Mäklare Petra Åhlund

Petra Åhlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Bollgatan 8, Centrum, Vetlanda kommun

Norra Bollgatan 8

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
3 718 kr/mån
16 149 kr/m²

Varmt välkommen till en unik 3-rumslägenhet på Norra Bollgatan 8 i Vetlanda. Denna lägenhet är placerad i hjärtat av stan och erbjuder en bekväm och önskvärd livsstil. Lägenheten, som är 74 kvm stor, har detaljer som ger en speciell karaktär till bostaden. Här finner du ett ljust och rymligt kök med moderna vitvaror, ett härligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord och två mysiga sovrum med garderobsförvaring. Den här lägenheten är perfekt för den som vill ha närhet till allt vad stan har att erbjuda. Promenera till parker, butiker, restauranger och caféer – allt ligger på bekvämt promenadavstånd. Boendet passar lika bra för den lilla familjen som för den ensamma singeln eller det unga paret. Med bekvämligheter så som bredband. Föreningen erbjuder en gemensam uteplats med möjligheter att grilla eller bara umgås grannar emellan. Boka redan idag och upplev den här fantastiska lägenheten med egna ögon!

Lasarettsgatan 43B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
740 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
11 385 kr/m²

Välplanerad tvåa på tredje våningen i populära HSB Stensåkra. Stor och välkomnande hall med flera garderober. Nyare laminatgolv i större delen av lägenheten. Badrum från 2016 med ny inredning, duschkabin samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fin inglasad balkong med plats för loungegrupp. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, matbutiker och centrum

  • Plus
Lasarettsgatan 41C, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 41C

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
575 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 613 kr/mån
15 541 kr/m²

Välkommen till Lasarettsgatan 41C. En etta på tredje våningen med inglasad balkong och sovalkov. Stort badrum med badkar samt ett kök med plats för ett mindre matbord! I lägenheten finns också ett praktiskt förråd som kan användas som exempelvis arbetsrum. Varmt välkommen att boka in en visning!

Mossgårdsvägen 27, Bäckseda, Vetlanda kommun

Mossgårdsvägen 27

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 395 000 kr
105 + 96 m²
7 rum
977 m² tomt

Välkommen till Mossgårdsvägen 27 - en villa som bjuder på allt du kan önska dig! Här finns gott om utrymme för social samvaro och avkoppling. Men det är inte bara den generösa ytan som gör detta till en så attraktiv fastighet. Mossgårdsvägen är en eftertraktad adress i Vetlanda, känd för sin karaktär och närhet till såväl skolan som fina Mela Kvarn. Här finns möjlighet till en bekväm och önskvärd livsstil, med nära till det mesta du behöver och vill ha i din vardag. En kort promenad bort finns Kyrkviken för bad, Illharjen för härliga promenader och Mela Kvarn som erbjuder både härlig atmosfär och möjlighet för avkoppling. Här har du en möjlighet att skapa ditt drömhem och trivas i många år framöver. Så varför inte boka en visning - och på så vis ta första steget mot ett liv fullt av bekvämlighet och trivsel? Välkommen att boka in Er på visning!

Österängsvägen 15, Korsberga, Vetlanda kommun

Österängsvägen 15

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 975 000 kr
132 + 96 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska nybyggda villa belägen på Österängsvägen 15 i Korsberga. Här hittar du ett unikt nybygge med 6 rum fördelade på 132 kvm boyta och 96 kvm biyta . Det stora vardagsrummet gör detta till en perfekt plats för social samvaro och hög komfort med braskamin och utgång till den inglasade altanen. Det stora köket har all den plats du behöver för att njuta av matlagning och umgänge med familj och vänner. Utöver detta finns en utgång till altanen där du kan njuta av vackra sommardagar och kvällar. Dessutom finns ett praktiskt garage för fordon och extralagring samt även en källare med ytterligare utrymme. Behagligt lysande och energieffektiv LED-belysning, tillsammans med modern teknik som bergvärme och FTX-ventilation är några av de funktioner som gör detta till ett toppmodernt hem. Med sin charmerande omgivning och attraktiva funktioner blir detta hem en plats där du kan njuta av en bekväm och önskvärd livsstil. Missa inte din chans att uppleva detta fantastiska hem, boka redan nu en visning!

  • Plus
Stortegelvägen 10, Kråkegården, Vetlanda kommun

Stortegelvägen 10

Villa
Kråkegården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 625 000 kr
121 + 119 m²
6 rum
1 034 m² tomt

Denna villa på Stortegelvägen 10 i Kråkegården är en unik möjlighet för dig som söker komfortabelt boende. Huset har sex rum fördelat på 121 kvadratmeter, vilket gör det perfekt för en familj som behöver utrymme. De rymliga rummen har stora fönster som släpper in mycket ljus och ger en öppen och luftig känsla. Köket är modernt och utrustat med alla nödvändigheter för matlagning som sedan kan avnjutas i det stora inglasade uterummet. Utanför finns en härlig trädgård med plats för både avkoppling och lek - perfekt för aktiva familjer. Dessutom finns en stor och praktisk carport samt garage. Tomtens hörnläge gör att fastigheten är perfekt för dig som söker en lugn och trygg plats att kalla hemma. Värmen i huset tas hand om av en frånluftsvärmepump. Missa inte tillfället att uppleva det själv - boka en visning idag!

Varvsvägen 78, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Varvsvägen 78

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 575 000 kr
74 m²
3 rum
517 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus där man bor ett stenkast från badplats och den populära campingen i Timmernabben. Här kan du njuta av en vacker havsutsikt som ger en omedelbar koppling till naturen. Huset erbjuder en rymlig planlösning och en fin gäststuga på tomten. Med 74 kvm boarea finns gott om utrymme för en bekväm och önskvärd livsstil. Stor tomt med en insynsskyddad innergård där det finns plats för exempelvis trädgårdsodlingar. Denna fastighet är verkligen den perfekta platsen för att slappna av och koppla av med fina vyer och en trevlig omgivning. Vi uppmanar dig att uppleva bostaden själv genom att boka in en visning med oss redan idag.

Hallsnäsvägen 19, Ramkvilla, Vetlanda kommun

Hallsnäsvägen 19

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 900 000 kr
165 + 30 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Granne med sjön Klockesjön finner vi denna villa på Hallsnäsvägen 19 i Ramkvilla, ett perfekt val för dig som vill ha en avkopplande vardag omgiven av natur och lugn. Med fem rum och 125 kvm boyta finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Den stora trädgården inbjuder till utomhusaktiviteter och ren njutning under sommarmånaderna. Den rymliga och ljusa planlösningen är full av karaktär och charm och skapar en unik atmosfär. Här finns även en öppen spis som bidrar till extra mysighet under kyliga kvällar. På fastigheten finns även ett fint gårdshus om ca 40 kvm innehållande två rum & pentry, gårdshuset är för närvarande uthyrt och genererar en hyresintäkt på 4.000:-/månad. 2014 byggdes det på en övervåning på huset där det inkluderade två sovrum, duschrum, klädkammare och ett allrum, samtidigt installerades solceller på båda husen, vilket ger väldigt låga elkostnader. En kort promenad från fastigheten finns bland annat en mataffär, Wärdshus och den så populära golfbanan med tillhörande camping, golfbanan är en av få golfbanor som har öppet mer eller mindre året runt. Ramkvilla är även känt för ett bra fiske i de båda sjöarna och enligt uppgift fångades en gädda på dryga 16 kilo för bara ett par dagar sedan. Välkommen på visning!

Karlsgränd 1, Myresjö, Vetlanda kommun
  • Borttagen före visning

Karlsgränd 1

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
104 + 128 m²
6 rum
706 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Vetlandavägen 34, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Vetlandavägen 34

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 950 000 kr
129 + 140 m²
7 rum
1 287 m² tomt

Välkommen till Vetlandavägen 34 i Holsbybrunn. Huset består av fyra sovrum, kök med burspråk för härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen som sträcker sig längst baksidan. Badrum renoverat -20 med kakel och klinker. Vardagsrum i vinkel, inglasat uterum med kamin och två altaner. I källaren finns en gillestuga, två sovrum, ett badrum, tvättstuga och pannrum. Gott om förvaring och ett praktiskt garage med en egen luft/luft-värmepump. Här bor du med låga driftskostnader tack vare att du har möjlighet att använda flera olika lösningar så som solpaneler, vakuumrör, luft/vattenvärmepump samt vedpanna.

Badstigen 15, Östanskog, Vetlanda kommun

Badstigen 15

Villa
Östanskog, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
4 795 000 kr
145 + 32 m²
6 rum
1 236 m² tomt

Välkommen till Badstigen 15 där denna moderna 2-planvilla väntar på dig. Med en boarea på 145 kvm och ett attraktivt läge med skogen som granne blir detta ditt nya hem i Östanskog. Här kan du uppleva en bekväm och avslappnad livsstil i en bostad som utstrålar charm och trivsamhet. Den öppna planlösningen på bottenvåningen ger en luftig känsla och gör hemmet perfekt för umgänge och sociala aktiviteter. På övervåningen finner du en avskild avdelning bestående av fyra rymliga sovrum , allrum samt ett stilrent badrum. Fristående garagebyggnad innehållande garage, carport och förråd. Det unika läget längst in på återvändsgata erbjuder både skogsområden och närhet till Vetlandas centrum. Med naturen som närmsta granne kan du njuta av frisk luft och avkoppling när du önskar. En kort promenad tar dig exempelvis till förskolan, Östanåbadet, golfbanan och flertalet fina vandringsleder. Boendet på Badstigen 15 är det perfekta valet för dig som värdesätter lugn och ro men samtidigt vill ha bekvämligheter nära till hands. Kom och upplev denna unika villa! Välkommen på visning.

  • Energieffektiv
Skånegatan 1, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 1

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
309 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 132 kr/mån
10 842 kr/m²

Välkommen till Skånegatan 1! Mysig etta med snedtak, perfekt som övernattningslägenhet eller som första bostad. . Välplanerade 28,5 kvm, stort rum med plats för dubbelsäng, soffgrupp och tv-möbel, klädkammare som kan användas som sovalkov eller kontor, praktiskt kök samt egen tvättmaskin. Fräscht badrum med kakel och våtrumsmatta . Fiber bredband finns indraget i lägenheten. Lugnt område med cykelavstånd till centrum, närhet till både Tomaslundsskolan, flera förskolor, Östanåbadet samt Vetlandas golfbana. I området finns också friluftsområde med disc golf, motionsspår och padel. Välkomna på visning!

Växjövägen 25, Korsberga, Vetlanda kommun

Växjövägen 25

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
795 000 kr
134 + 80 m²
5 rum
1 675 m² tomt

Välkommen till en trevlig suterränghus i Korsberga! Stor härlig tomt i flera etage med möjligheter att odla och plantera. Växthus med vinrankor, och ett förråd på tomten. Automover ingår som klipper gräset på framsidan. Huset har tre bra sovrum varav det ena har utgång till det inglasade uterummet på baksidan. Stort vardagsrum i vinkel med plats för såväl matsalsmöbler och soffgrupp, här är även en utgång till balkongen mot framsidan, detta rum kan delas av om man behöver ytterligare ett sovrum. Kök med bardisk och gott om förvaringsmöjligheter, även här kan man komma ut till det inglasade uterummet. Vidare har huset två badrum, hobbyrum, tvättstuga samt förråd. Uppvärmning sker via bergvärme, (2017), fiber finns installerat. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Alberts väg 4, Kvillsfors, Vetlanda kommun

Alberts väg 4

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
725 000 kr
136 + 5 m²
5 rum
2 315 m² tomt

Välkommen till Alberts Väg 4 i Kvillsfors. Ett hus med många möjligheter. Huset har på bottenvåningen ett nytt kök med både induktionshäll och gasspis, här finns i anslutning även en bakugn. Groventré som används som förråd. Vardagsrum med matplats. Ett sovrum med luftvärmepump och kamin, samt ett badrum. På ovanvåningen finns ett stort vardagsrum med plats för matbord och soffa. Två sovrum och ett lite mindre kök. Samt ett toalettrum med handfat. Huset har fiber installerat. I trädgården finns ett växthus, ett stort uthus och en jordkällare. Huset säljs med inventarier. Välkommen på visning!

Gökgatan 16, Pukaregården, Vetlanda kommun

Gökgatan 16

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 995 000 kr
145 m²
5 rum
758 m² tomt

Välkommen till Gökgatan 16 och denna trivsamma 1½-plansvilla på centralt läge. Entréplan innehåller kök, vardagsrum två sovrum, badrum samt en praktisk groventré/tvättstuga. På ovanvåningen finner vi ett sovrum, badrum samt ett stort allrum som med enkla medel skulle kunna göras om till två sovrum. På baksidan av huset finns ett härligt uterum med tillhörande altan. Uthus med plåttak, här finns avlopp och el framdraget. På fastigheten finns också ett garage. Här bor man med närhet till såväl centrum som flertalet skolor och friluftsaktiviteter. Fastigheten är SBR-Besiktigad!

Tegnérgatan 6, null, Sävsjö kommun

Tegnérgatan 6

Villa
Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 550 000 kr
134 + 45 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till Tegnérgatan 6. En tvåplansvilla med 134 kvm boyta. När vi kliver in i huset möts vi av en hall med plats för förvaring. Vidare in öppnar sig huset upp och vi finner den fina trappan som senare leder oss upp på övervåningen. Vidare på entréplan finner vi två sovrum med bullerglas, ett mindre gäst wc och längre in i huset har vi tvättstuga och pannrum. Via tvättstugan når vi också garaget och vi kan ta oss ut på husets gavel för att nå trädgården. På ovanvåningen möts vi av ett stort vardagsrum i vinkel med ett fint stavparkettgolv och en braskamin, samt utgång till balkongen mot framsidan. Här finns även två sovrum, det ena med utgång till balkongen och det andra har en egen liten fransk balkong. Ett badrum med kakel och klinkers där vi har en dusch, handfat och wc. Och ett praktiskt kök med ekparkett. Häll och ugn från 2022, nyare diskmaskin samt fläkt, micro, kyl och frys. Vill man ha ett större kök går det öppna upp till sovrummet bredvid. Stor härlig trädgård med ett enklare uterum med ett stort trallgolv framför. Förrådsbyggnad för praktisk förvaring av diverse trädgårdsredskap mm. I närheten finner du ett badhus samt sporthall. Sävsjö erbjuder även en skidbacke med lift. Närhet till elljusspår och många andra möjligheter till aktivitet så som Sävsjö Skyttecenter och Boda Borg.

Spikvägen 4, Nässja Industriområde, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spikvägen 4

Övrigt
Nässja Industriområde, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
10 500 000 kr
8 032 m² tomt

Mycket flexibel fastighet om totalt 2.238 kvm produktions-/lagerlokaler samt flertalet nyrenoverade kontors-, konferens- och personalutrymmen. Samtliga utrymmen håller hög klass. Takhöjd under balk 4,6 till 9 meter. Praktiska industriportar 4,5x4 meter. En separat del, 432 kvm, är uthyrd till ett utbildningsföretag, denna lokal byggdes ny 2021 med hög klass på materialvalen och även denna lokal har en industriport 4,5x4 meter. Tomten 8.032 kvm är plan och har bra uppställningsytor. Nuvarande ägare arrenderar ytterliga 3.671 kvm mark av Vetlanda Kommun med option om förköpsrätt om så önskas. Fastigheten är belägen i ett expansivt industriområde med bra exponeringsmöjligheter utmed riksväg 31. I området bedrivs flertalet olika verksamheter såsom produktion, lager och handel.

Ekebovägen 41, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekebovägen 41

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 795 000 kr
110,3 m²
4 rum

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad 1-plansvilla med loft som är färdigställd utvändigt medans man som köpare har möjlighet att färdigställa huset interiört efter eget tycke och smak. Samtliga innerväggar är gipsade, el- och vatten är draget i huset samt förberett för installation av en frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme med separata termostater i samtliga rum.

Vitalagatan 4 A-D, Centrum, Vetlanda kommun

Vitalagatan 4 A-D

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
9 950 000 kr
728 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina centrumfastighet som inrymmer fem bostadslägenheter, tre lokaler och flertalet parkeringsplatser. Samtliga ytor är uthyrda och fördelas på 603 kvm lokalyta och 288 kvm bostadsyta. Kontakta oss på Mäklarhuset för vidare information och visningsbokning

Sandåkra, Sandåkra, Vetlanda kommun

Sandåkra

Tomt
Sandåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
950 000 kr

Nu finns möjlighet att förvärva en byggklar tomt där du själv väljer husleverantör och entreprenörer efter eget tycke och smak. Tomten omringas utav Sandåkras vackra natur och betande hästar som sätter lite extra touch på den lantliga känslan. Några hundra meter från tomten ligger såväl Bäckseda skola som Kyrkvikens populära badplats. In till centrum cyklar man på 10 minuter längst den nyanlagda cykelvägen. Anslutningsavgifterna för exempelvis el, vatten och avlopp ingår i köpeskillingen. I området kommer det att bebyggas på fyra tomter, varav en är såld, och man har del i en gemensamhetsanläggning som avser avlopp med infiltration samt en gemensamhetsanläggning avseende den gemensamma vägen.

Visar alla 20