Kommande

Mellösa Täby

Stora Mellösa, Örebro kommun Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
1 800 m²
Kommande

På lugn bygata planeras nu byggnation av 6 st klassiska Närkestugor om 180 kvadrat - skräddarsydda och välplanerade! Säljklara tomter med generösa ytor om ca 2000 kvm där hela familjen får utrymme att trivas. Husen kommer levereras av FlexiblaHem med stilsäker design och hög kvalité i både materialval och utförande.

Planlösningen är väldisponerad och inbjudande där generöst tilltagna och öppna sällskapsytor står i centrum på entréplanet. Här umgås ni både i det smakfullt inredda köket med köksö och full maskinell komfort samt i en härlig vardagsrumsdel med utgång till husets trädgård baksida. På detta plan placeras även ett sovrum, ett helkaklat badrum samt separat tvättstuga.
Övervåningen erbjuder ytterligare sociala ytor i allrum, tre sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt förvaring i klädkammare.

Husen säljs med grovplanerad tomt med grusad uppfart. Både enkel- och dubbelgarage finns att välja som tillval.

För mer information se information i objektsbeskrivning under dokument.

Tillträde sker ca 1 år från kontraktsskrivning.

Här bor ni med lantliga och rogivande omgivningar med närhet till både förskola, skola och mataffär – optimalt för er som söker ett bekvämt vardagsliv i ett lugnt läge med närhet till Örebro. På en kort bilfärd nås dessutom Katrinelunds idylliska omgivningar som bland annat erbjuder badplats, Gästgiveri & Sjökrog med matupplevelser och dryck i toppklass.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.