Mäklare Petra Åhlund

Petra Åhlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökgatan 16, Pukaregården, Vetlanda kommun

Gökgatan 16

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 195 000 kr
145 m²
5 rum
758 m² tomt

Välkommen till Gökgatan 16 och denna trivsamma 1½-plansvilla på centralt läge. Entréplan innehåller kök, vardagsrum två sovrum, badrum samt en praktisk groventré/tvättstuga. På ovanvåningen finner vi ett sovrum, badrum samt ett stort allrum som med enkla medel skulle kunna göras om till två sovrum. På baksidan av huset finns ett härligt uterum med tillhörande altan. Uthus med plåttak, här finns avlopp och el framdraget. På fastigheten finns också ett garage. Här bor man med närhet till såväl centrum som flertalet skolor och friluftsaktiviteter. Fastigheten är SBR-Besiktigad!

Rosengränd 7, Karlslund, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosengränd 7

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 795 000 kr
122 + 85 m²
6 rum
616 m² tomt

Välkommen till Rosengränd 7 i Karlslund och denna trevliga enplansvilla med källare. Öppen härlig planlösning mellan kök, matplats och det stora vardagsrummet. Genomgående fina materialval i hela huset. Kaminen som är centralt placerad kan man njuta av i stora delar av entréplan. Här finns två sovrum. Det ena har en gång varit två och kan lätt återställas om man har behovet. Ett duschrum med wc, dusch, handfat och handdukstork. I tillbyggnaden som gjordes 2009 finns ett badrum med dusch, wc, handfat, handdukstork och bastu. Här finns även ett stort vardagsrum med öppet upp till nock. Härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna. I källaren finns två sovrum, det ena med en öppen spis. En mindre toalett med handfat. Vidare ett hobbyrum/förråd med matkällare och tvättstuga samt pannrum/förråd. Uppvärmning sker med bergvärme. Samtidigt som huset byggdes till bytte man taket på hela huset. Garaget har nytt plåttak 2022. Altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset är försedd med pergola på ena delen och en eldriven markis i andra änden. Här inbjuds till både middagar och umgänge oavsett väder. Varmt Välkommen på visning!

Tegnérgatan 6, null, Sävsjö kommun

Tegnérgatan 6

Villa
Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 550 000 kr
134 + 45 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till Tegnérgatan 6. En tvåplansvilla med 134 kvm boyta. När vi kliver in i huset möts vi av en hall med plats för förvaring. Vidare in öppnar sig huset upp och vi finner den fina trappan som senare leder oss upp på övervåningen. Vidare på entréplan finner vi två sovrum med bullerglas, ett mindre gäst wc och längre in i huset har vi tvättstuga och pannrum. Via tvättstugan når vi också garaget och vi kan ta oss ut på husets gavel för att nå trädgården. På ovanvåningen möts vi av ett stort vardagsrum i vinkel med ett fint stavparkettgolv och en braskamin, samt utgång till balkongen mot framsidan. Här finns även två sovrum, det ena med utgång till balkongen och det andra har en egen liten fransk balkong. Ett badrum med kakel och klinkers där vi har en dusch, handfat och wc. Och ett praktiskt kök med ekparkett. Häll och ugn från 2022, nyare diskmaskin samt fläkt, micro, kyl och frys. Vill man ha ett större kök går det öppna upp till sovrummet bredvid. Stor härlig trädgård med ett enklare uterum med ett stort trallgolv framför. Förrådsbyggnad för praktisk förvaring av diverse trädgårdsredskap mm. I närheten finner du ett badhus samt sporthall. Sävsjö erbjuder även en skidbacke med lift. Närhet till elljusspår och många andra möjligheter till aktivitet så som Sävsjö Skyttecenter och Boda Borg.

Mossgård 5, Mossgård, Vetlanda kommun

Mossgård 5

Villa
Mossgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 295 000 kr
146 + 65 m²
6 rum
2 013 m² tomt

Välkommen till Mossgård 5! Smålandsvillans ”Villa Vetlanda” uppförd 2015 med en boarea på 146 kvm. På lantligt läge strax utanför Bäckseda ligger denna trevliga fastighet. Huset har en rymlig, ljus och öppen planlösning med bland annat fyra sovrum, stort härligt kök, två WC/dusch samt en praktisk tvättstuga/groventré. Altan runt stora delar av huset där man kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Stor härlig trädgård som ger plats för både trädgårdsodlingar och lek. Fristående garagebyggnad med garage, carport och ett stort förråd. I anslutning finns ett enklare vedförråd. Här bor man med naturen som närmsta granne och med cykelavstånd till bland annat Bäckseda skola, Paradisvallen och Kyrkvikens badplats. In till centrum är det ca 4,5 km bilvägen. Välkommen på visning!

Ekstigen 37, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekstigen 37

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 375 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
984 m² tomt

1-plansvilla med källare på hörntomt i Ekenässjön! Här bor du med närhet till idrottsplatsen, badplats, mataffär och skola mm. Huset har tre sovrum samt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från köket når man det inglasade uterummet. Här finns två sovrum, från det större har man utgång till altanen. Badrum med wc, handfat och badkar. Om vi går en trappa ner kommer vi till gillestugan med öppen spis (måste kontrolleras), samt ett wc, ett gästsovrum med klädgarderob. Hobbyrum, tvättstuga med dusch och bastu. Innanför tvättstugan ligger teknikrummet där bergvärmepumpen finns. Välkommen på visning!

Pukaregatan 14, Pukaregården, Vetlanda kommun

Pukaregatan 14

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 095 000 kr
98 + 93 m²
5 rum
730 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma och fint renoverade 1½-plansvilla med källare på bra läge i trevliga Pukaregården. Under 2006/07 gjordes flertalet stora renoveringar såsom kök, badrum, ytskikt, yttertak, fönster och dränering med mera. 2010 byggdes ett fint uterum där man njuter under våren, sommaren och hösten. Huset värms med fjärrvärme. Här bor man med närhet till Tomaslundsskolan, naturen samt flertalet affärer och Vasakiosken. Välkommen på visning!

Spikvägen 4, Nässja Industriområde, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spikvägen 4

Övrigt
Nässja Industriområde, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
10 500 000 kr
8 032 m² tomt

Mycket flexibel fastighet om totalt 2.238 kvm produktions-/lagerlokaler samt flertalet nyrenoverade kontors-, konferens- och personalutrymmen. Samtliga utrymmen håller hög klass. Takhöjd under balk 4,6 till 9 meter. Praktiska industriportar 4,5x4 meter. En separat del, 432 kvm, är uthyrd till ett utbildningsföretag, denna lokal byggdes ny 2021 med hög klass på materialvalen och även denna lokal har en industriport 4,5x4 meter. Tomten 8.032 kvm är plan och har bra uppställningsytor. Nuvarande ägare arrenderar ytterliga 3.671 kvm mark av Vetlanda Kommun med option om förköpsrätt om så önskas. Fastigheten är belägen i ett expansivt industriområde med bra exponeringsmöjligheter utmed riksväg 31. I området bedrivs flertalet olika verksamheter såsom produktion, lager och handel.

Ekebovägen 41, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekebovägen 41

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 795 000 kr
110,3 m²
4 rum

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad 1-plansvilla med loft som är färdigställd utvändigt medans man som köpare har möjlighet att färdigställa huset interiört efter eget tycke och smak. Samtliga innerväggar är gipsade, el- och vatten är draget i huset samt förberett för installation av en frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme med separata termostater i samtliga rum.

Månstorp 1, Månstorp, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Månstorp 1

Villa
Månstorp, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 395 000 kr
119 + 43 m²
4 rum
5 823 m² tomt

På lantligt läge och med en underbar tomt erbjuds nu möjligheten att förvärva denna fantastiska fastighet som har allt man kan önska sig. Hus 1 uppfördes 1906/07 och har byggts till och renoverats med fingertoppskänsla under de senaste åren. Hus 2 byggdes 2019-2022 med mycket hög klass på materialvalen såväl interiört som exteriört, nuvarande ägare har haft detta hus för uthyrning till turister vilket har skapat en bra intäkt under stora delar av året. På fastigheten finns även flertalet uthus såsom spa-rum, vinterträdgård, garage, ladugård, flertalet uteplatser varav två med spabad samt en ladugård med mera. Stor fin tomt med flertalet fruktträd och växtodlingar. Fastigheten bör ses på plats då du garanterat kommer att imponeras över det som säljarna har skapat under deras ägandetid. Varmt välkommen på visning!

Vitalagatan 4 A-D, Centrum, Vetlanda kommun

Vitalagatan 4 A-D

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
10 500 000 kr
728 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina centrumfastighet som inrymmer fem bostadslägenheter, tre lokaler och flertalet parkeringsplatser. Samtliga ytor är uthyrda och fördelas på 603 kvm lokalyta och 288 kvm bostadsyta. Kontakta oss på Mäklarhuset för vidare information och visningsbokning

Ökna 9, Ökna, Vetlanda kommun

Ökna 9

Tomt
Ökna, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
475 000 kr
6 230 m² tomt

I trevliga Ökna erbjuds nu möjligheten att förvärva en tomt om 6.230 kvm. Det har tidigare funnits ett bygglov för byggnation som med stor sannolikhet går att förnya. Tomten kan avstyckas till två fastigheter. På fastigheten finns ett flertal fullvuxna träd såsom ekar, björkar och aspar som vid byggnation kan avverkas.

Sandåkra, Sandåkra, Vetlanda kommun

Sandåkra

Tomt
Sandåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
950 000 kr

Nu finns möjlighet att förvärva en byggklar tomt där du själv väljer husleverantör och entreprenörer efter eget tycke och smak. Tomten omringas utav Sandåkras vackra natur och betande hästar som sätter lite extra touch på den lantliga känslan. Några hundra meter från tomten ligger såväl Bäckseda skola som Kyrkvikens populära badplats. In till centrum cyklar man på 10 minuter längst den nyanlagda cykelvägen. Anslutningsavgifterna för exempelvis el, vatten och avlopp ingår i köpeskillingen. I området kommer det att bebyggas på fyra tomter, varav en är såld, och man har del i en gemensamhetsanläggning som avser avlopp med infiltration samt en gemensamhetsanläggning avseende den gemensamma vägen.

Visar alla 12