Fasanvägen 18

Söndrum / Stenhuggeriet, Halmstads kommun Se på karta

6 250 000 kr

6 950 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
179 m²
Tomtarea
1 400 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
46 935 kr/år

Kan ett hus från 60-talet kännas som nytt?
Ja, på Fasanvägen 18 i Stenhuggeriet kan vi faktiskt intyga att så är fallet. När den pedantiska snickaren och tillika petiga ägaren visar sig vara en och samma person har inget lämnats åt slumpen. Fönsterna är bytta, köket renoverat, badrummen nya, planlösningen öppnare, ny golvvärme ingjuten. Byte av vattenledning och uppdaterad el. Puh… här har det jobbats så svetten lackar.
Ibland låter man huset avgöra, ibland är det området som lockar fast i detta fall kommer man troligtvis falla för båda. Detta är stort tilltalande hus på 179 kvm i ett plan med en perfekt planlösning. Vardagsrummet hänger ihop med det moderna köket och tillsammans ger det en stor social yta om hela ca 60 kvm = inga problem att duka upp till fest för många vänner! Kontoret är perfekt placerat, vid kvällsarbete har man ändå närhet till familjen. Tre av sovrum ligger samlade vilket gör att man aldrig är långt ifrån varandra om de små behöver tröst om natten. Däremot kommer tonåringen säkert vilja norpa till sig sovrummet med egen ingång eller kanske passar det som kontor om man har egen verksamhet - valmöjligheterna är många! Vidare två toppenfräscha badrum där inget lämnats åt slumpen.
Utomhusmiljön är också värd några rader då allt är genomtänkt för att vara lättskött, ge vackra färger och vara helt insynsskyddad. Närmast huset finns flera uteplatser som vi lovar blir favvoplatsen nummer ett hela sommaren och ägaren låter hälsa att det ståtliga magnolieträdet blommar inte bara en gång utan minst två gånger om året! Då gräsmattan är helt plan finns ultimata förutsättningar för både fotbollsmål och studsmatta. Även ypperligt läge för framtida pool om så önskas. Tomten är på 1400 kvm så det finns gott om plats. Det finns även en förrådsbod längre ner på tomten.

Ett mer barntillåtet område är svårt att tänka sig. Området har hus i olika stilar och deras tomter har vuxit upp och fått karaktär med träd och buskar. Avståndet till flera förskolor samt skolor är inte långt vilket gör det tryggt och smidigt så barnen lätt kan ta sig dit för egen maskin när det väl är dags. Det är lika nära ner till Prins Bertils leden, Grötviks hamn och Eketångaskogens blåbärssnår som till Flygstaden med sitt stora utbud. De äldre barnen uppskattar säkert busshållplatsen på andra sidan staketet.

Stora enplansvillor i Stenhuggeriet växer minsann inte på träd, här gäller det att hänga på låset så att Fasanvägen 18 inte glider dig ur händerna!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Henrik Borglin

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Henrik Borglin, Mäklarhuset Halmstad
0706383231
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas