Allfarvägen 3

Täby kyrkby, Täby kommun Se på karta

8 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
836 m²
Byggår
1979

Välkomna till denna mycket hemtrevliga, pedantskötta och välplanerade 1,5-plans villa belägen i ett barnvänligt, populärt område. Här bor ni toppenbra både med små och stora barn. Rejäla och öppna sällskapsytor, 4-5 sovrum, 2 bad/duschrum, bastu och tomten är fantastisk med härlig grönska och solig stensatt uteplats.

I entréplan finner ni en välkomnande och möblerbar hall, ett rejält vardagsrum i vinkel med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp, ett smakfullt, rymligt kök, öppet mot vardagsrummet, med matplats för hela familjen. I entréplan finns också ett av husets sovrum, duschrum och tvättstuga med groventré.

Övre plan har tre bra sovrum varav ett med stor klädkammare i anslutning. Här finns också ett härligt sällskapsrum som idag nyttjas som tv-rum / allrum samt ett stort bad/duschrum med rejäl bastu.

På den härliga, insynsskyddade, stora trädgårdstomten finns massor av grönska, bär och blomster. Tomten inramas av en häck.
En rejäl stensatt uteplats som nås från vardagsrummet ger möjlighet att njuta av soliga sommardagar från morgon tills solen går ner för kvällen.

Plats för bilarna har man både på infart och i garage. Förråd finns i anslutning till garage, ingång från garage och direkt från utsidan.

Det finns ett litet familjeägt bageri och kondis som ligger super-mysigt minde än 200m från huset. Ned för backen bara och höger 20 meter. En dröm att kunna sticka ned dit lite spontant och införskaffa en vetelängd eller en surdegs limpa.

Kommunikationerna är toppen med bussar direkt till Danderyds sjh och stan samt till Täby C, busshållplatsen på 2 min gångväg. Det finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Täby kyrkby C har det mesta för vardagsbehoven och Roslagsbanan har numera dubbelspår och är ett mycket bra alternativ till de bussar som finns. Söker man natur och bad i närområdet så behöver man inte leta länge då naturen finns runt knuten och bad är möjligt i bland annat Vallentuna sjön. Idrottsföreningarna i Täby är mycket bra och en av de bästa anläggningarna är Täby IP som barnen lätt kan ta sig till när de blivit stora nog att cykla på egen hand.
Mycket fin längd skidåkning vintertid på Jarla Bankes golf upplogade träningsspår. Nära flera bra golfbanor.

Boka privatvisning med mäklaren Pernilla Darin 0733-30 90 62

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Täby

Kontakta mäklaren

Pernilla Darin

HusmanHagberg Täby
Mäklare Pernilla Darin, HusmanHagberg Täby
0733-30 90 62