Mäklare Filip Ekman

Filip Ekman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stens Väg 7 B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Stens Väg 7 B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
745 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 840 kr/mån
9 085 kr/m²

Välkommen till denna underbara ljusa trea belägen på Stens Väg 7 B i Vetlanda. Den har en boarea på 82 kvm och har två balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenheten är perfekt för en familj som vill ha gott om plats att röra sig på. Ett stort vardagsrum erbjuder tillräckligt med utrymme för avslappning och umgänge. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har ett separat matrum. Lägenheten har också två sovrum, var och en med gott om garderobsutrymme. Ett badrum. Det finns också ett separat förråd. Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter som en gemensam grillplats, cykelförråd, och lekplats samt en lokal. Denna trea är perfekt för en familj som vill ha plats att leva och röra sig på. Bjud in dina släktingar eller vänner för en grillfest eller koppla av på balkongen med en kopp kaffe och njut av solnedgången. Välkomna på visning!

  • Balkong
Bruksgatan 41, Fågelfors, Högsby kommun

Bruksgatan 41

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 175 000 kr
125 m²
8 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Bruksgatan 41 i Fågelfors, där mysig karaktär och bekväm livsstil möts! Med en boarea på ca 125 kvm ger detta hem en intim och välkomnande känsla. Huset har en bra trädgård, idealisk för utomhusmåltider och sommarfester, och med närhet till skogen kan du njuta av långa promenader och cykelturer. Det är som att bo i din egen lilla oas! Inuti huset finns allt du behöver för ett bekvämt liv, inklusive ett fint kök, vardagsrum och två sovrum, alla dekorerade i en klassisk, tidlös stil. Det finns också en fin uteplats där du kan koppla av och njuta av trädgården på kvällarna. På fastigheten finns även redskapsbodar samt ett växthus. Välkommen på visning!

Östanå Sommarvägen 14, Östanå, Vetlanda kommun

Östanå Sommarvägen 14

Villa
Östanå, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
845 000 kr
30 m²
2 rum
255 m² tomt

Drömmer du om att koppla av och njuta av stilla sjöutsikt i ditt eget fritidshus? Då är detta huset vid Östanå i Vetlanda perfekt för dig! Detta charmiga fritidshus har nyligen renoverats invändigt och är redo att välkomna nya ägare till en bekväm och avslappnad livsstil. Stugan har två rum och kök. Med sjönära läge ger det möjlighet att njuta av vacker sjöutsikt och charmiga omgivningar. Här kan du ta ett morgondopp från bryggan, fiska eller bara koppla av och njuta av den vackra naturen. Invändigt har stugan renoverats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Här finner du moderna och bekväma bekvämligheter som gör att du kan känna dig hemmastadd från första stund. Köket har en modern inredning och rymmer allt du behöver för att laga goda måltider. Sovrummet är mysigt och bra i storlek, och vardagsrummet är charmigt och idealiskt för avkoppling. Sammanfattningsvis är detta fritidshus vid sjön en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar och kunna koppla av. Välkommen på visning!

Skirövägen 22, Skirö, Vetlanda kommun

Skirövägen 22

Tomt
Skirö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
349 000 kr
1 173 m² tomt

Välkommen till Skirövägen 22 - platsen där dina drömmar om ett hus med närhet till sjö kan bli verklighet. Denna tomt på 1.173 kvm väntar på dig och din vision om det perfekta hemmet. Med sjöutsikt som få kan uppleva och en byggklar mark som passar alla typer av hem, är möjligheterna oändliga. Tomten är perfekt belägen i charmiga Skirö, bara en kort bilresa bort från Vetlanda. Om du vill leva en avkopplande och naturskön livsstil, är detta den perfekta platsen för dig. Låt dina tankar om en frisk, stressfri livsstil bli verkliga och skapa din dröm vid sjön på Skirövägen 22. Tomten är ansluten till såväl el som kommunalt vatten och avlopp. Enligt Vetlanda Kommun får man uppföra en bostadsbyggnad med en byggnadsarea på max 140 kvm (bottenplan) och med en maximal höjd på 7,2 meter samt en kompletteringsbyggnad om max 40 kvm med samma maximala höjd. Boka in ett möte idag så förklarar vi mer.

Vinkelgatan 3, Pukaregården, Vetlanda kommun

Vinkelgatan 3

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 675 000 kr
66 + 64 m²
4 rum
592 m² tomt

Välkommen till ett idylliskt hem som garanterat kommer att charma dig! Denna villa på Vinkelgatan i Vetlanda erbjuder en härlig kombination av lugn och närhet till stadens puls. Här bor du centralt, men samtidigt insynsskyddat på en trivsam tomt med en praktisk planlösning på 66 kvm. Inredningen ger en modern och stilren känsla med fina detaljer. De unika funktionerna inkluderar ett mysigt vardagsrum, ett ljust och fräscht kök samt två sovrum med plats för hela familjen. Den insynsskyddade trädgården är en oas i sig själv, och erbjuder trivsam och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av solen och låta barnen leka fritt utan störande insyn. Denna villa är den perfekta boende valet för dig som värderar en bekväm livsstil i en lugn och central miljö. Välkommen på visning!

Klackenäs 4, Klackenäs, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klackenäs 4

Villa
Klackenäs, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
525 000 kr
38 m²
2 rum
668 m² tomt

Välkommen till Klackenäs 4, ett fritidshus med en unik charm som passar perfekt för dig som söker en avkopplande livsstil. Här bor du i ett naturnära område med skogen och gångavstånd till Hjärtasjön. Huset är fördelat på två rum och erbjuder en boarea om 38 kvm. Den soliga altanen gör sig perfekt för att njuta av sommarmorgonens kopp kaffe eller för att avnjuta en härlig grillmiddag. Vid altanen sitter det en solcell. På sommarhalvåret kan du ta ett uppfriskande dopp i sjön som ligger bara några minuter bort eller utforska natursköna området med skogen runt knuten. Detta bekväma fritidshus har allt som behövs för en avkopplande och önskvärd livsstil. Så passa på att bo nära natur och vatten. Välkommen på visningen.

Järnvägsgatan 31C, Centrum, Vetlanda kommun

Järnvägsgatan 31C

Radhus
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 695 000 kr
177 + 27 m²
6 rum
215 m² tomt

Nu erbjuds Järnvägsgatan 31C, detta charmiga radhus med centralt läge och fin baksida. Radhuset består av fyra bra sovrum, kök, stort vardagsrum, allrum med kamin, två badrum varav ett har bastu, toalett samt tvättstuga med bra förråd. Fina uteplatser, två balkonger, altan på baksidan samt en plattläggning på framsidan för att njuta av morgonkoppen. Bra baksida men plats för att spela Kubb, i anslutning till baksidan finns carport för bilen. Fjärrvärme finns indraget i fastigheten. Här bor du med ett stenkast från Vetlanda stadskärna, närhet till skola, förskola, resecentrum, butiker och massa andra aktiviteter. Välkommen på visning!

Törnvägen 4, Korsberga, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Törnvägen 4

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
120 + 120 m²
8 rum
1 089 m² tomt

Nu erbjuds denna gedigna villan på Törnvägen i Korsberga. Här bor man på en lugn gata och granne med lekplats. Stor villa om 120 kvm boarea och 120 kvm biarea. Villan innehar fem bra sovrum, kök, stort vardagsrum. Två badrum, gillestuga, hobbyrum, tvättstuga och snickarrum. Stor trädgård med plats för spring och lek samt en stor altan med sol hela dagen. Bra garageuppfart med plats för flertalet bilar samt ett bra dubbelgarage. Fastigheten har genomgått flertalet stora renoveringar senaste åren. Keddyinsats 2017, nytt yttertak 2020, utvändig målning 2020, solceller 2023, fiber 2022 etc. Här bor man med närhet till ICA, skolan, förskolan och allt vad Korsberga har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Hägnevägen 1, Hofgård, Sävsjö kommun

Hägnevägen 1

Villa
Hofgård, Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
154 + 77 m²
5 rum
1 569 m² tomt

Rymlig och trevlig villa med stor trädgård i centrala Sävsjö. Huset inrymmer bland annat ett fint kök, tre sovrum, rymligt och ljust vardagsrum med öppen spis, två kaklade badrum samt en praktisk brukskällare. Den stora tomten inbjuder till såväl trädgårdsodlingar som spring och lek. Uppvärmning sker med en bergvärmepump. Här bor man ett stenkast från flertalet idrottshallar, skolan, badhuset och naturen. Välkommen på visning!

Östra Nygatan 19, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Östra Nygatan 19

Övrigt
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 500 000 kr
987 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna flexibla och välskötta fastighet som är belägen i Brunnsgård. Den totala lokal- och bostadsytan uppgår till ca 352 kvm samt ca 176 kvm i källaren som inrymmer lagerutrymmen, förråd, garage och tvättstuga. Lokalen som har disponerats av en och samma verksamhet under många år går att bygga om till en eller två lägenheter om så önskas. På andra våningen finns två fina lägenheter om totalt ca 160 kvm. Fastigheten har en tomtareal på 987 kvm som till stora delar är asfalterad och lastkaj finns på gaveln. I området finns såväl bostäder, industri och handel där det rör sig mycket folk vilket ger bra exponeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Lasarettsgatan 43 B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43 B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
845 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 436 kr/mån
10 563 kr/m²

Välplanerad trea på tredje våningen i populära HSB Stensåkra. Stor och välkomnande hall med garderob och plats för ytterkläder och skor. Två rymliga sovrum och ett fint vardagsrum med parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Renoverat kök från Ikea (2016) med god plats för matbord. Praktiskt badrum med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare. Fin inglasad balkong med plats för loungegrupp. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, matbutiker och centrum. Välkomna på visning!

  • Balkong
Bellisvägen 10, Ekenässjön, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bellisvägen 10

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 050 000 kr
88 + 86 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma 1-plansvilla med källare i Ekenässjön. På lugn gata ligger Bellisvägen 10. Huset har en ljus och trevlig planlösning med tre sovrum och en stor härlig inglasad altan med tillhörande soldäck. Vidbyggt garage med stort tillhörande förrådsdel. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme vilket ger låga driftkostnader och ett skönt inomhusklimat samt en fin kamin. Bra trädgård med fri baksida mot lekplats. Välkommen på visning!

Skirö Strömsberg 6, Skirö, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skirö Strömsberg 6

Övrigt
Skirö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
495 000 kr
2,4 ha tomt

Industrifastighet där det fram tills för något år sedan har bedrivits hyvleri och byggvaruhandel. Flertalet maskiner till att klyva och hyvla virke finns kvar i fastigheten vilka kan köpas med om så önskas. På fastigheten finns flertalet byggnader där huvudbyggnaden består av kontor, WC, produktionslokaler, förråd och ett stort kallager där virke har förvarats. Vidare finns flertalet förråds- och garageutrymmen med mera. Stor gårdsplan som gör det möjligt att expandera om behovet uppstår.

Östergatan 11, Landsbro, Vetlanda kommun

Östergatan 11

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
950 000 kr
122 + 112 m²
5 rum
1 210 m² tomt

Välkomna till Östergatan 11! Välplanerad villa i Landsbro. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Villan är fördelad på fem rum och kök. Entréplan innehar kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Ovanvåning med två sovrum varav ett har balkong samt en toalett. Källare med badrum, hobbyrum, rum (under renovering), pannrum samt förråd och garage. Stor trädgård med infart från såväl framsidan som baksidan. Billigt boende med låg driftkostnad med hjälp av bergvärme installerad 2019 samt en luftvärmepump. Har bor du på en lugn gata med närhet till Landsbros aktiviteter samt naturen. SBR-Besiktigad! Välkommen på visning!

Skånegatan 7, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 7

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
345 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 100 kr/mån
12 105 kr/m²

Mysig etta med snedtak, perfekt som övernattningslägenhet eller som första bostad. Välplanerade 28,5 kvm, stort rum med plats för dubbelsäng, soffgrupp och tv-möbel, klädkammare som kan användas som sovalkov eller kontor, praktiskt kök samt egen tvättmaskin och torktumlare. Fräscht badrum med kakel och våtrumsmatta . Fiber bredband finns indraget i lägenheten. Lugnt område med cykelavstånd till centrum, Njudungsgymnasiet, Östanå och golfbanan. Välkomna på visning!

Stavgången 5, Vallsjöbaden, Sävsjö kommun

Stavgången 5

Villa
Vallsjöbaden, Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
575 000 kr
30 m²
2 rum
437 m² tomt

Fritidshus i populära Vallsjöbaden vid sjön Vallsjön. Inglasad veranda i söderläge. Friköpt tomt med kommunalt vatten och avlopp. Här bor man ett stenkast från café, dansbana, badplats och minigolfbana. Vacker natur i omgivningen och möjlighet att fiska. Välkomna på visning!

Kyrkvägen 28, Fagerhult, Högsby kommun

Kyrkvägen 28

Villa
Fagerhult, Högsby kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 995 000 kr
280 + 160 m²
9 rum
1 645 m² tomt

Kyrkvägen 28 i Fagerhult perfekt för dig som söker en större villa. Boarea på hela 280 kvm samt biarea på 180 kvm. Villan erbjuder fem-sex sovrum, ett kontor, två bra kök, stort vardagsrum med plats för matsalsbord samt soffa och tv på entréplan. Två bra badrum med dusch i båda samt en extra toalett i anslutning till köket på entréplan. På ovanvången finns ytligare två rum, ett tv-rum med kamin samt ett allrum med kamin. I villan finns även ett kontor samt bra med garderober/ kattvindar. Källaren erbjuder bra förrådsutrymme samt att bergvärmen finns där. Fin och lugn trädgård om 1 645 kvm. Alldeles intill fastigheten rinner en bäck. Bra backsida med en altan samt gott om utrymme för spring och lek. Fagerhult erbjuder inte bara en fin natur utan även lanthandel, skola 1-6, fotbollsplan med mer. Välkommen på visning!

Viravägen 5, Pauliström, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viravägen 5

Villa
Pauliström, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
635 000 kr
102 + 128 m²
6 rum
865 m² tomt

Välkommen till Viravägen 5 i Pauliström! Bra villa på lugn gata med garage, carport samt en bra altan på baksidan. Villan består av entré, tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum på entréplan. Källaren innehar allrum med öppen spis, hobbyrum, bra med förrådsutrymme, matkällare, pannrum och hemmakontor. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Lilla Gudmundsås 9, Lilla Gudmundsås, Vetlanda kommun

Lilla Gudmundsås 9

Villa
Lilla Gudmundsås, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
7 975 000 kr
189 m²
6 rum

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket exklusiva och påkostade hästgård om dryga 5,5 ha som är vackert belägen i Lilla Gudmundsås, dryga milen utanför Korsberga. Denna fastighet erbjuder allt man kan önska sig och lite till, klicka igenom bilderna och njut av Lilla Gudmundsås 9. På fastigheten finns utöver den påkostade bostadsbyggnaden även en fin stallbyggnad med hästboxar, spolspilta, badrum, sadelkammare med tvättmaskin samt en stor verkstad med inbyggd billyft. Gårdshus med garage, hobbyrum och ett fint inrett gästrum. Samtliga byggnader är i absolut toppskick! På baksidan av huset finner vi sommarens naturliga samlingsplats med utekök, bar och ett härligt spabad där man njuter i solen och av lugnet på landet. På fastigheten finns även en belyst ridbana, äventyrsberg med eget gym och hinderbana med mera. En kort promenad från fastigheten kommer man till Åskogsjön där man badar på sommaren. Varmt välkommen på visning!

Björkängsvägen 3, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Björkängsvägen 3

Radhus
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 495 000 kr
95 + 5 m²
3 rum

Nu finns möjligheten att förvärva ett nyproducerat och nyckelfärdigt parhus med äganderätt på mycket bra läge i populära Brunnsgård. Husen kommer att uppföras i en plan med en öppen, ljus och modern planlösning. Som köpare har du möjlighet att påverka materialvalen interiört och till viss del även exteriört. Husen levereras av Vallsjöhus och byggs med hög standard och fjärrvärme vilket ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Här bor man med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda samt även flertalet fina promenadstråk i naturen.

Norra Esplanaden 5, Centrum, Vetlanda kommun

Norra Esplanaden 5

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 550 000 kr
214 + 121 m²
6 rum
546 m² tomt

Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en stor och renoverad villa mitt i stan. Huset har till stora delar renoverats under åren 2019-2023. Första våningen erbjuder en välkomnande entréhall med pardörr och en pampig trappa upp till övervåningen, helkaklat badrum/tvättstuga, stort härligt vardagsrum med en öppen planlösning mot det fina köket samt utgång till en stor balkong. Köksentré med en möblerbar hall och trappa ner till källaren. På andra våningen finns en möblerbar hall, tre sovrum och ett stort helkaklat badrum. Brukskällaren innehåller sedvanliga förrådsutrymmen, teknikrum och ett vidbyggt dubbelgarage. Här bor man ett stenkast från allt som centrumkärnan har att erbjuda såsom skolor, butiker, restauranger osv. Välkommen på visning!

Södralidsgatan 2, Myresjö, Vetlanda kommun

Södralidsgatan 2

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 850 000 kr
270 m²
9 rum
2 484 m² tomt

1911 byggdes denna fantastiska fastighet som har en boyta på 270 välplanerade kvadratmeter. Fastigheten har renoverats löpande från 2004 och framåt, renoveringarna är utförda med fingertoppskänsla då man till stora delar har bevarat dom tidsenliga detaljerna. Här erbjuds bland annat sju rymliga sovrum där flertalet av rummen har kakelugn. Husets självklara samlingspunkt är det stora härliga köket som helrenoverades 2011 med en stor matplats där även den större familjen får gott om plats och kan njuta av rummets effektiva braskamin. Härliga sällskapsytor i form av allrum med kakelugnar och ett stort vardagsrum på ovanvåningen med en centralt placerad öppen spis. Helkaklat badrum med både dusch och badkar. Bergvärmepumpen från 2019 ger fastigheten låg energiförbrukning. På baksidan finner man den insynsskyddade inglasade altanen där man har en vacker utsikt över ängarna. I anslutning till altanen är spabadet placerat. Fin trädgårdstomt om 2.484 kvm där det finns gott om plats för trädgårdsodlingar samt spring- och lek. Fint gårdshus med carport, garage, pingisrum, "man cave" och en nyare vedeldad bastu med stora fönster. Här bor man med gångavstånd till bland annat Myresjö Skola, simhallen, idrottsplatsen och naturen. Välkommen på visning!

Vasagatan 16, Pukaregården, Vetlanda kommun

Vasagatan 16

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 450 000 kr
159 m²
6 rum
1 008 m² tomt

I populära Pukaregården finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga villa, centralt läge och fin baksida. På fastigheten finns en 1 ½ plansvilla med källare, två verkstadsbyggnader samt grusad uppfart med plats för flertalet bilar. På baksidan finns även en bra gräsmatta med plats för spring och lek samt en stor altan med tak. Altanen innehar ett spabad, plats för både matbord och utesoffa. Entréplan innehar en välkomnande hall, fint kök, matsal, fräscht badrum, sovrum, stort vardagsrum samt ett inglasat uterum. Ovanvåning med hall, balkong, toalett och två bra sovrum. Källare med bra hobby/snickarrum, förvaringsmöjligheter samt möjlighet till ytterligare ett sovrum. Här har du närhet till det mesta som Vetlanda-stad har att erbjuda. Gångavstånd till såväl centrum, aktiviteter, förskola/skola samt naturen. SBR-Besiktigad. Välkommen på visning!

Lädergränd 9, Mellangården, Vetlanda kommun

Lädergränd 9

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 295 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
737 m² tomt

Välkommen till Lädergränd 9 och denna renoverade enplansvilla med källare i populära Mellangården. Fastigheten består utav fem rum och kök, varav tre sovrum. Entréplanet erbjuder tre sovrum, nyrenoverat kök, vardagsrum, inglasat uterum med golvvärme och två renoverade badrum. På nedervåningen har man tillgång till gillestuga, hobbyrum, bra förvaringsmöjligheter, förråd, bastu och tvättstuga. I mellangården bor du med närhet till det mesta. Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på cirka 5 minuter. Varmt välkommen på visning!

Fårstigen 3, Mellangården, Vetlanda kommun

Fårstigen 3

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 395 000 kr
120 m²
4 rum
788 m² tomt

På en hörntomt intill Vetlandabäcken i populära Mellangården stoltserar denna enplansvilla om fyra rum och kök, varav tre sovrum. Rejält inglasat uterum med kamin med utsikt över bäcken. På fastighetens yttertak har solceller installerats, vilket ger omkring 3000-4000 kWh om året. Perfekt för att hålla nere elkostnaderna. Bra parkeringsmöjligheter under carport och asfalterad infart. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata med bekvämt cykelavstånd till förskolor, skolor, handelsplatsen Nydala och Vetlanda centrum. Naturen intill Mellangården har mycket att erbjuda för dig som springer, cyklar, eller bara vill ta en härlig långpromenad. Fastigheten är SBR-Besiktigad! Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 29