Mäklare Linn Sjölin

Linn Sjölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trappgatan 18, Byske, Skellefteå kommun

Trappgatan 18

Villa
Byske, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
995 000 kr
78 m²
426 m² tomt

Varmt välkommen till detta smakfullt renoverade kedjehus i markplan på en omtyckt gata i Byske! Här bor du både bekvämt och billigt och med närhet till allt du kan tänkas behöva. Mot söder har du en fantastiskt uteplats med lugnt läge och möjlighet till utevistelse stora delar av året. Ett hem att trivas i helt enkelt! Välkommen att kliva in i en ljus och rymlig hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder i direkt anslutning till entrén. Till höger ligger bostadens badrum utrustat med WC, dusch samt en större kommod med tillhörande spegelskåp. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare i pelare. Fortsatt in i bostaden till höger ligger hjärtat i hemmet, det välrenoverade och optimalt planerade köket. Vid renoveringen flyttades vitvaror och skåp om så du nu har ett smakfullt utrymme med mängder av bänkyta tillgänglig vid tillredning av dina måltider. Här har du nu ett modernt kök med vita skåpsluckor och med en mörkare bänkskiva. På väggen sitter ett mörkt stänkskydd och vitvarorna är av kvalitativa märken. Via köket når du också bostadens baksida i direkt söderläge och med en utsikt över en väl omhändertagen trädgård. En stor altan under tak erbjuder dig lyxen av att kunna inta dina måltider utomhus stora delar av året medan du blickar ut över din insiktsskyggade tomt. Då trädgården är helt inhägnad kan du enkelt låta barnen eller familjens fyrfotade vänner ströva fritt utan att vara orolig över trafik. Bortsett från det trevliga köket hittar du också två väl tilltagna och ljusa sovrum utrustade med både fönsterpartier i söderläge samt garderober för klädförvaring. Skulle du önska ytterligare ett sovrum finns möjlighet att skapa ett fantastiskt ungdomsrum eller kontor i det som just nu används som förråd bakom garagedelen. Då utrymmet är välisolerat och uppvärmt och dessutom har fönster så kan man med små medel förvandla detta till en optimal ungdoms-lya eller som ett lyxigt hemmakontor. Vidare stoltserar bostaden med ett rymligt och stilfullt vardagsrum som tack vare stora fönsterpartier släpper in mängder med ljus! Här kan du med fördel möblera med större soffgrupper med tillhörande soffbord och tv-möbel. Här bor du i ett lugnt och gemytligt område med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, skola, dagis, apotek och vårdcentral. När du vill avnjuta en promenad eller en dag vid stranden kan du gå till Byske havsbad på 20 minuter från bostaden. När du hunnit ungefär halvvägs finns ett fint utegym och tennisplaner samt den magnifika älven. Från bostaden har ni även närhet till bra kommunikationer in till Skellefteå Centrum. Trappgatan 18 är en kommande försäljning med en förväntad försäljningsstart under våren. Varmt välkomna att anmäla er för att ta del av mer information. -Ser fram emot att höra från er!

Geografigränd 7, Bureå, Skellefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:15

Geografigränd 7

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 495 000 kr
149 + 60 m²
929 m² tomt

Varmt välkomna till Geografigränd 7 och denna smakfullt renoverade och rymliga villa! Här har ni ett fantastiskt boende med fina exteriöra ytor och genomgående trivsamma och väl tilltagna rum. Bostaden är optimalt planerad och håller genomgående god standard och erbjuder er massvis med ytor för socialt umgänge och flertalet platser för barnen att ha sina olika tillhåll. Planlösningen är inbjudande med mycket ljusinsläpp och stora sociala ytor på entréplan. Här har man under åren renoverat bland annat kök samt att man under 2023 inrett vinden så man idag får ytterligare ett väl tilltaget sovrum samt ett extra allrum på ovanvåningen. Köket är trivsamt och ljust med bra arbetsytor och förvaring samt nyare kyl, frys och diskmaskin. Bostaden har dessutom en härligt inglasad altan i nord/väst läge och en härlig relax-avdelning med både bastu, dusch och ett stort spabad. Denna bostad erbjuder er en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Till höger ligger bostadens härliga och väl tilltagna kök med plats för ett stort matbord invid fönsterparti. Innanför köket så finner ni tvättstugan med gott om plats för klädvård samt förvaring. Längre in finns utgången till bostadens garage samt ännu ett utrymme som idag används som förråd och gym. Från tvättstugan når ni den ovan nämna relaxavdelningen. Rakt fram från hallen sett så ligger ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för både större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-bänk samtidigt som det går att möblera med ytterligare ett matsalsbord för lite mer formella middagar när gäster är på besök. Från vardagsrummet når man också den stora härliga inglasade altanen där måltiderna kan intas under sommarmånaderna. Till vänster finner ni ett mindre WC samt trappen upp till ovanvåningen. Ni hittar också ett rymligt badrum utrustat med badkar och 2 sovrum inredda med flertalet garderober och stora härliga fönsterpartier. På övre plan finner ni två rymliga sovrum, perfekt för familjens barn. Här ligger det nya snygga golv och väggarna är tapetserade i sobra och smakfulla färger. Mellan sovrummen ligger ett allrum där barnen själva kan få husera fritt eller som en mysig samlingsplats för hela familjen då man med enkelhet kan möblera utrymmet med en stor härlig soffa samt en tv-möbel. Detta hem skulle lämpa sig perfekt som boende för antingen den större barnfamiljen eller för dom som gärna vill ha gott om svängrum och kanske önskar egna kontor samt utrymme för långväga gäster. Här finns något för alla! Detta är en kommande försäljning. Anmäl gärna ditt intresse för att ta del av ytterligare information om denna härliga villa! -Ser fram emot att höra från dig!

  • Plus
Laxgatan 1E, Sunnanå, Skellefteå kommun

Laxgatan 1E

Villa
Sunnanå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 795 000 kr
125 + 62 m²
108 m² tomt

Här kommer en sann dröm för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Redan när du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med utrymme för stora sociala tillställningar och som dessutom bjuder på en utsikt utöver det vanliga då älven passerar precis utanför dina fönster. Hela entréplanen har kök och vardagsrum som knytpunkt och med de stora fönsterpartierna mot både älv och promenadstråk precis utanför är detta en självklar plats att samla vänner och bekanta till trevliga middagar eller träffas med hela familjen till högtiderna. Den här bostadsdrömmen är fördelad på hela 125+62 kvm och disponeras över 3 plan. På entréplan hittar du ett öppet och smakfullt kök som ligger i direkt anslutning till vardagsrum samt ett WC för gäster. Från vardagsrummet når du bostadens magiska inglasade balkong med utsikt över Skellefteälven och de lummiga omgivningarna runt omkring. Här kan du med fördel möblera med ett matsalsbord för middagar ute i det fria och med vyn därifrån kommer ingen att lämna bjudningen oberörd. På nedre plan finns ytterligare ett utrymme som utan problem kan nyttjas som ännu ett vardagsrum. Här kan familjens ungdomar umgås med kompisar utan att behöva tänka på ljudnivån och kan njuta av att ha ett eget tillhåll. Utöver detta så finns här ett duschutrymme med bastu samt bostadens väl tilltagna tvättstuga med ett förråd i angränsning till rummet. Här kan man installera flertalet garderober om man så önskar för familjens klädförvaring. En våning upp ligger bostadens tre väl tilltagna sovrum. Alla dessa kan användas som Master-Bedroom då samtliga rymmer en större säng med tillhörande sängbord och annat önskvärt möblemang. I två av sovrummen når du också ytterligare en balkong med samma förunderliga utsikt som från entréplan. Här kan du sitta och njuta av ditt morgonkaffe i lugn och ro medan du blickar ut över älven i morgonsolen. Utöver detta så finns här ett stort familjebadrum utrustat med dusch och en kommod med tillhörande spegelskåp för småförvaring. Sällan presenteras ett centralt radhus likt detta, specifikt med detta läget på den öppna marknaden - kombinationen av funktionalitet, exklusivitet och komfort som ger dig ett hem av högsta kvalitét. Laxgatan 1E är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att få information om tidsplan, prisbild och övrig info som sker löpande. -Ser fram emot att höra från dig!

Snickarevägen 6, Ersmark, Skellefteå kommun

Snickarevägen 6

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 295 000 kr
132 + 49 m²
5 rum
1 064 m² tomt

Välkommen till Snickarevägen 6 och denna rymliga, väl renoverade och mycket trivsamma villa belägen i populära Ersmark! På en lummig och uppvuxen gaveltomt hittar ni denna pärla till bostad. Knappt 15 minuters bilfärd från centrum finner ni Ersmark som har blivit ett eftertraktat och populärt område främst för barnfamiljer. Här har ni det mesta som uppskattas i vardagen och området präglas av natur, närhet till vatten och härliga promenadstråk. För er som ställer höga krav på er boendemiljö har ni här ett hus att titta närmare på! Inte nog med att huset erbjuder en rymd utöver det vanliga, här har även renoveringen i både stort och smått skett mer varsam hand och det i kombination med ägarens känsla för att ta hand om huset från grunden gör att du som ny ägare kan luta dig tillbaka och njuta av ett helt fantastiskt hus! Här välkomnas du av en öppen och ljus hall med plats med optimal förvaring i form av inbyggda och rymliga garderober. Entréplan är genomgående öppen, ljus och välplanerad med fokus på de sociala ytorna så som kök och vardagsrum. Köket är till ytan generöst och rymmer en större matgrupp för dig som önskar. Köket byggdes om och nya köksskåp installerades för endast något år sedan så här finner ni nu ett toppmodernt utrymme med plats för familjen att tillsammans tillreda och njuta av goda middagar! Från köket når ni även den ljuvliga och nybyggda terrassen där ni kan njuta av solen större delen av dygnet. Tack vare sin placering kan ni här sitta ostört och njuta av utsikten, lugnet och tystnaden. I vardagsrummet finner ni ett flertal stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde och dessutom rymmer ni en större soffgrupp med tillhörande soffbord samt tv-möbel utan problem. Även här finns utrymme för att möblera med en mer formell matsalsmöbel om ni så skulle önska. De väl tilltagna ytorna som denna bostad erbjuder er sätter endast fantasin gränser över hur ni bäst använder dem! Ett enhetligt och snyggt trägolv sträcker sig genom samtliga rum och utöver ovan nämnda utrymmen finns här 2 rymliga sovrum. Ett av dessa är avsett som ett Master-Bedroom och här finner ni flertalet inbyggda garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet är även det rymligt och väl anpassat som antingen ett barnrum, ett gästrum eller som ett lyxigt hemmakontor. På entréplan ligger också ett av två badrum, utrustat med dusch, WC samt en stilfull kommod. Utrymmet är försett med vattenburen golvvärme samt klinker på golven och kakel på väggarna. En trappa ned finns fina förvaringsutrymmen i form av flertal förråd och separat tvättstuga. Dessutom finner ni ett trivsamt vardagsrum utrustat med en fullt fungerande öppen spis och med utgång till altanen belägen i söder. Här finns också ytterligare ett badrum som även det är försett med dusch. Här ligger också ännu ett sovrum, perfekt för familjens lite äldre barn som kanske uppskattar en privat tillflyktsort och möjlighet till egen ingång. Det här är ett hus som måste upplevas på plats, Varmt välkomna att anmäla er för att ta del av mer information. -Ser fram emot att höra från er!

Aldergatan 3, Älvsbacka, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Aldergatan 3

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 895 000 kr
67 m²
3 rum
4 490 kr/mån
43 209 kr/m²

Här har du en bostad som du absolut inte vill missa! I den eftertraktade föreningen Älvsbacka Strand är inte är särskilt ofta man får chansen man att förvärva en lägenhet om tre rum och kök med ett läge endast ett stenkast från Skellefteälven och med en magnifik utsikt över vattnet och den gröna omgivningen runt omkring. Varmt välkommen att stiga in i denna optimalt planerade lägenhet disponerad över 67 välplanerade kvadratmeter. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder dig öppna ytor, fantastiskt ljusinsläpp och inte minst ett läge med en utsikt som är få förunnat! Planlösningen är gjord för att möta dagens önskemål, vilket är öppna sociala ytor där man kan umgås hela familjen eller det stora sällskapet. Du möts av en ljus och välkomnande hall med goda möjligheter till avhängning av ytterkläder. Direkt till höger finner du bostadens väl tilltagna badrum som erbjuder dig lyxen av både tvättmaskin och torktumlare, samtidigt som hela utrymmet känns nytt och fräscht i och med ett snyggt klinker på golvet och kaklade vita väggar. Här finner du dessutom golvvärme. Till vänster om hallen kliver du in i bostadens smakfulla kök som erbjuder dig en möjlighet att tillaga goda middagar medan du samtidigt kan socialisera med dina besökare medan dom sitter vid bardelen eller vid köksbordet. Från köket når du en separat del där kyl och frys är placerad samt att det mitt emot är byggt en kaffebar där kaffemaskinen och annat tillbehör kan vara placerat på en och samma plats. Rakt fram från hallen ligger sedan den kombinerade delen som används som matrum och vardagsrum. Här kan du möblera med både ett större matsalsbord invid stora fönsterpartier i söderläge och med utsikt över älven samt en större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. I och med ljusinsläppet från söder så flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk miljö att vistas i. Här når du också den rymliga uteplatsen i direkt markplan och med utsikt över älven. I och med placeringen på markplan har du lyxen av att kunna gå ut på gräsmattan och spela kubb med kompisar eller promenera ner till grillplatsen vid älven. De båda sovrummen är ljusa och belägna på vardagsrummets båda sidor. Master-Berdoom är väl tilltaget och här rymmer du med enkelhet en större säng med tillhörande sängbord samt en byrå för småförvaring medan det andra sovrummet är något mindre till ytan men som utan problem kan möbleras med en mindre säng och skrivbord för att användas av familjens yngre medlem eller som ett lyxigt hemmakontor eller som gästrum. Innanför detta rum finns också ett utrymme optimalt att nyttja som förråd eller som en härlig walk-in closet. Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats! Aldergatan 3 är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att få information om tidsplan, prisbild och övrig info som sker löpande. -Ser fram emot att höra från dig!

  • Uteplats
  • Hiss
Odlingsvägen 5, null, Norsjö kommun

Odlingsvägen 5

Villa
Norsjö kommun
HusmanHagberg Skellefteå
850 000 kr
108 + 58 m²
857 m² tomt

Varmt välkomna till Odlingsvägen 5 och denna gedigna och renoverade villa om hela 108+58 kvm på en härlig tomt! Här erbjuds du ett hus som ligger på eftertraktat område och som dessutom ger dig en terrass på ca 32 kvm med härliga grönområden i direkt söderläge. Genomgående håller denna bostad en hög standard med smakfulla renoveringar och noga genomtänkta materialval. Huset är väl omhändertaget, vilket gör att du som flyttar in kan lägga stora delar av din tid på att njuta av de fördelar som erbjuds när du lever och bor i villa. För dig som längtar efter en stor uteplats, en rymlig carport där din bil ryms utan problem och härliga sociala ytor med möjlighet till flertal sovrum har definitivt kommit rätt! Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du finner härliga sociala ytor i vardagsrum, kök och allrum. Utöver detta finns två väl tilltagna badrum, en ljus och trevlig tvättstuga samt hela 4 välplanerade sovrum. Via ekonomidelen i bostaden kliver du i en öppen och välkomnande hall med mängder av utrymme för avhängning av ytterkläder och härifrån når du sedan bostadens första av två badrum, ett rymligt sovrum optimalt för antingen ett lyxigt hemmakontor eller som ungdomsrum samt ett förrådsutrymme och bostadens ljusa och trevliga tvättstuga. Till höger om hallen finner du sedan bostadens smakfullt renoverade kök och detta stilfulla utrymme erbjuder dig en väldigt trevlig miljö att tillaga goda måltider i samtidigt som du har plats för ett större matbord invid fönsterparti i söderläge. Här ligger ett nytt golv som löper vidare in i allrummet som tidigare varit ett separat utrymme men sedan väggen avlägsnades så hittar du nu en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med plats för stora sociala tillställningar. Här har också en ny kamin installerats 2022 och här kan du med fördel elda både för värme och för en extra mysfaktor. Via allrummet så finner du också utgången till bostadens stora, härliga altan i direkt söderläge. Här kan du möblera med både en stor loungegrupp för mysigt häng ute i sommarkvällarna samtidigt som du dessutom rymmer ett matbord om vädret tillåter goda middagar ute i det fria. Innanför köket och allrummet ligger bostadens härliga vardagsrum som rymmer en stor soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. Då ljusinsläpp sker via stora fönsterpartier i norrläge så skapas här ett ljust och gemytligt utrymme där man gärna kryper ner i soffan och ser på sina favorit-program. Utöver ovan nämnda rum så finns också ett badrum renoverat 2019 och som nu stoltserar med en fin grå våtrumstapet på väggarna och en mörkare grå våtrumsmatta på golvet. Här finns också en vit, smakfull kommod med tillhörande spegelskåp och en dusch med trendiga duschväggar i glas. Invid badrummet ligger också tre väl tilltagna sovrum som alla går att möblera utefter behov. Här ryms med andra ord stora familjen eller paret som önskar gott om utrymme för långväga besök och vill unna sig lyxen av flertalet gästrum. Sovrummen har alla fått nya ytskikt på väggar och golv de senaste åren. Man kan med andra ord bara bära in sina möbler och börja trivas! Utöver allt som nämnts ovan så erbjuder det här boendet dig en härlig tomt med fin, uppvuxen trädgård som ger plats för såväl stora som små. Fastigheten kommer att besiktigats och besiktningsprotokoll samt energideklaration kommer att finnas tillgängligt hos ansvarig mäklare inom kort! Området är lugnt och barnvänligt och med endast 400m till badstrand och 900m

  • Plus

Visar alla 6