Borgvik 25

Smådalarö, Haninge kommun Se på karta

5 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 999 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
33 997 kr/år
Antal besök
6 912
Dagar på Hemnet
18

Välkommen till Borgvik 25, ett fantastiskt hus på slutet av gatan med lugnt läge i skärgårdsidyllen Smådalarö!

Varje fastighet har en båtplats på Borgvik som samfälligheten äger och sköter om.
Tomten på 1999 kvm erbjuder plana gräsytor som ramas in av lummig natur och ger plats för både barnlek och trädgårdsodlingar. Runt huset stoltserar en altan om hela 70 kvm som ger plats för umgänge och grillning!

Bostaden har en god standard i genomgående tidlös och nautisk stil, i anda av designern Christer Lagerstedts. Här är det bara att flytta in och nyttja till permanentboende direkt. Social planlösning med ombonade sällskapsytor ger rum för hela familjen att samlas. Samspel mellan kök, vardagsrum och matplats. Här har du högt i tak och rummet andas rymd och ljus. Från vardagsrummet kommer man ut till den solsäkra uteplatsen med sol från lunch till senare kväll! Ett rofyllt läge med naturen som närmaste granne. Vid svalare årstider kan en eftermiddag avnjutas framför kaminen som även ökar mysfaktorn i rummet!

Husets 3 sovrum är uppdelade på entréplan och övre plan. Är man en mindre familj finns möjlighet till uthyrning eller generationsboende (se alternativ planlösning för förslag). Då kan något av sovrummen på nedre plan med fördel göras om till ett kök.

Välgenomtänkt fastighet där framkomligheten setts över. Vägen fram till entrén är anpassad för transporter som färdtjänst och ambulans att kunna ta sig fram smidigt, samtidigt som du har god plats att ställa bilar och husbil framför huset. Här finns även ett garage på 30 kvm samt friggebod, vedförråd och förråd för trädgårdens verktyg och förvaring. Plats för upp till 6-8 bilar!

Från Borgvik har du närheten till Stockholms skärgård och bor med skog och natur in på knutarna. Huset ligger vid en återvändsgata, fri från störande trafik. Området är tyst och lugnt med en blandning av barnfamiljer och äldre. Närmaste bad har du 10 min från bostaden. Till Stockholms city är det endast ca 4 mil och för shopping tar du dig enkelt till Haninge centrum (ca 2 mil). Närmaste mataffär ligger i Dalarö centrum och tar ca 7 min med bil. Busshållplats inom 5 min promenad med buss 839 som trafikerar Handen/Smådalarö. Från Handen kan du ta pendeltåg in till Stockholm på endast en 20 minuter!

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Stefanie Schubert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Stefanie Schubert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
070-491 90 18