Kajutvägen 22

Södra Kopparmora, Värmdö kommun Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
115 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 069 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Driftkostnad
25 250 kr/år

Ring och boka tid för visning!

Välkomna till denna enplansvilla med källare på en av Kopparmoras absolut finaste tomter med ett fantastiskt läge i området.

Fastigheten ramas in av ett gunnebostängsel med grind som välkomnar er in i en otrolig grönska i den välskötta och älskade trädgården som har allt. Vackert växthus intill den stora och frodiga köksträdgården, friggebod för förvaring av trädgårdsredskap, fruktträd, buskar och blomstrande planteringar.

Här kan barnen tryggt springa fritt och det finns gott om plats för hela familjen att njuta av den härliga tomten med sol från morgon till kväll. Perfekt läge där fina plana gräsytor blandas med orörd natur. Här finns flera uteplatser som ger er möjlighet till både soliga frukostar, luncher och middagar med härligt omfamnande natur.
En riktigt lugn oas.

Huset är rymligt med kök och matplats i öppen planlösning mot vardagsrum, två badrum/duschrum, en rymlig tvättstuga samt totalt fyra sovrum. Två av sovrummen ligger på entréplan och två i den inredda källaren tillsammans med ett stort teknikrum som också inrymmer plats för förvaring. Utöver detta finns även ett trevligt allrum i mitten av huset.
Huset erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med sina förrådsutrymmen och garderober.

På fastigheten finns även en praktisk carport.

Södra Kopparmora är ett område med samlad permanent bebyggelse och är naturskönt beläget, omringat av natur och hav med pendlingsavstånd till Stockholm.
Bara en kort promenad från fastigheten ligger den mysiga sjön Småristräsk.
I början av Södra Kopparmora finns en förskola. Närmaste skola är Hemmestaskolan med undervisning från förskoleklass upp till årskurs 9. Intill skolan finns idrottshall, idrottsplats samt bibliotek och fritidsgård. Till Hemmesta är det drygt 5 km. Vid Vik finns även Viks skola (F-4) samt Grantomta Montessori med förskola och skola.

Ett brett gemensamägt strandområde finns i Kopparmora med båtplatser vid Ladugårdsviken och vid Hinsaviken. Samfälligheten äger området med bad, bryggor och hopptorn. Boende kan bli medlemmar i Kopparmora båtklubb. Det kan vara kö men boende i området har förtur.
Läs mer på https://kopparmorabatklubb.com

Ta chansen att komma hit och uppleva fastigheten och dess möjligheter på plats!

Besiktningsprotokoll och areamätning hittar ni under "dokument"

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Kontakta mäklaren

Caroline Duimovich

Fastighetsbyrån Värmdö
Mäklare Caroline Duimovich, Fastighetsbyrån Värmdö
073-960 00 26
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas