Knut Peters väg 13

Söndrum, Halmstads kommun Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
182 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 078 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
37 332 kr/år

I klassiska kvarter på Knut Peters väg 13 har detta hus varit i samma familjs ägo sedan byggnation 1966. Här erbjuds nu spännande möjligheter för nya ägare med stora härliga ytor och ett kanonläge med natur/skog inpå knuten. Hela området är en fröjd för barnfamiljer både då och nu.

Villan är i 1,5-plan och framstår som mycket välvårdad. Den totala boytan är ca 182 kvm och därtill 38 kvm biyta i form av garage och uterum. Tomten är 1078 kvm stor och har ett superbt lummigt och insynsskyddat hörnläge. Vi älskar berg i dagen! Den skyddade trädgården ger fina förutsättningar för härligt uteliv på sommaren och det isolerade uterummet gör att man kan njuta både tidig vår och sen höst, bara att tända den öppna spisen om det blir kyligt. Huset har ett socialt entréplan där vardagsrummet i vinkel sticker ut lite extra med härliga ytor för familj och vänner. En trappa upp ett privat våningsplan med tre sovrum varav ett med balkong, badrum samt gott om förvaring i garderober och en separat klädkammare.

Att familjen trivts under årens lopp är lätt att förstå med tanke på det lugna läget som är perfekt för alla med barn. Att kunna cykla till skolan, ha kompisarna på gångavstånd och kunna välja på flera aktiviteter är i vårt tycke helt optimalt när man önskar livskvalité för hela familjen!

Är ni ute efter att få skapa er egen husdröm på fin adress i Söndrum så är detta helt rätt , välkommen att uppleva Knut Peters väg 13 på plats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Tommy Karlsson

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Tommy Karlsson, Mäklarhuset Halmstad
0733386805
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas