Uddeholmsvägen 207

Stureby, Stockholm Se på karta

10 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
125 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
670 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
45 900 kr/år
Antal besök
3 471
Dagar på Hemnet
6

Kärlek vid första ögonkastet. Ibland händer det, vare sig du vill eller inte. En enda blick, en vy, ett ögonblick som förändrar allt. Här på Uddeholmsvägen 207 står ett pampigt hus som dessutom är i fint skick. Och fantastiskt charmigt dessutom. Och tro mig, utsidan är inget mot insidan när du får blicka rätt ut i solnedgången och den underbara trädgården. Till och med en mulen dag känns det ljust, vilket så klart beror på att du inte har några hus som stör utsikten. Här har ett drömprojekt förverkligats fullt ut. Klokt tänkt, snyggt byggt. Den mesta ytan för utevaro har du på baksidan. Här har du sol från lunch till sista unset i sommarkvällen. Bara att tända grillen och bjuda stort. Tomten som gjord för fri hopp och lek, med eller utan boll. Slå kullerbyttor, gå på styltor, eller bara lära sig vissla. Ett fint stort trädäck i olika nivåer där du också kan vara lite social med din omgivning och snacka bort en kvart med grannen. Men det bor inte barn i alla dessa hus runtomkring. Här bor många för livet.

Planlösningen gör huset större än man först kan tro vilket förstärks av de stora ljusa fönstren med skön vy utan insyn. Rummen är både vackra och praktiska med en behaglig färgsättning. En lugn grund där det viktiga i tillvaron kommer fram och det futtiga tonar bort.
Åhhh… vilken yta?! Vardagsrum, matsal och kök hänger ihop och kan bada i ljus från det stora glaspartierna. Den upprymda känslan njuter du av alla årets dagar. Att takhöjden i vardagsrummet gör en rejäl uppsträckning bidrar såklart till det, men utan de fina fönstren ut mot tomten hade det inte blivit samma. Ett vardagsrum som gjort för att beta av Netflix-säsonger på löpande band. Och Masked Singer-feber på fredagar, så klart! Vill du riva av ett lågstadiedisko för barnens klasskompisar, eller en vuxen-vild 40-årsfest funkar det lika bra! Inte nog med det, från husets trädäckade altaner upplever du magi. Ostörda grillmiddagar i kvällssolen - Ingenting kan slå det!
Köket är väldigt trevligt planerat. Stilrent och helt befriat från onödiga detaljer. När du diskat undan alla fat och kastruller, är livet snabbt tillbaka på plus. Fram med deg och kavel så har du snabbt sötebröd till kaffet klart. Mer socialt än så här kan det knappast bli. Kocken har stenkoll på både grytorna, gästerna och barnen. Färg- och materialvalen gör dessutom att köket smälter in fint i rummet. Väldigt modernt, väldigt snyggt. Nu kanske det är dags att slänga ut tv:n och fimpa alla sociala medier? Om alla hjälper till är maten strax på bordet ska du se. Nu är denna matplats som gjord för samvaro i alla lägen, inte bara äta. Här kommer det nog sittas en del när barnen vill ha hjälp med sina läxor, eller bara vill sitta nära om det är en kort uppsats som ska skrivas på datorn. Vill ni sitta ute och äta, så har du dörr ut till altanen intill.
De två sovrummens placering i förhållande till den sociala ytan är också bra. Det stora sovrummet är ett härligt rum med hög mysfaktor, lätt att komma till ro i med kudden uppuffad i läsläge. Sen kanske det blir så att hela familjen sover här, men det är en annan femma. I det andra sovrummet kan barnasinnet utvecklas och mogna i egen takt, vips är det en tonåring som smäller i dörren. Men är ni jobba-hemma-sorten så kan de ju också funka fint som arbetsrum. Det där vet ni bäst själva. Det tredje sovrummet ligger i sutterängplan och det är stort nog även för en större säng. Det är ju bra för både gäster och om ni vuxna vill flytta ner och lämna över plan två till ett kommande tonårsimperium som vill ha ett lite friare styre på sin egen planhalva. Stort nog att även rymma en mysig arbetshörna.
Badrummet är stort och ljust. Här är det förberett för ett hushåll med tre, fyra eller fem personer. Är man en större familj är det ju bra att det även finns ett badrum i entréplan.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  maj
  Sön 16 maj kl. 12:00–13:15
  Huset kommer inte att säljas/förhandsvisas innan de öppna visningarna. Om ni inte har möjlighet att närvara på de öppna visningarna så löser vi det i efterhand.
 • 17
  maj
  Mån 17 maj kl. 16:30–17:15
  Huset kommer inte att säljas/förhandsvisas innan de öppna visningarna. Om ni inte har möjlighet att närvara på de öppna visningarna så löser vi det i efterhand.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.