Gamla Enköpingsvägen 104

Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
53 m²
Tomtarea
831 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
65 516 kr/år

Välkommen till denna charmiga villa med stor potential och grönskande tomt i soligt läge. Nybyggd altan med plats för stort matbord, grill och jacuzzi gör utrymmet fantastiskt under såväl sommartid som vintertid. Tomten angränsar till ett stort skogsområde (ej möjlighet till bebyggelse) vilket förlänger tomten ytterligare.

Huset är byggt 1927 (tillbyggt 1987) och är klädd med gul träpanel, spröjsade fönster och vita knutar. Villan är fördelad på två stora plan samt källarvåning. Entréplanet erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med spröjsade fönster i gavelläge och fin fiskbensparkett. Köket är arbetsvänligt och stilrent med rejäla arbetsytor och plats för stor matgrupp vid fönstret. På entréplanet finns även ett sovrum, ett badrum med badkar och en inbjudande hall med avhängningsplats för ytterkläder och skor. En svängd trappa tar er upp till övre planet. Här erbjuds 4 sovrum varav ett med en mycket stor walk in closet. Badrummet på det övre planet är klädd i lyxig och exklusiv sten från Italien. Dubbelhandfat, dusch, wc och inbyggda förvaringshyllor gör badrummet optimalt för den stora familjen. Från det övre planet nås en fin balkong mot det grönskande och lummiga skogsområdet. Sist men inte minst erbjuder villan en stor tvättstuga, flera skafferier och matkällare samt garage i källarvåningen.

På uppfarten mot huset finns parkeringsplats för 3–4 bilar. Den soliga tomten är friköpt och ligger insynsskyddat och lummigt med rejält avstånd till närmsta grannar. Solen kan avnjutas från förmiddag till kväll runt hela huset. Här kan barnen springa ut och in från huset samtidigt som ni har god uppsikt över trädgården.

OBS! PLANLÖSNING KOMMER PUBLICERAS PÅ ANNONSEN MÅNDAG 23/5!

Ursviks motionsområde är ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar, MTB-cykelbanor, idrottshallar och fotbollsplaner. Skogarna erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner. Fler grönområden för promenader eller joggingturer finns vid Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. ICA, Coop och Systembolag på 10 minuters promenad. Cykelavstånd till Friends Arena samt nordens största galleria Mall of Scandinavia där ni hittar ett rikt utbud av restauranger, butiker, gym, biograf etc. Bussen nås på några minuters promenad från huset och tar er till Sundbyberg centrum på ca 12 minuter. Inom kort står tvärbanan klar i Ursvik. Stockholm city når ni med 10 minuters bilfärd.

I Sundbyberg och Ursvik finns ett stort utbud av olika förskolor. Lilla Ursviks förskola, Pysslingens förskola, Forskaren, Milot samt Granatäpplets förskola, Noblaskolan, Kymlingeskolan, Ursviksskolan Vittra som alla ligger belägna precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Michelle Colegate

Notar
Mäklare Michelle Colegate, Notar
0708-99 79 01
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.