Storforsvägen 79

Storfors, Piteå kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Biarea
183 m²
Tomtarea
1 120 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
44 450 kr/år

I slutet av 50-talet ritades och byggdes denna etagevilla av en stenmästare vilket känns tämligen logiskt då man utvändigt möts av den fantastiska, grönskimrande fasaden och de påkostade plattsättningarna.

Väl inne i huset så är det läckra detaljerna otaliga och där de båda öppna spisarna är en personlig favorit. Entréplan är skapt för att umgås och den öppna planlösningen mellan det väl tilltagna Triscoköket med ryggåstak och vardagsrummet i etage med matplats och sittyta är perfekt för den sociala familjen. Att planen är i etage mot varandra är inte bara en läcker detalj utan skapar en luftig och modern planlösning. Utöver det så rymmer man tre sovrum samt wc i entréplan. Sutteräng/källarplan ger lyxiga kvadratmeter och utrymme för såväl ateljé, gillestuga med öppen spis och påkostad, lyxig spaavdelning med bastu, bubbelbad och dusch. Såklart har du även gott om förvaring, wc, rymlig tvättstuga med dusch och det stora dubbelgaraget där det även idag ryms golfsimulator. Materialvalen känns exklusiva och gedigna vilket skapar ett lyxigt intryck i hela huset.

Utemiljön är trevlig och häcken skapar insynsskydd och ger en privat känsla till framsidan som såklart badar i sol under större delen av dagen. Snett bakom huset har man även lekplats för barnen. Fasaden är klädd i underhållsfri sten men man har också bytt tak, fönster samt uppvärmning via jordvärme vilket ger ett lättskött hem där man slipper lägga pengar på dyra och tråkiga renoveringar.

Den nya påfarten till E4an ger ett praktiskt pendlingsläge till både Luleå och Skellefteå, i och med den nya påfarten så blir Storforsvägen återvändsgränd vilket begränsar biltrafiken och ger ett lugnt och bra barnfamiljsläge på huset. Såklart är det även enkelt cykelavstånd till centrala Piteå via cykelväg. Bergsviken erbjuder bra skolor, mataffär och fantastiska sportanläggningar.

Den här villan är verkligen one of a kind och är ett måste att uppleva på plats!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Joakim Norberg

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Joakim Norberg, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
+46703224557

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.