Västra Egnahemsgatan 4

Strömsund, Strömsund Tjänster för säljaren
Karta & restider

650 000 kr
VillaVilla

I omtyckt villaområde med närhet till skola, fritids och förskola ligger detta charmiga 1-plans hus med källare. Här erbjuds ni en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. Huset har härliga fönstersättningar som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Huset har generösa umgängesytor i vardagsrum, kök, gillestuga och en stor altan med tak. I gillestugan finns en värmande braskamin där man gärna samlar släkt och vänner för att mysa under kalla vinterdagar.

När man kommer in genom entrédörren möts ni av en välkomnande hall som öppnar mot våningsplanets samtliga rum. På entréplanet finns stort vardagsrum, fyra härliga sovrum, badrum och kök med matplats. Vardagsrummet och matplatsen vid köket ligger i delvis öppen planlösning och avgränsas av en spaljé. Det ljusa köket är fullutrustat och har bra arbetsytor för den glada kocken. I anslutning till köket finns groventré och trappan ner till källarplanet.

Källaren är inredd med stor gillestuga med öppen spis, teknikrum/verkstad, tvättstuga, matkällare, förråd, wc och dusch med relaxhörna. På den uppväxta tomten finns goda parkeringsytor för bilar och här finns en förrådsbod där även snöskotern får plats.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen!!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
115 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
1 510 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
38 266 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västra Egnahemsgatan 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
650 000 kr
Driftkostnad
38 266 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 068
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 8 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips