Mäklarhuset Vetlanda

Mäklarhuset Vetlanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ryningsvägen 2P, Sliparegården, Vetlanda kommun

Ryningsvägen 2P

Lägenhet
Sliparegården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 975 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/1
3 888 kr/mån
26 333 kr/m²

Välkommen hem till denna moderna lägenhet med unik charm i Bäckseda. Belägen på Ryningsvägen 2P, finner du denna enplanslägenhet med hörntomt, tre rum och 75 kvm boarea. En mycket trevlig och välplanerad lägenhet som erbjuder två sovrum, ett badrum samt sociala ytor med kök och ett stort vardagsrum med utgång till uteplatsen i söder samt stenlagd framsida med kvällssol. Till lägenheten ingår carport och ett praktiskt förråd. Här bor man med härlig avkopplande natur inpå knuten, gång- och cykelavstånd till centrala Vetlanda samt med närhet till såväl, förskola, skola som badplats. Kom och upplev detta fantastiska boende på visning!

  • Energieffektiv
Allgunnaryd 7, Allgunnaryd, Sävsjö kommun

Allgunnaryd 7

Villa
Allgunnaryd, Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
750 000 kr
95 + 50 m²
4 rum
3 587 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus i Allgunnaryd. Med närhet till både sjö och skog, är denna fastighet en dröm för den som söker lugn och ro. Med fyra rum och en boarea på 95 kvadratmeter kan du njuta av en rymlig och trivsam bostad. Här finns ett nytt kök och många fina detaljer som adderar charm till ditt nya hem. Dessutom finns det ett dubbelgarage som ger ett pålitligt utrymme för dina fordon. Du kommer även uppskatta den stora trädgården med uteplatser och bubbelpool, perfekt för utomhusliv och sociala tillställningar. Närheten till naturen gör att du kan njuta av en avkopplande och härlig livsstil i en vacker omgivning. Denna villa är perfekt som både fritidshus eller permanentboende. Välkommen att boka en visning!

Norra Bollgatan 8, Centrum, Vetlanda kommun

Norra Bollgatan 8

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
3 718 kr/mån
16 149 kr/m²

Varmt välkommen till en unik 3-rumslägenhet på Norra Bollgatan 8 i Vetlanda. Denna lägenhet är placerad i hjärtat av stan och erbjuder en bekväm och önskvärd livsstil. Lägenheten, som är 74 kvm stor, har detaljer som ger en speciell karaktär till bostaden. Här finner du ett ljust och rymligt kök med moderna vitvaror, ett härligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord och två mysiga sovrum med garderobsförvaring. Den här lägenheten är perfekt för den som vill ha närhet till allt vad stan har att erbjuda. Promenera till parker, butiker, restauranger och caféer – allt ligger på bekvämt promenadavstånd. Boendet passar lika bra för den lilla familjen som för den ensamma singeln eller det unga paret. Med bekvämligheter så som bredband. Föreningen erbjuder en gemensam uteplats med möjligheter att grilla eller bara umgås grannar emellan. Boka redan idag och upplev den här fantastiska lägenheten med egna ögon!

Storgatan 21, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Storgatan 21

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 195 000 kr
168 + 84 m²
7 rum
1 305 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Storgatan 21 i trivsamma Ekenässjön. Med sju rum och 168 kvm boarea finns det gott om plats för hela familjen att njuta av. Det här hemmet har verkligen något alldeles extra att erbjuda med en fin trädgård att spendera härliga sommardagar i. Du kommer också att uppskatta det tillbyggda garaget som erbjuder parkering och bra förvaringsutrymmen. Inne i huset finns en modern inredning med bekvämligheten av bergvärme. Unika detaljer och en välplanerad planlösning skapar en trivsam och harmonisk atmosfär. Villan har verkligen en lockande känsla och representerar den perfekta platsen för en bekväm och önskvärd livsstil. Kom och upplev denna villa under en personlig visning. Vi ser fram emot att träffa dig på Storgatan 21 i Ekenässjön.

  • Energieffektiv
Rödjenäs Dalen 1, Björköby, Vetlanda kommun

Rödjenäs Dalen 1

Villa
Björköby, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
695 000 kr
95 + 15 m²
5 rum
6 459 m² tomt

Välkommen till en vacker fastighet vid Rödjenäs Dalen i Björköby. Detta äldre torp är perfekt för naturälskare som vill uppleva lugn och ro i en lugn miljö. När du kliver in i detta charmiga hus på 95 kvm, blir du omedelbart omfamnad av en varm och inbjudande miljö. Huset är ljust med fönster i stora delar av huset. De äldre trägolven och takets träbeklädnad ger en rustik och mysig atmosfär, perfekt för att skapa en känsla av hemtrevnad. Med det nya taket är huset redo för långvarig komfort och skydd. Huset har en stor tomt som passar utmärkt för trädgårdsarbete eller andra aktiviteter . Det finns gott om utrymme för att skapa din egen oas i trädgården med garanterad insynsskydd. Här finns en chans att uppleva en bekväm och avkopplad livsstil. Boka en visning redan idag.

Hjälmseryd Mariagården 1, Stockaryd, Sävsjö kommun

Hjälmseryd Mariagården 1

Villa
Stockaryd, Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
300 + 150 m²
13 rum
3 096 m² tomt

Stig in i detta unika hem, beläget i natursköna Hjälmseryd Mariagården 1, Stockaryd. Denna äldre villa bjuder på karaktär och charm, med 300 kvm boarea och hela 13 rum som kan anpassas efter dina behov. Varje rum har sin egen unika touch och erbjuder mängder med potential. Här hittar du ljusa och luftiga ytor, stora fönsterpartier och höga tak som skapar en känsla av rymd och frihet. Låt fantasin flöda och skapa ditt ultimata hem, samtidigt som du kan njuta av den härliga omgivningen. Välkommen att boka en visning för att besöka denna villa på Hjälmseryd Mariagården 1, Stockaryd!

Skedevägen 2, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Skedevägen 2

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
995 000 kr
140 + 35 m²
7 rum
997 m² tomt

Välkommen till detta tilltalande 1½-planshus med källare, som kombinerar äldre charm med modern touch. Detta hem erbjuder ljus och fräsch interiör som är smakfullt renoverad, vilket skapar en harmonisk atmosfär. En av husets stora fördelar är den energieffektiva bergvärmen som ger låg driftkostnad och hög komfort. Utomhus väntar en trädgård med både äpple- och körsbärsträd, vilket ger en härlig plats för avkoppling och utomhusaktiviteter. Denna villa är perfekt för en familj som söker utrymme, karaktär och bekvämlighet på ett och samma ställe. Här kan du bo i en fridfull miljö med närhet till natursköna områden. Välkommen på visning!

Lasarettsgatan 43B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
740 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
11 385 kr/m²

Välplanerad tvåa på tredje våningen i populära HSB Stensåkra. Stor och välkomnande hall med flera garderober. Nyare laminatgolv i större delen av lägenheten. Badrum från 2016 med ny inredning, duschkabin samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fin inglasad balkong med plats för loungegrupp. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, matbutiker och centrum

  • Plus
Lasarettsgatan 41C, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 41C

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
575 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 613 kr/mån
15 541 kr/m²

Välkommen till Lasarettsgatan 41C. En etta på tredje våningen med inglasad balkong och sovalkov. Stort badrum med badkar samt ett kök med plats för ett mindre matbord! I lägenheten finns också ett praktiskt förråd som kan användas som exempelvis arbetsrum. Varmt välkommen att boka in en visning!

Mossgårdsvägen 27, Bäckseda, Vetlanda kommun

Mossgårdsvägen 27

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 395 000 kr
105 + 96 m²
7 rum
977 m² tomt

Välkommen till Mossgårdsvägen 27 - en villa som bjuder på allt du kan önska dig! Här finns gott om utrymme för social samvaro och avkoppling. Men det är inte bara den generösa ytan som gör detta till en så attraktiv fastighet. Mossgårdsvägen är en eftertraktad adress i Vetlanda, känd för sin karaktär och närhet till såväl skolan som fina Mela Kvarn. Här finns möjlighet till en bekväm och önskvärd livsstil, med nära till det mesta du behöver och vill ha i din vardag. En kort promenad bort finns Kyrkviken för bad, Illharjen för härliga promenader och Mela Kvarn som erbjuder både härlig atmosfär och möjlighet för avkoppling. Här har du en möjlighet att skapa ditt drömhem och trivas i många år framöver. Så varför inte boka en visning - och på så vis ta första steget mot ett liv fullt av bekvämlighet och trivsel? Välkommen att boka in Er på visning!

Österängsvägen 15, Korsberga, Vetlanda kommun

Österängsvägen 15

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 975 000 kr
132 + 96 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska nybyggda villa belägen på Österängsvägen 15 i Korsberga. Här hittar du ett unikt nybygge med 6 rum fördelade på 132 kvm boyta och 96 kvm biyta . Det stora vardagsrummet gör detta till en perfekt plats för social samvaro och hög komfort med braskamin och utgång till den inglasade altanen. Det stora köket har all den plats du behöver för att njuta av matlagning och umgänge med familj och vänner. Utöver detta finns en utgång till altanen där du kan njuta av vackra sommardagar och kvällar. Dessutom finns ett praktiskt garage för fordon och extralagring samt även en källare med ytterligare utrymme. Behagligt lysande och energieffektiv LED-belysning, tillsammans med modern teknik som bergvärme och FTX-ventilation är några av de funktioner som gör detta till ett toppmodernt hem. Med sin charmerande omgivning och attraktiva funktioner blir detta hem en plats där du kan njuta av en bekväm och önskvärd livsstil. Missa inte din chans att uppleva detta fantastiska hem, boka redan nu en visning!

  • Plus
Stortegelvägen 10, Kråkegården, Vetlanda kommun

Stortegelvägen 10

Villa
Kråkegården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 625 000 kr
121 + 119 m²
6 rum
1 034 m² tomt

Denna villa på Stortegelvägen 10 i Kråkegården är en unik möjlighet för dig som söker komfortabelt boende. Huset har sex rum fördelat på 121 kvadratmeter, vilket gör det perfekt för en familj som behöver utrymme. De rymliga rummen har stora fönster som släpper in mycket ljus och ger en öppen och luftig känsla. Köket är modernt och utrustat med alla nödvändigheter för matlagning som sedan kan avnjutas i det stora inglasade uterummet. Utanför finns en härlig trädgård med plats för både avkoppling och lek - perfekt för aktiva familjer. Dessutom finns en stor och praktisk carport samt garage. Tomtens hörnläge gör att fastigheten är perfekt för dig som söker en lugn och trygg plats att kalla hemma. Värmen i huset tas hand om av en frånluftsvärmepump. Missa inte tillfället att uppleva det själv - boka en visning idag!

Valåkravägen 10, Landsbro, Vetlanda kommun

Valåkravägen 10

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 250 000 kr
156 + 11 m²
5 rum
787 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna renoverade 1½-plansvilla i Landsbro! På återvändsgata finner du Valåkravägen 10. Detta välplanerade hus har genomgått flertalet mycket bra renoveringar under senaste åren. På entréplan finns ett socialt vardagsrum med braskamin som ligger i öppen lösning med det nyrenoverade köket från 2022 med integrerade vitvaror och köksö. Vidare finns två bra sovrum, nyrenoverat badrum, hall samt groventré/tvättstuga som renoverats 2022. På övre plan finns ett stort allrum, ett sovrum med klädkammare samt ett badrum med badkar. Nya fönster och dörrar från 2021. Lättskött tomt med garage. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme från 2021 vilket ger låga driftkostnader och ett skönt inomhusklimat samt en fin kamin på entréplan. Välkomna på visning!

Varvsvägen 78, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Varvsvägen 78

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 575 000 kr
74 m²
3 rum
517 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus där man bor ett stenkast från badplats och den populära campingen i Timmernabben. Här kan du njuta av en vacker havsutsikt som ger en omedelbar koppling till naturen. Huset erbjuder en rymlig planlösning och en fin gäststuga på tomten. Med 74 kvm boarea finns gott om utrymme för en bekväm och önskvärd livsstil. Stor tomt med en insynsskyddad innergård där det finns plats för exempelvis trädgårdsodlingar. Denna fastighet är verkligen den perfekta platsen för att slappna av och koppla av med fina vyer och en trevlig omgivning. Vi uppmanar dig att uppleva bostaden själv genom att boka in en visning med oss redan idag.

Östanå Mossvägen 10, Östanå, Vetlanda kommun

Östanå Mossvägen 10

Villa
Östanå, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 550 000 kr
60 + 20 m²
3 rum
442 m² tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet på Mossvägen 10 i Östanå. Denna charmiga bostad erbjuder tre bekväma rum på 60 kvm boarea, plus en mysig gäststuga där vänner och familj kan bo bekvämt. Trädgården är helt enkelt fantastiskt - en plats att koppla av och njuta av naturen. Med sin privata och fridfulla belägenhet är detta hem det perfekta valet för de som söker en avslappnad livsstil. I denna fastighet kommer du att uppleva en bekväm och önskvärd livsstil omgiven av allt som gör Östanå till en sådan speciell plats. Allt som återstår nu är för dig att se själv - boka din visning idag för att uppleva allt som denna fastighet har att erbjuda.

Högelundsgatan 1, Holsbybrunn, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högelundsgatan 1

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 595 000 kr
100 + 5 m²
5 rum
1 336 m² tomt

Låt oss få presentera denna underbara villa på Högelundsgatan 1 i Holsbybrunn. Med sina 4-5 rum finns det gott om plats för hela familjen. Här får du en bekväm livsstil i ett nyrenoverat och ljust hem med en fantastisk charm. Du kommer genast att känna dig hemma i de ljusa och välplanerade rummen. Här finns gott om utrymme för sociala umgängen, samtidigt som utformningen ger privatliv till alla i hemmet. Det nyrenoverade köket är ett stort plus där du kan sätta dina matlagningstalanger på prov. När du tar dig utomhus möts du av ett stort uthus och en härlig trädgård där du kan njuta av soliga dagar eller härliga kvällsmiddagar med familjen och vänner. Den här bostaden kommer definitivt att bjuda på en behaglig och önskvärd livsstil för dig och din familj. Vi hälsar dig välkommen på en visning!

Björkängsvägen 3B, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Björkängsvägen 3B

Radhus
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 495 000 kr
95 + 5 m²
3 rum

Nu finns möjlighet att förvärva ett nyproducerat och nyckelfärdigt parhus med äganderätt på mycket bra läge i populära Brunnsgård. Husen kommer inom kort att uppföras i en plan med en öppen, ljus och modern planlösning. Som köpare har du möjlighet att påverka materialvalen interiört och till viss del även exteriört. Husen levereras av Vallsjöhus och byggs med hög standard och fjärrvärme vilket ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Här bor man med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda samt även flertalet fina promenadstråk i naturen.

Lammåsa 5, Lammåsa, Vetlanda kommun

Lammåsa 5

Villa
Lammåsa, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 475 000 kr
170 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva hästgård! Denna rymliga villa på Lammåsa 5 i Vetlanda är belägen på ett fantastiskt lantligt läge, omgiven av naturen. Här har du möjlighet att bo med hela 170 kvm boarea och samtidigt njuta av en önskad livsstil med hästar och stall. Hela gården är väldigt välplanerad med hästhagen ligger precis utanför stallet med översikt ifrån huset. En stor ridbana 20x60m för hästträning och utevistelse. Mycket bra ridvägar där man kommer ut på fina skogsvägar direkt från gården. Egendomen omfattar ett välutrustat stall med sex boxar. Denna engagerande och unika funktion gör boendet till det perfekta valet för hästälskaren, men även för personer som söker lugn och ro i naturen. Den charmiga villan har en ljus och inbjudande interiör med rymliga ytor och klassisk design. Den har tre bra sovrum, fint kök, trevlig uteplats, vardagsrum, matsal, allrum, toalett samt badrum. Sammanfattningsvis, denna fastighet ger möjlighet för både bekväm bostad och en aktiv livsstil i en underbar, lantlig miljö. Här bor du även med närhet till sjö med badplats och skola. Kom och upplev detta, välkommen på visning!

Hallsnäsvägen 19, Ramkvilla, Vetlanda kommun

Hallsnäsvägen 19

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 900 000 kr
165 + 30 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Granne med sjön Klockesjön finner vi denna villa på Hallsnäsvägen 19 i Ramkvilla, ett perfekt val för dig som vill ha en avkopplande vardag omgiven av natur och lugn. Med fem rum och 125 kvm boyta finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Den stora trädgården inbjuder till utomhusaktiviteter och ren njutning under sommarmånaderna. Den rymliga och ljusa planlösningen är full av karaktär och charm och skapar en unik atmosfär. Här finns även en öppen spis som bidrar till extra mysighet under kyliga kvällar. På fastigheten finns även ett fint gårdshus om ca 40 kvm innehållande två rum & pentry, gårdshuset är för närvarande uthyrt och genererar en hyresintäkt på 4.000:-/månad. 2014 byggdes det på en övervåning på huset där det inkluderade två sovrum, duschrum, klädkammare och ett allrum, samtidigt installerades solceller på båda husen, vilket ger väldigt låga elkostnader. En kort promenad från fastigheten finns bland annat en mataffär, Wärdshus och den så populära golfbanan med tillhörande camping, golfbanan är en av få golfbanor som har öppet mer eller mindre året runt. Ramkvilla är även känt för ett bra fiske i de båda sjöarna och enligt uppgift fångades en gädda på dryga 16 kilo för bara ett par dagar sedan. Välkommen på visning!

Karlsgränd 1, Myresjö, Vetlanda kommun
  • Borttagen före visning

Karlsgränd 1

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
104 + 128 m²
6 rum
706 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Vetlandavägen 34, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Vetlandavägen 34

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 950 000 kr
129 + 140 m²
7 rum
1 287 m² tomt

Välkommen till Vetlandavägen 34 i Holsbybrunn. Huset består av fyra sovrum, kök med burspråk för härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen som sträcker sig längst baksidan. Badrum renoverat -20 med kakel och klinker. Vardagsrum i vinkel, inglasat uterum med kamin och två altaner. I källaren finns en gillestuga, två sovrum, ett badrum, tvättstuga och pannrum. Gott om förvaring och ett praktiskt garage med en egen luft/luft-värmepump. Här bor du med låga driftskostnader tack vare att du har möjlighet att använda flera olika lösningar så som solpaneler, vakuumrör, luft/vattenvärmepump samt vedpanna.

Högabergsvägen 7, Sjunnen, Vetlanda kommun

Högabergsvägen 7

Villa
Sjunnen, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 395 000 kr
170 + 9 m²
6 rum
1 182 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga 1½-plansvilla som till stora delar renoverats under 2021. Första våningen är helrenoverad med hög klass på materialvalen, vattenburen golvvärme på hela våningsplanet. Öppen, ljus och rymlig planlösning med ett stort härligt kök som renoverades 2023. Uppvärmningen sker med en energisnål bergvärmepump från 2022. Halva fastigheten har nya 3-glasfönster samt nya radiatorer på ovanvåningen. Fristående garage med förråd och carport. Välkommen på visning!

Skråstigen 11, Karlslund, Vetlanda kommun

Skråstigen 11

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 650 000 kr
104 + 88 m²
5 rum
718 m² tomt

En rymlig villa belägen på Skråstigen 11 i Vetlanda. Villan erbjuder fem rum och en boarea på 90 kvm, perfekt landställe för familjen som vill bo i en avslappnad och trygg miljö. Ett riktigt lockande dragplåster är den stora hörntomten, som ger en fantastisk möjlighet att njuta av sol och grönska. Tomten är perfekt för trädgårdsälskaren eller för barnfamiljen som vill ha plats för att springa och leka. Inuti huset finns ett rymligt uterum som erbjuder en mysig plats att koppla av i. Det är lätt att föreställa sig hur du njuter av sommarkvällar med familj och vänner i detta uterum. Skråstigen 11 ligger i ett av de mest populära områdena i Vetlanda, vilket gör det till en optimal plats att bo i. Området erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och tjänster, från skolor till matbutik och naturen runt knuten gör att området blir extra attraktivt. Det är en fantastisk hemmiljö som ger en bekväm och avslappnad livsstil med en sann känsla av charm och attraktion. Välkommen på visning!

Badstigen 15, Östanskog, Vetlanda kommun

Badstigen 15

Villa
Östanskog, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
4 795 000 kr
145 + 32 m²
6 rum
1 236 m² tomt

Välkommen till Badstigen 15 där denna moderna 2-planvilla väntar på dig. Med en boarea på 145 kvm och ett attraktivt läge med skogen som granne blir detta ditt nya hem i Östanskog. Här kan du uppleva en bekväm och avslappnad livsstil i en bostad som utstrålar charm och trivsamhet. Den öppna planlösningen på bottenvåningen ger en luftig känsla och gör hemmet perfekt för umgänge och sociala aktiviteter. På övervåningen finner du en avskild avdelning bestående av fyra rymliga sovrum , allrum samt ett stilrent badrum. Fristående garagebyggnad innehållande garage, carport och förråd. Det unika läget längst in på återvändsgata erbjuder både skogsområden och närhet till Vetlandas centrum. Med naturen som närmsta granne kan du njuta av frisk luft och avkoppling när du önskar. En kort promenad tar dig exempelvis till förskolan, Östanåbadet, golfbanan och flertalet fina vandringsleder. Boendet på Badstigen 15 är det perfekta valet för dig som värdesätter lugn och ro men samtidigt vill ha bekvämligheter nära till hands. Kom och upplev denna unika villa! Välkommen på visning.

  • Energieffektiv
Stens Väg 7 B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Stens Väg 7 B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
745 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 840 kr/mån
9 085 kr/m²

Välkommen till denna underbara ljusa trea belägen på Stens Väg 7 B i Vetlanda. Den har en boarea på 82 kvm och har två balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenheten är perfekt för en familj som vill ha gott om plats att röra sig på. Ett stort vardagsrum erbjuder tillräckligt med utrymme för avslappning och umgänge. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har ett separat matrum. Lägenheten har också två sovrum, var och en med gott om garderobsutrymme. Ett badrum. Det finns också ett separat förråd. Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter som en gemensam grillplats, cykelförråd, och lekplats samt en lokal. Denna trea är perfekt för en familj som vill ha plats att leva och röra sig på. Bjud in dina släktingar eller vänner för en grillfest eller koppla av på balkongen med en kopp kaffe och njut av solnedgången. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 51