Mäklare Henrik Borglin

Henrik Borglin

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och äger Mäklarhuset tillsammans med min barndomsvän Tommy Karlsson. Vi har varit två av Halmstads mest anlitade mäklare de senaste åren och brinner verkligen för att göra våra kunder nöjda. Mäklarkarriären 2023 Flest sålda villor 2023 Högst försäljningsvärde 2022 Högst försäljningsvärde 2020 Högst försäljningsvärde 2019 Flest antal publicerade 2018 "Årets mäklare" inom Mäklarhuset Sverige 2017 Högst försäljningsvärde 2016 Flest antal publicerade

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergagårdsvägen 12, Harplinge, Halmstads kommun
  • Tis 27 feb kl 15:40

Bergagårdsvägen 12

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 300 000 kr
117 + 117 m²
5 rum
834 m² tomt

Denna trivsamma villa ligger angränsande mot grönska på Bergagårdsvägen 12 i barnvänliga och populära Harplinge. Entréplan rymmer fyra bra sovrum, badrum och gästwc samt kök och vardagsrum. Därtill finns ytterligare mycket praktiska kvadratmeter i källaren i form av tvättstuga och hobbyrum samt förrådsytor etc och ett extra allrum med eldstad. Huset har på senare renoverats med nytt tak, nya fönster och panelbrädor etc. Värmepump (luft/vatten) står för uppvärmningen och håller nere driftkostnaderna, därutöver finns även värmepump (luft/luft) vilket ger en trevlig komfortkyla på sommaren. Inglasat uterum och insynsskyddat altandäck vilket är perfekt för avkopplande stunder med familj och vänner. Boka en visning idag och upptäck själv det charmiga livet som denna villa har att erbjuda, vi ses!

  • Plus
Entrévägen 16D, Söndrum - Jutarum, Halmstads kommun
  • Tor 29 feb kl 15:20

Entrévägen 16D

Radhus
Söndrum - Jutarum, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
4 295 000 kr
113 + 4 m²
5 rum
191 m² tomt

Men hello, you perfect radhus! Är du sugen på ”havsnära men ändå nära stan” men utan alltför mycket skötsel och trädgårdsfix? Något mer än lägenhet? Lekplats och fotbollsplan utanför dörren och kilometervis med naturstigar inom räckhåll? Då vill vi säga välkommen till Entrévägen 16 D på alltid lika omtyckta och populära Jutarum. Här erbjuds ett luftigt och fräscht boende om 113 kvm i två plan som känns snyggt och otroligt hemtrevligt! Här finns bland annat ett entréplan för umgänge med generösa ljusinsläpp och stilrena detaljer. Från vardagsrummet går man direkt ut till sin lilla täppa där nuvarande ägare inte sparat på krutet när man byggde om altanen 2012. Eller vad sägs om platser för både sol och skugga, pergola med platsbyggd soffa och ett smart litet växthus med automatisk bevattning som får tomatplantorna att jubla. Hela härligheten ramas in av en avenbokshäck som strax är grön igen och ser till att denna mysiga oas blir helt insynsskyddad sommartid. Då det även finns en uteplats på framsidan kan man alltid fånga solen skönt tillbakalutad, oavsett när man vill njuta! Den läckra spiraltrappan leder upp till en privat övervåning med tre sovrum i olika storlekar, allrum plus badrum. Två av sovrummen har dessutom utgång till en gemensam balkong. Hela området byggdes för lite över tjugo år sedan och har sedan dess hunnit bli inbott med lummiga trädgårdar, samtidigt känns allt fortfarande nyfräscht och fint. Sommartid grillas det på många av husens altaner och småpratas över häckar och staket. Det är lättskött i smidigt format, tryggt och nära till såväl kompisar, skola, mataffärer, naturen och jobbet i stan. Entrévägen 16 D är väldigt självklar i hela sin uppenbarelse, här är det bara att flytta in och sen flytta ut på altanen. Vi lovar att den blir din nya favoritplats!

  • Plus
Hemmansvägen 17, Öster - Högskolan, Halmstads kommun

Hemmansvägen 17

Lägenhet
Öster - Högskolan, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 595 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 450 kr/mån
21 701 kr/m²

Detta är 3:an man väljer med både hjärta och hjärna. Här finner du en stabil HSB-förening som investerat i bland annat solceller, tak, stammar, fönster, ventilation och balkonger vilket i sig borgar för ett tryggt och bekvämt boende under lång tid framöver. Ägaren har renoverat lägenhetens samtliga 73,5 kvadrat och är i mycket bra skick. Hela lägenheten har dessutom golvvärme vilket både är skönt för fötterna och snyggt då man slipper element under fönsterna. På den inglasade balkongen flikar solen in från lunch ungefär och är rena ljusterapin redan i februari. Sommartid adderar den extra sällskapsyta där man kan njuta tills solen går ner över den mysiga innergården. Förvaringspotentialen hög med en lång skjutdörrsgarderob i hallen och och en helvägg i sovrummet av det lite lyxigare slaget om man gläntar på dörrarna. Man får en riktigt trevlig känsla direkt när man kommer in på gården - här trivs de boende och man umgås tillsammans på de gemensamma ytorna med bänkar, bord och grillar. Sa vi att det här är ett bekvämt boende? Vi ses på visningen!

  • Plus
Sjöbottenvägen 10, Gustavsfält, Halmstads kommun

Sjöbottenvägen 10

Villa
Gustavsfält, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
3 395 000 kr
115 m²
4 rum
598,9 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt renoverat enplansboende om 115 kvm på populära Gustavsfält. Tre sovrum, två badrum, ett kök – där har man huset på Sjöbottenvägen 10 i sammanfattning. Ett startklart hus som barnfamiljen bara kan flytta rätt in i och börja njuta av livet som villaägare! Vidbyggt med huset finns ett rymligt garage med förrådsdel och trädgården bjuder på ett fritt och soligt söderläge. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme vilket ger både komfort och vettiga driftskostnader, viktigt att tänka på i dessa tider. Gustavsfält är ett lugnt barnvänligt område med närhet till det mesta. Cykelavstånd till både centrum och Östra stranden. Helt enkelt ett välskött hus som nu väntar på nya ägare, välkommen på visning!

  • Plus
Torsgatan 5A, Centrum, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torsgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
4 564 kr/mån
26 519 kr/m²

Nu presenterar vi en prydlig och välskött trerummare i den mycket populära föreningen Tre Björnar. Här finns 79 rymliga praktiska kvadrat på andra våningen som är en bra start för stora drömmar då det finns alla förutsättningar att sätta sin egen prägel på sitt boende och skapa sin drömlägenhet! Balkongen är en central del av denna bostad och är rena ljusterapin redan i februari. Sommartid blir den ett extra vardagsrum med fin vy över den grönskande trivsamma innergården där det finns gemensamma ytor för de boende att njuta på. Gott om förvaring finns det också och till lägenheten hör även ett källarförråd, gemensamt cykelförråd och tvättstuga samt en övernattningslägenhet som man kan hyra för en vettig peng. Bilen parkeras i garaget under huset för att sedan ta hissen raka vägen upp till lägenheten, otroligt smidigt! Kort gångavstånd till naturliv, arbetsliv och nöjesliv, beroende på vilket som är mest prioriterat för stunden. Och efter den där morgonrundan en lördag är det lätt att slinka förbi bageriet, bara att följa doften av nybakt från Feldts Bageri runt hörnet. Sneglar man på föreningens årsredovisning inser man att lägenhetens fördelar även låter sig beskrivas i kronor och ören då huset och föreningen har stått stadigt under decennier. Välkommen till Halmstad City!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5