Kommande

Ellersborg 2

Söderköpings kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
190 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
5 807 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Kommande

Unik tillfälle att förvärva en magnifik, vitputsad villa med en total golvyta om 310 kvm, byggd år 2020. Huset är i absolut toppskick och ligger i en trevlig omgivning med närhet till alla tänkbara faciliteter.

Villan är utformad med en stilren design och rymmer många exklusiva detaljer. På tomten finns en inbjudande pool om 10 x 4 m, vilket bjuder på härliga stunder av avkoppling och nöje.

Garaget om två våningsplan är en extra fördel och på övre planet finns en inredd lägenhet med kök, sovrum och duschrum. Detta gör att det finns möjlighet att använda lägenheten för boende eller att använda den som ett extra utrymme för exempelvis kontor eller gäster.

Huset har ett modernt uppvärmningssystem i form av bergvärme, vilket gör att du kan njuta av en varm och bekväm inomhusmiljö utan att behöva oroa dig för höga energikostnader. Dessutom finns det ett modernt ventilations system i form av FTX aggregat av typ Nibe GV- HR 110, vilket säkerställer en god luftkvalitet och ett hälsosamt inomhusklimat.

När det gäller bekvämligheter och service är läget idealiskt. Du har närhet till busshållplats för enkel och smidig kommunikation, samt matvarubutiker för att underlätta vardagen. Dessutom finns vårdcentral och barnomsorg i närheten, vilket ger dig trygghet och bekvämlighet i vardagen. Avståndet till Norrköping är ca 12 kilometer.

Här finns alla förutsättningar för att skapa ett drömhem!

Varmt välkommen anmäla ditt intresse för fastigheten.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Christoffer Rindstål

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Christoffer Rindstål, Fastighetsbyrån Norrköping
073-392 28 46

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas