Elviusgatan 10

Tingvalla, Trollhättan Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
714 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
28 740 kr/år
Antal besök
5 291
Dagar på Hemnet
18

Välkommen till ett mycket välskött och stort hus beläget på populära Tingvalla. Stora och kostsamma renoveringar som dränering, takbyte, tilläggsisolering med ny fasad utfördes i slutet på 90-talet, bergvärme ca -05 och nya underhållsfria aluminiumfönster ca -10 har utförts. Huset är fördelat över två plan med härliga sällskapsytor, ett stort och härligt kök på nedervåningen, 3-4 sovrum samt bra förvaringsytor via både källarplan och en isolerad vind.

Huset är beläget med en rogivande och trivsam trädgårdstomt med soligt sydvästläge, välskött gräsmatta och äppelträd. Här finns också ett inglasat uterum i västerläge där du njuter av både eftermiddag- och kvällsol. Dessutom finns ett garage i källaren på huset, nedfarten hit har iordningställts med murar och avrinning. Fiber finns.

Det finns många fördelar kring detta centrala boende bland annat närheten till service och kommunikationer. All service centrum erbjuder finns på gångavstånd likaså järnvägsstationen. Skolor och förskola finns i närområdet. Missa inte denna pärla!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 21
    okt
    Imorgon kl. 16:30–17:00
    Bokad visning - vänligen anmäl dig!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.