Lena-Ängeby 21A

Storvreta, Uppsala kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 800 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
32 000 kr/år

Ypperligt tillfälle för dig som vill bo nära stan men ändå i en lantlig idyll, i Lena-Ängeby, just intill Storvreta.

Ett hus i skandinavisk design. Indragen takfot, foderfria fönster och dörrar, bidrar till Laduhusens karaktär och ger ett mycket stilrent intryck. Kök som öppnar upp sig mot vardagsrummet med ett härligt ryggåstak som ger en generös takhöjd och god känsla av rymd. Här finns stora fönsterpartier som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp genomgående. Den stora köksön bjuder in till en social yta mellan kök och vardagsrum. Fem rum vilket ger möjligheten till att skapa sovrum eller kontor eller varför inte ett extra allrum. Stora sovrummet erbjuder goda möjligheter till förvaring och eget badrum vilket ger en extra lyxig känsla i mastern.

Som boende på Lena-Ängeby 21A kommer du bo i en lantlig miljö men med närhet in till Storvreta och goda pendlingsmöjligheter ut till E4an som tar dig snabbt in till Uppsala eller vidare mot Arlanda eller Stockholm.

OBS Bilderna är ifrån likvärdiga hus, bilderna ska ses som en fingervisning om husets utformning. Tillval kan komma att skilja.

Tomten är under avstyckning och beräknas bli cirka 1800 kvm men kan komma att ändras +/- 100 kvm cirka. Preliminär tidsplan för avstyckningen är att den blir färdig i slutet av november.

Vid tidigt avtal med husleverantören så finns det möjlighet att påverka de invändiga materialvalen samt planlösningen i viss mån eller om man önskar bygga ett annat hus finns även den möjligheten.
Tomterna förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med husleverantören.

Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Marcus Höglund

Bjurfors Uppsala
Mäklare Marcus Höglund, Bjurfors Uppsala
070-46 00 462