i populära Mellangården stoltserar denna enplansvilla om fyra rum och kök, varav tre sovrum. Rejält inglasat uterum med kamin med utsikt över bäcken. På fastighetens yttertak har solceller installerats, vilket ger omkring 3000-4000 kWh om året. Perfekt för att hålla nere elkostnaderna. Bra parkeringsmöjligheter under carport och asfalterad infart. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata med bekvämt cykelavstånd till förskolor, skolor, handelsplatsen Nydala och Vetlanda centrum. Naturen intill Mellangården har mycket att erbjuda för dig som springer, cyklar, eller bara vill ta en härlig långpromenad. Fastigheten är SBR-Besiktigad! Välkommen på visning!

Storgatan 46, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Storgatan 46

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 995 000 kr

148 m²

1 190 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till Storgatan 46 i Ekenässjön! Tvåfamiljsvilla med två lägenheter om ca 75 kvm vardera. Båda lägenheterna är fint renoverade 2021. Bergvärmepump från 2022. Nyare fönster, fasadpanel, yttertak, el & VVS samt dränerat med platonmatta. Med köpet följer två nya fjärrstyrda garageportar, en luftvärmepump samt glasvägg till badrummet, dock ej monterade. Genom att hyra ut en av lägenheterna finns här möjlighet till ett billigt och smidigt boende.

Larsvägen 11, Landsbro, Vetlanda kommun

Larsvägen 11

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

795 000 kr

180 m²

6 rum

1 327 m² tomt

Välkommen till Larsvägen 11 och denna mycket trevliga sutterängvilla på ett av Landsbros bästa lägen. Fastigheten ligger på en fin hörntomt med fri baksida mot skogen, perfekt för den som efterfrågar en rymlig bostad med stor tomt, perfekt för spring och lek. Här bor man med direkt närhet till skola, förskola, matbutik, idrottshallar, padelbana och kommunikationer. Bostaden fördelar sig på två plan, med kök, matplats, vardagsrum, badrum och tre sovrum på entréplan. Från entrén tar man smidigt trappan ner till nedervåningen som består utav en rymlig gillestuga med en härlig öppen spis, ett sovrum, tvättstuga, pannrum, wc och bra förrådsutrymmen. Bra parkeringsmöjligheter med garage med plats för en bil samt garageuppfart med plats för flera bilar. Fastigheten är SBR-Besiktigad. Välkomna på visning.

Rösabergsvägen 2, Sjunnen, Vetlanda kommun

Rösabergsvägen 2

Övrigt
Sjunnen, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

2 475 000 kr

2 421 m² tomt

Trevlig hyresfastighet innehållande totalt sex lägenheter om vardera två rum & kök. Total boarea 414 kvm. På fastigheten finns även ett gårdshus om cirka 100 kvm som innehåller förråd.

Vildrosvägen 17, Östergården, Vetlanda kommun

Vildrosvägen 17

Villa
Östergården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 995 000 kr

108 m²

7 rum

1 032 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till Vildrosvägen 17 i Ekenässjön. Fastigheten har genomgått flertalet stora renoveringar genom åren. Villan innehåller sju rum och kök, varav fyra är sovrum. Entréplan innehåller entré, kök, vardagsrum, uterum, nyare badrum samt tre sovrum. Källaren innehar gillestuga, pannrum, tvättstuga, badrum med bastu, hobbyrum samt ett bra sovrum. Fastigheten ligger på ett lugnt och attraktivt läge med bra baksida. På baksidan finns utöver uterummet och lekstugan en mycket trevlig altan med en fin jacuzzi. Stor härlig trädgård med gott om utrymme för spring och lek. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärmepump från 2019. Fastigheten är SBR-Besiktigad!

Wilhelm Petris väg 4, Stensåkra, Vetlanda kommun

Wilhelm Petris väg 4

Villa
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

2 195 000 kr

168 m²

5 rum

666 m² tomt

Fräsch 1½-plansvilla på bra läge i populära Stensåkra. Fastigheten består utav fem rum och kök varav tre sovrum. Rymligt vardagsrum med täljstenskamin samt ett härligt allrum på övervåningen, perfekt utrymme för hela familjen. Två fina badrum där det ena renoverades 2023 av fackman. Bra parkeringsmöjligheter i garage och på garageinfarten. Här bor man med fri baksida mot skogsområde och med gångavstånd till såväl centrum som naturen. Fastigheten är SBR-Besiktigad. Välkommen på visning!

Gökgatan 22, Pukaregården, Vetlanda kommun

Gökgatan 22

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

2 195 000 kr

131 m²

4 rum

507 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och mycket välskötta 1½-plansvilla som byggdes 1988. Huset inrymmer fyra rum & kök, två badrum, tvättstuga samt ett stort härligt inglasat uterum. Om behovet finns så går det med enkla medel att förändra planlösningen så att fler sovrum skapas. Vidbyggt isolerat garage. Frånluftsvärmepumpen gör att man får ett behagligt inomhusklimat och en låg elförbrukning. Här bor man med gångavstånd till såväl centrum som flertalet skolor, förskolor och affärer. Välkommen på visning!

Ringvägen 4, Kvillsfors, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 15 feb

Ringvägen 4

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

550 000 kr

144 m²

7 rum

1 325 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 4 och denna arkitektritade enplansvilla med källare i Kvillsfors. Fastigheten är som rubriken lyder arkitektritad och består utav sju rum och kök, varav fyra sovrum och ett gästrum/sovrum. Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt att kunna sitta framför den härliga kaminen. Bra parkeringsmöjligheter i det rymliga garaget samt garageinfarten. Här bor man med närhet till såväl matbutik, busshållplats, badplats, förskola och skola. Välkommen på visning!

  • Plus
Allégatan 23, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Allégatan 23

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

825 000 kr

130 m²

5 rum

1 340 m² tomt

Välkommen till Allégatan 23 i Ekenässjön! Här bor du i centrala Ekenässjön med närhet till skola, förskola, mataffär, badplats samt naturen. Villan består av fyra sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt en källare. På trädgården finns ett stort dubbelgarage med plats för två bilar samt ett rum som idag används som verkstad och ett stort växthus. Stor trädgård med gott om plats för spring och lek.

Rudingatan 34, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Rudingatan 34

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 550 000 kr

114 m²

6 rum

829 m² tomt

Välkommen till Rudingatan 34 i Holsbybrunn. En renoverad enplansvilla med källare på lugn gata. Entréplan innehar entré, vardagsrum, kök, wc, badrum samt fyra sovrum. I källaren finns tvättstuga, hobbyrum, pannrum, torkrum och gillestuga. Bra trädgård med uteplatser på både framsidan och baksidan av villan. Här bor man ett stenkast från såväl förskolan som grundskolan. SBR-Besiktigad! Välkommen på visning!

Rödmossavägen 5, Virserum, Hultsfreds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rödmossavägen 5

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Mäklarhuset Vetlanda

550 000 kr

140 m²

6 rum

1 095 m² tomt

Nu erbjuder vi en fin fastighet i trivsamma Virserum. Fastigheten innehar entré, badrum, vardagsrum, matsal, sovrum samt kök på entréplan. Ovanvåningen består av badrum, kök, samt tre bra sovrum. I källaren finns tvättstuga, större gillestuga, pannrum samt gästrum. På fastigheten finns även uthus med vedförråd. I Virserum finns vårdcentral, tandläkare, flera mataffärer, skola, ishall, konsthall med mera. Varmt välkomna på visning!

Hagmarksvägen 76, Mellangården, Vetlanda kommun

Hagmarksvägen 76

Lägenhet
Mellangården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

875 000 kr

106 m²

4 rum

6 265 kr/mån

8 255 kr/m²

Fräsch och välplanerad 4:a med villakänsla i trevligt område. Här bor man i en lättskött bostad om fyra rum och kök samt altan, inglasat uterum och egen grästäppa. Stort förråd intill bostaden. Samlingslokal med plats för 50 personer samt övernattningslägenhet finns till förfogade för föreningens medlemmar. Parkeringsplats och garageplats finns tillgängligt för föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning!

BRF Himlabacken i Vetlanda, Radhus, Vetlanda kommun

BRF Himlabacken i Vetlanda

Radhus
Radhus, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 898 000 kr

77 m²

3 rum

4 911 kr/mån

Äntligen är det dags för fler bostäder på populära Himlabacken. Här erbjuder vi nyproducerade radhus i ett plan med kanonläge i Vetlanda. Bostadsrätterna består av tre rum & kök, fina uteplatser, egen parkeringplats med tillhörande förråd och egen trädgård. Härliga hem för alla generationer.

  • Nybyggnadsprojekt
Gåvostigen 24, Sliparegården, Vetlanda kommun

Gåvostigen 24

Villa
Sliparegården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

2 175 000 kr

145 m²

8 rum

334 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga fastighet på lugn gata i populära Sliparegården. 1½-plansvilla med lättskött trädgård. Trevlig baksida med altan, badtunna och gästrum samt plats för odling. Villan innehar entré/hall, toalett, vardagsrum, kök, tvättstuga samt två sovrum på entréplan. Ovanvåningen består av tv-rum, badrum samt fyra sovrum. Fastigheten har genomgått flertalet stora renoveringar senaste åren bland annat kök 2016, badrum på ovanvåning 2018, uterum 2020, tvättstuga och luftvärmepump 2021. Barnvänligt område med närhet till skola, förskola och naturen. SBR-Besiktigad. Välkomna på visning!

  • Plus
Valåkravägen 10, Landsbro, Vetlanda kommun

Valåkravägen 10

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 475 000 kr

156 m²

5 rum

787 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna renoverad 1½-plansvilla i Landsbro! På återvändsgata finner du Valåkravägen 10. Detta välplanerade hus har genomgående flertalet mycket bra renoverar senaste åren. På entréplan finns ett socialt vardagsrum med braskamin som ligger i öppen lösning med det nyrenoverade köket från 2022 med integrerade vitvaror och köksö. Vidare finns två bra sovrum, nyrenoverat badrum, hall samt groventré/tvättstuga som renoverats 2022. På övre plan finns ett stort allrum, ett sovrum med klädkammare samt ett badrum med badkar. Lättskött tomt med garage. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme vilket ger låga driftkostnader och ett skönt inomhusklimat samt en fin kamin på entréplan. Välkomna på visning!

Östra Storgatan 13, Kvillsfors, Vetlanda kommun

Östra Storgatan 13

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

825 000 kr

240 m²

8 rum

2 168 m² tomt

Rymlig villa med två lägenheter samt en källare. Stor och rymlig tomt om 2 168kvm med uthus innehållande garage, vedbod och förråd. Fastigheten har genomgått flertalet renoveringar invändigt. Här bor du i centrala Kvillsfors med närhet till allt vad orten har att erbjuda. Välkommen på visning!

Magasinsgatan 26, Pukaregården, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Magasinsgatan 26

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

2 375 000 kr

135 m²

5 rum

972 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga fastighet med centralt läge. Villan har under senaste åren genomgått flertalet renoveringar. Villan innehar entré, toalett, kök, vardagsrum och sovrum på entréplan. Ovanvåningen består av två bra sovrum, fint badrum och två balkonger. I källaren finns duschrum, wc, tvättstuga, garage och förråd. På fastigheten finns även ett stort förråd på 60 kvm där renovering påbörjats. Bra uppfart med plats för flertalet bilar. Från fastigheten har du närhet till väldigt mycket som Vetlanda kan erbjuda, centrum, Östanå, naturen, skolor, dagis och butiker. SBR-Besiktigad! Varmt välkommen på visning!

Dalbovägen 1B, Hov, Växjö kommun

Dalbovägen 1B

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 095 000 kr

44,5 m²

1.5 rum

2 486 kr/mån

24 607 kr/m²

Vill du bo billigt i en renoverad 1,5:a? I sådana fall har du kommit rätt. Nu finns chansen att förvärva en mycket fin 1,5:a med låg månadsavgift och egen balkong i en stabil och välskött förening där värme, vatten, digital-tv och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften. Lägenheten renoverades under 2020 med bland annat nya golv, målade väggar och nytt kök från Ikea. Från lägenhetens balkong har du en fin utsikt över grönområdena, perfekt för morgonkaffet. Bostadsrättsföreningen är belägen med gångavstånd till centrum, livsmedelsaffär, restaurang och barnomsorg. Bra bussförbindelser både till centrum, Linnéuniversitetet och Hovshaga. Välkommen på visning!

  • Plus
Tallhagavägen 12, Landsbro, Vetlanda kommun

Tallhagavägen 12

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

1 375 000 kr

122 m²

6 rum

1 260 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga fastighet på lugn återvändsgata i Landsbro. Villan har genomgått flertalet stora renoveringar senaste åren, innerväggar, golv, el, badrum, kök och garage. Villan består av entré, badrum, kök, sovrum, vardagsrum och matsal på entréplan. Från vardagsrummet når man altanen. Ovanvåningen innehar hall med balkong, tre bra sovrum och fint badrum. Bra trädgård på 1260 kvm, gott om utrymme för spring och lek. På trädgården står även dubbelgaraget som byggdes för två år sedan med elport.

Bäcksedavägen, Bäckseda, Vetlanda kommun

Bäcksedavägen

Tomt
Bäckseda, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

550 000 kr

952 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att uppföra ett riktigt drömboende efter eget tycke och smak på bra läge i populära Bäckseda. Den obebyggda tomten är på 952 kvm och enligt Vetlanda Kommun får man uppföra ett 1-planshus på max 175 kvm, attefallstillbyggnad 15 kvm exempelvis uterum, attefallshus exempelvis garage på 30 kvm samt 15 kvm skärmtak. El, fiber, kommunalt vatten och avlopp finns i området och går att ansluta. Här har man närhet till såväl natursköna Illharjen som skola och förskola.

Nyhagsgatan 3 D, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3 D

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

725 000 kr

64 m²

2 rum

3 370 kr/mån

11 328 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en två om hela 64 kvm i hörnet på Nyhagsgatan. Lägenheten består utav en praktisk hall med skjutgarderober, stort härligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, fint kök med plats för köksbord samt badrum med kakel och klinker. Den rymliga inglasade balkongen med eftermiddagssol/kvällssol är ett trivsamt utrymme från vår till höst, god plats för matbord och stolar. Bara att flytta rakt in och trivas. Låg månadsavgift i välskött förening. Välkommen på visning!

Paulis Väg 9B, Pauliström, Vetlanda kommun

Paulis Väg 9B

Lägenhet
Pauliström, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda

139 000 kr

65 m²

2 rum

2 853 kr/mån

2 138 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna billiga tvåa i BRF Pauli. Lägenheten består av en praktisk hall med flera garderober, stort härligt vardagsrum med utgång till balkong, kök med plats för köksbord samt badrum med våtrumsmatta. Trivsam balkong med plats för cafébord och stolar. I den låga avgiften ingår både uppvärmning, vatten och parkeringsplats. Välkomna på visning!

Visar alla 23