Kommande

Poetvägen 3

Sjungande dalen, Skellefteå kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
1 037 m²
Byggår
1973
Kommande

Söker ni en villa som är något utöver det vanliga?
-Då bör ni kolla vidare på just den här bostaden, kanske är det erat drömhem?

På en omtyckt adress på sjungande dalen finner ni denna fantastiska bostad. Här ryms den stora familjen samt att det flesta av de stora renoveringarna är redan utförda.
Med fri, insynsskyddad baksida i söderläge och trevligt placerad tomt har ni dessutom ett väl tilltaget uterum i två etage. Dessa bjuder på både utrymme för ett stort matsalsbord för sociala middagar samt ett separat utrymme för mysigt soffhäng framför den öppna spisen! Det här är något som bara måste upplevas på plats.

När ni kliver in över tröskeln möts ni av en trevlig hall med gott om förvaringsutrymme i och med stor garderob med skjutdörrspartier. Vidare finner ni hela tre väl tilltagna sovrum, ett trevligt kök med separat matsalsdel och ett nyligt stilfullt renoverat badrum. Här finns ett exklusivt klinker på golvet med golvvärme och väggarna är beklädda med ett trendigt vitt kakel.

Vardagsrummet är frikostigt och bjuder in till stora sociala tillställningar. Här finns plats för både stora soffgrupper och annat önskvärt möblemang, samtidigt som man utan problem rymmer ett matsalsbord med tillhörande stolar. Det är också från vardagsrummet som ni når den väl tilltagna inglasningen, utrustad med golvvärme, i söderläge.

På nedre plan finns både stora utrymmen för förvaring samtidigt som ni också hittar en gillestuga med en fungerande öppen spis. Har ni tonåringar i hushållet så kan detta mycket väl bli deras tillhåll. Om inte så kanske det är här de mysiga fredagskvällarna tillbringas framför en brasa och ett trevligt tv-program.
Ni finner också två stora rum som är fria att använda efter behov. Här sätter bara fantasin gränser!
Vidare finns dusch med bastu, WC samt rum för förvaring. Ni hittar också en väl tilltagen tvättstuga.

Bostaden har ett trevlig garage med plats för en bil samt utöver det även en carport. Perfekt för familjen som har två bilar.

Missa inte möjligheten att förvärva ett riktigt drömboende!

Detta är kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.

Ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Linn Sjölin

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Linn Sjölin, HusmanHagberg Skellefteå
0910-400990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.