Rigstavägen 56

Söråker, Timrå kommun Se på karta

1 800 000 kr

1 950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 546 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
42 562 kr/år

Välkommen ut till Söråker och Rigstavägen 56, här finner ni en stor tegelvilla med ett högt och fritt läge, en vacker utsikt, samt ett väl tilltaget garage med både affärsdel och förrådsdel här har tidigare Söråkers motor center huserat.

Här på Rigstavägen bor du med ett så kallat lantligt läge - nära stan, i närområdet finns allt man kan önska sig i service väg med närheten till Söråker centrum och det korta avståndet till E4:an som tar dig hela vägen in till centrala Sundsvall samt Birsta City. Här bor man i ett glesbebyggt område med ett härligt rogivande lugn. Med det höga fria läget på fastigheten så får du en vacker utsikt över både skog och hav.

Villan i sig rymmer idag följande på entréplan en hall med avhängningsyta, ett kök med gott om bänkytor samt en matplats. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor inglasad altan med en fantastisk utsikt över både skog och hav. På entréplan finner man också ett kontor alternativt sovrum med inbyggda garderober, ett matrum alternativt extra sovrum, ett badrum med kakel, klinkers och duschkabin.

På övreplan så finns ett stort allrum, två väl tilltagna sovrum varav ett med inbyggda garderober och klädkammare här kan man utan större problem dela av och göra två sovrum av det största sovrummet. Samt ett badrum med både dusch och bidé. På källarplan finner man tvättstuga, gott om förvaringsutrymmen samt hobbyrum/gillestuga.

På själva fastigheten finner du ett väl tilltaget garage, en lättskött trädgårdstomt, en gäststuga/friggebod och en större förrådsbyggnad.

Här bor du som sagt med närhet till Söråkers centrum där folketshus, matvaruaffär, tandläkare, gym, apotek, cafe, restaurang, skola, förskolor, lekplatser finns. Nära fastigheten finns promenadstråk och skoterled, här har man en härlig närhet till naturen.

Välkommen att anmäla dig/er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Mathias Jonsson

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Mathias  Jonsson , Bjurfors Sundsvall
070-685 58 85