Fornminnesvägen 2

Timmersdala, Skövde kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
709 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
31 884 kr/år

Varmt välkommen till Fornminnesvägen 2 och denna smakfulla villa belägen på en familjevänlig gata i Timmersdala. Utvändigt liksom invändigt har huset genomgått flertalet omfattande renoveringar utförda mellan 2019-2021! I det sociala entréplanet finns det nyrenoverade köket med exklusiva materialval i öppen planlösning med matsal och vardagsrum. Här finns plats för soffmöbel och matgrupp samt ett stort badrum med kakel och klinker och två välplanerade sovrum. Soutterängvåningen erbjuder bra förvaringsutrymmen, tvättstuga, badrum samt sovrum och en stor social yta med plats för soffgrupp. Genomgående i huset finns ljusa ytskikt som tillsammans med gott om ljusinsläpp bidrar till en härlig atmosfär!

Tomten erbjuder en lättskött trädgård och stor öppen gräsmatta i solsäkert läge, som ger härliga förutsättningar för härlig sommarlek eller möjligheter till odling för dig med gröna fingrar! På tomten finns idag, förutom ett genuint och välbyggt hus även ett renoverat garage med plats för bil och förvaring. För övrigt ligger huset perfekt placerat på en hörntomt vilket gör att tomten upplevs extra privat!

På Fornminnesvägen 2 har du gångavstånd till förskola, skola, mataffär samt verkstad och restaurang. I Timmersdala bor du med bra pendlingsavstånd till Skövde och Mariestad, du tar dig lätt fram på ca 20 minuter antingen med bil eller med buss!

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Erik Karlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Erik Karlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0733-39 10 88