Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Halvors väg 129, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Halvors väg 129

Lägenhet
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 966 kr/mån
21 056 kr/m²

Varmt välkomna till en karaktärsfull bostad som skiljer sig från övriga bostäder i området där personlig prägel och smakfulla färger genomsyrar hela bostaden. Trevlig inglasad balkong i söderläge som vetter mot föreningens härliga innergård. Här kan ni vuxna njuta över en kopp kaffe samtidigt som ni har uppsikt över barnen som leker på lekplatsen precis utanför er bostad. Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt och parkettgolv som uppdaterats senaste åren. Utöver två rymliga sovrum, välplanerat modernt kök från Kvik utrustat med bra förvaring samt diskmaskin. För extra vardagslyx har ni även tillgång till en tvättmaskin i bostaden vilken underlättar vardagen väsentligt. För er med en elbil kommer möjligheten att få parkering med en laddstolpe bli möjlig då föreningen planerar att installera laddstolpar inom nästkommande år. Detta gör denna fina bostad till ett idealiskt val för familjer med barn där det även finns gott om möjligheter till friluftsliv, med Sandhemsspåret, STIP, Storegårdsparken och skogen inom räckhåll. Dessutom är lägenheten bekvämt belägen med närhet till flertal skolor och förskolor, vårdcentral, Ica Jätten och bra bussförbindelser. Missa inte denna härliga bostad!

 • Balkong
Staveredsgatan 17B, Centrum, Trollhättans kommun

Staveredsgatan 17B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
4 958 kr/mån
22 013 kr/m²

Nu erbjuds en riktigt fräsch lägenhet om 3 ROK med fin karaktär och bra finish. Enhetliga parkettgolv, härligt kök med stora bänkytor samt modernt helkaklat badrum. Gott om förvaring till bostaden i dubbla vinds- och källarförråd samt tilltagen tvättstuga i föreningen med gott om tider. Den stora innegården blir en fantastisk oas mitt i stan med grillmöjligheter och plats för avkopplande dagar! Toppenläge mot matbutik, centrums utbud och resecentrum samt Högskolan Väst. Tillfälle värt att beakta! Välkommen att anmäla dig på visning!

Bergkullevägen 301, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 301

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
630 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 341 kr/mån
9 618 kr/m²

Välkommen in i en riktigt välrenoverad lägenhet med exklusiv känsla och modern stil i varma nyanser. Här får du behagligt extra ljusinsläpp från den öppna atmosfären mellan kök och vardagsrum samt en köksö där man samlas för spännande köksaktiviteter och gemenskap. Det helkaklade badrummet blir grädden på moset med sin lyxiga stil och kvalitét. För den som vill ha komforten med tvättmaskin i bostaden så är det anpassat för eventuell toppmatad tvättmaskin. Njut även utomhus av två uteplatser i form av balkong och en möblerbar loftgång. I avgiften ingår tacksamt el och till bostaden tillhör ett stort källarförråd! Med bekvämt avstånd ligger Sylte Center där matbutik, tandvård, pizzeria och apotek m.m erbjuds. I närheten finns även skola F-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern. För den natursökande finns även Ryrbäckens naturreservat inte långt iväg för givande promenader och friluftsupplevelser. Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort för den som vill ta sig till bl.a. Göteborg på ca 50 min. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

 • Balkong
Briljantvägen 7, Skogshöjden, Trollhättans kommun

Briljantvägen 7

Lägenhet
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 575 000 kr
115,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 813 kr/mån
13 636 kr/m²

Varmt välkomna till en riktigt fin bostadsrättsvilla som erbjuder ett utmärkt läge, hörntomt och massor av omgivande naturlig skönhet. Bostadens baksida ligger intill skogen, vilket ger tacksamt insynsskydd samt en lugn miljö som är perfekt för naturälskare. Fånga solen under dagen med en kaffe i hand på framsidans altandäck och njut av bostadens baksida med familjen medan barnen leker i trädgården. Huset har bekvämligheter såsom ett garage intill huset och ytterligare plats för en bil på bostadens uppfart samt även elbilsladdare för elbilsägaren. Den kompletterande luft/luft värmepumpen (-23) bidrar med ett behagligt hemmaklimat både sommar och vinter. Bo bekymmersfritt då föreningen ansvarar för underhållet av huset, vilket gör att du kan flytta in utan oro för framtida underhåll. Tacksamt för dig som bara vill njuta i lugn och ro av ditt boende, och fokusera på det som är viktigt för dig! Här har ni närhet till flertalet förskolor och skolor samt lekplatser, idrottsanläggning, friluftsspår, naturområden, NÄL och trevlig pizzeria. Slutligen finns bra bussförbindelser till Överby köpcenter och resecentrum för pendlaren mot ex. Göteborg på ca 35 minuter. Missa inte denna underbara bostad!

 • Uteplats
Nolvägen 12, Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Nolvägen 12

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
2 295 000 kr
134 + 52 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa fördelat på 1 ½-plan med källare där den mest anmärkningsvärda egenskapen är bergvärmesystemet, som ger ett effektivt och miljövänligt sätt att värma hemmet på. Dessutom erbjuder fastigheten fyra sovrum, bra sällskapsytor i både vardagsrum och uterum som vetter mot grönska och ger er goda möjligheter att underhålla eller bara njuta av lugnet. En härlig trädgård med allt från päron-, plommon- och körsbärsträd till hallonbuskar. För er som känner sig manade har ni tillgång till Aromaäpplen som har en syrlighet och är en bra kombination med den söta pajdegen för lyckad äppelpaj. Här bor ni bekvämt med tillgång till elbilsladdare, mindre garage, parkering för två bilar på uppfarten och ytterligare intill fastigheten på gatan. Lika så är både kök, tak och dränering gjort på senare år vilket innebär att för er är det bara att flytta in och sätta er egen prägel på det inre efter eget tycke. Fastighetens läge passar in på er som pendlar med närhet till 45:an där ni tar er vidare på ca 40 min till Göteborg.

Jordbron 6, Upphärad, Trollhättans kommun

Jordbron 6

Villa
Upphärad, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
3 250 000 kr
176 + 76 m²
6 rum
7 730 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna utomordentliga villa med adress Jordbron 6! Bostaden är belägen 19 kilometer utanför Trollhättan och omges av en lantlig idyll. Huset som är byggt 1939 har smakfullt renoverats och byggts till på ett sätt där den äldre charmen möter allt ett modernt hem kräver på ett harmoniskt vis. Att bostaden dessutom har ett unikt utförande ger karaktär både invändigt och utvändigt. Vidare har bostaden genomgått flera värdehöjande renoveringar däribland installation av bergvärme, delvis nya fönster och takbyte. För dig som pendlar är det strax under 7 mil till Göteborg. Varmt välkommen till detta vackra hem! Snabbt tillträde möjligt

Skrehallsvägen 24, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Skrehallsvägen 24

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
2 700 000 kr
132 m²
5 rum
857 m² tomt

Varmt välkommen till Skrehallsvägen 24! Här bor du på en idyllisk hörntomt med en grönskande trädgård fylld med fruktträd, buskar, odlingar samt växthus för den med gröna fingrar. Trädgården erbjuder flera trevliga och sociala uteplatser, längs husets baksida finns ett väl omhändertaget altandäck med gott om plats för lounge- eller matgrupper, eller kanske ett spabad? Altanen är dessutom delvis inglasad med höst/vår isolering där du kan njuta och förlänga sommarmånaderna! På framsidan finner du fler sociala ytor, ett ytterligare altandäck med pergola samt stensatt uteplats. Bostaden erbjuder i dagsläget tre sovrum, men möjlighet finns att få ett ytterligare. Fullutrustat och socialt öppet kök där där du har full översyn gentemot matrum så att du kan underhålla gäster medan du tillagar middagen. Helkaklat badrum, tvättstuga med mycket förvaring, och ett gediget vardagsrum. Vidbyggt garage samt grusad uppfart med plats för flera fordon. Här bor du i ett lugnt villaområde med nära till naturen. I Sjuntorp finner du pizzeria, mataffär, kyrka, ridskola, fotbollsklubb, skola samt förskola. För den som pendlar nås E45 smidigt på 10 minuter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Riddaregatan 7B, Centrum, Trollhättans kommun

Riddaregatan 7B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
595 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 938 kr/mån
25 319 kr/m²

Välkommen till Riddaregatan 7B och denna välplanerade 1:a endast en trapp upp– perfekt som övernattningslägenhet, studentlägenhet eller första boende! Här huserar du mitt i Trollhättan med alla tänkbara bekvämligheter inom bekvämt promenadavstånd. Bostaden är nyrenoverad med helt nytt kök inklusive vitvaror som till och med inte använts av någon tidigare ägare. Vidare har lägenheten försetts med genomgående nya och ljusa ytskikt såväl som uppfräschat badrum. Närhet råder till Högskolan Väst såväl som resecentrum där du enkelt tar dig till Göteborg på ca 40 minuter. Om inte detta vore nog bor du även med en svårslagen avgift om endast 1 900 kr. Välkommen att boka dig på visning!

 • Hiss
Hede 121, Lödöse, Lilla Edets kommun

Hede 121

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
2 850 000 kr
155 + 58 m²
6 rum
2 165 m² tomt

Varmt välkomna till denna unika villa med lantligt läge. Bostaden har genomgått omfattande renovering på senare år där man har installerat nytt kök, badrum, golvvärme och nya fönster på entréplan, samt luft/vatten värmepump vilket har medfört låga elkostnader. För höjning av mysfaktorn finns täljstenskaminen som ni kan njuta av och intill köket finner ni den härliga matsalen med vy över ängarna och hästhagarna. Här har ni plats för stort som smått sällskap där ni kan underhålla era gäster. Altanen ligger även i anslutning till matsalen, där ni kan uppleva solnedgången på sensommarkvällen. Bostaden erbjuder fem stora sovrum med möjlighet till sex sovrum och stora förvaringsmöjligheter i form av walk in closet, garderober, två stora sidovindar. Utöver finner ni även ett fristående uthus och vedbod på utsidan av bostadsbyggnaden med bra förvaringsutrymmen. För er med hästintresse bor ni granne med en hästgård och för er med gröna fingrar finns ett charmigt växthus i trädgården där ni har stora odlingsmöjligheter eller nyttja växthuset som en liten oas för den som önskar lugn lässtund. Här bor ni bekvämt med flertal bra parkeringsmöjligheter och för pendlaren finns tillgång till bra gång och cykelväg till Lödöse södra som tar dig till Göteborg på ca 25 min eller till Trollhättan på ca 13 min. Missa inte denna underbara villa, anmäl erat intresse redan idag!

Hovslagaregatan 19, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 19

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 853 kr/mån
6 173 kr/m²

Trevlig 3-rums lägenhet med lugnt läge på mysiga Kronogården. Här bor du i en rymlig lägenhet med stort kök som har praktiska arbetsytor, vardagsrum med parkettgolv, stor balkong med västläge och badrum i riktigt bra storlek som är stambytt -04/05 samt gäst-WC! Mysig parkliknande innergård alldeles utanför dörren med lekplats, grönytor och grillplatser som kan nyttjas under de varmare säsongerna. Bredband ingår i månadsavgiften och föreningen erbjuder bra parkeringsmöjligheter! Nära läge med ca 600 meter till OKQ8, ca 2 km till Coop Kronhjorten och 3 km till Högskolan Väst. Gott avstånd till busshållplats mot Trollhättan centrum eller Överbys köpcentrum. I föreningen finns det även ett gym för medlemmar till väldigt låg årsavgift. Välkommen att anmäla dig på visning!

 • Balkong
Alvägen 7, Hjärtum, Lilla Edets kommun

Alvägen 7

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 850 000 kr
92 + 80 m²
7 rum
916 m² tomt

NYTT PRIS! Varmt välkommen till Alvägen 7! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt villaområde med närhet till naturen. Fastigheten erbjuder en härlig trädgård med odlingsmöjligheter, flera bärsorter och fruktträd samt en gräsmatta med gott om plats för lek. Här huserar du en bostad perfekt för den växande familjen med möjlighet till fem sovrum. På övre plan finns fina sociala ytor i både kök och vardagsrum. Från övervåningen nås även två av de härliga uteplatserna, balkong med morgonsol, samt altan delvis under tak att avnjuta kvällssolen. Under balkongen finns en ytterligare uteplats med stenplattor. Bra parkeringsmöjligheter med vidbyggt garage och stensatt uppfart med plats för två bilar. Fiber finns. I närområdet finns barnomsorg, Hjärtums kyrka, lekplats, hembygdsgård med evenemang och en ny obemannad mataffär är på väg att öppnas. Du når Lilla Edet centrum och dess utbud på 10 minuter, och Trollhättan på 20 minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

Elfhögsgatan 15, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 375 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 191 kr/mån
23 504 kr/m²

Välkommen till Elfhögsgatan 15, en tilltagen och hemtrevlig 2:a med bra läge i centrum. Bostaden erbjuder stora rum med tilltagen takhöjd på 2.7 meter, välrenoverade ytskikt och stilrena färger. Nyrenoverat kök ovanpå äldre stomme samt nya och fräscha vitvaror i köket. Här bor du bekvämt med låg månadsavgift och i en förening som har god ekonomi. Ett trivsamt boende som det bara är att flytta in i! Som förvaringsmöjliheter så följer vindsförråd och matkällarförråd med lägenheten. Med smidiga steg tar du dig snabbt ner till resecentrum för pendling till bl.a. Göteborg, eller bussförbindelser till Trestads alla hörn. Nära till promenad längs med Göta Älv, träning och simning på Älvhögsborg samt centrums utbud. 24-h parkering runtom kvarteret eller månadsparkering på Älvhögsborg. Omgående tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig på visning! Passar inte tiden? Hör av dig till mäklaren för en flexibel privatvisning.

Bergkullevägen 295, Sylte, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Bergkullevägen 295

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
525 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 230 kr/mån
6 688 kr/m²

TILLFÄLLE - NYTT LÄGRE PRIS! Välkommen till Bergkullevägen 295. Här finner ni en rymlig och välvårdad 3:a med ett gott läge i föreningen, med närhet till såväl parkering, lekplats och mataffär! Lägenheten är belägen på andra våningen (Stoltrapphiss finns monterad i trapphus) och inrymmer två härliga uteplatser, såväl balkong i sydostligt läge som loftgång i nordvästligt läge. Fördelaktigt bor du längst in på loftgången vilket gör den möblerbar utan att bli störd av passerande grannar. Härifrån råder även god uppsikt över intilliggande lekplats för dig med barn. Notera att nyare vitvaror i form av spis, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin är installerade och att hushållsel och bredband ingår i annonserad månadsavgift! Goda parkeringsmöjligheter finns även för dig med bil. På Bergkullevägen 295 bor du bekvämt med promenadavstånd till Sylte centrum med bland annat livsmedelsaffär, apotek, pizzeria samt barnomsorg och skola. Busshållplats med kontinuerliga avgångar till centrum finner du ett stenkast bort. För dig som trivs att vistas i naturen ligger även Ryrbäckens naturreservat med natursköna promenadstråk samt Slätthultsspåren med elljusspår i närheten. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att boka er på visning!

 • Balkong
Sädesbingen 47, Sädesbingen, Trollhättans kommun

Sädesbingen 47

Lägenhet
Sädesbingen, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 204 kr/mån
6 923 kr/m²

I populära Sädesbingen så erbjuds nu en tilltagen lägenhet om två rum och kök med goda förvaringsmöjligheter och fräscha ytskikt. Rymlig inglasad balkong mot innergården och i skönt österläge som går att nyttja väl i alla säsonger. Omhändertaget kök som bistår med nyare vitvaror och bra arbetsytor. Till bostaden hör ett källarförråd. I föreningen finns det gott om lekplatser och platser att vistas. Parkering och garage erbjuds via separat kö. Bra hushållning och stabil ekonomi i föreningen med låg skuldsättning om 5595kr/kvm och inga stora underhåll planerade framöver. Välkommen att anmäla dig på visning!

 • Balkong
Elofs väg 12, Öresjö, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår
Elofs väg 12, Öresjö, Lilla Edets kommun, bild 2
Elofs väg 12, Öresjö, Lilla Edets kommun, bild 3

Elofs väg 12

Fritidshus
Öresjö, Lilla Edets kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 075 000 kr
32 m²
2 rum
535 m² tomt

Perfekt för dig som söker en sommarstuga för avkoppling och återhämtning. Här finner ni en välskött stuga om 32kvm med sovloft, mindre kök och flera små avdelningar för rekreation. På den mysiga naturtomten om 535kvm finner ni även friggebod med badrum och en förrådsbyggnad. En stor härlig altan intill stugan för härliga sommarkvällar med familj och vänner. Med en kort promenad tar du dig till samfällighetens båtbrygga och badplats där solens sista strålar träffar sent för fantastiska kvällsdopp! Öresjö är ett mycket populärt område både för sommargäster och året runt boende. Här finns badplatser båtbryggor och fina friluftsområden i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Karlstorpsvägen 110, Karlstorp, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Karlstorpsvägen 110

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/6
3 013 kr/mån
23 125 kr/m²

Välkomna till denna moderna tvårumslägenhet i en välskött förening med låg avgift, vilket gör den till ett utmärkt val för den som vill ha ett prisvärt boende. Dessutom är lägenheten belägen i ett bra område med tillgång till kollektivtrafik alldeles intill, livsmedelsbutiker skolor, högskola och stadens centrum nås inom ca 1,5km. Denna tvårummare är ett idealiskt val för den som pendlar för arbete eller andra aktiviteter där resecentrum är ca 2 km bort och ni tar er till Göteborg på ca 35min med tåg. Sammantaget gör kombinationen av denna omfattande renoverad bostad med bra förvaring och inglasad balkong den till ett attraktivt alternativ för er som letar efter ett bekvämt boende med ett önskvärt läge. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hyacintvägen 7, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Hyacintvägen 7

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 890 000 kr
75 + 75 m²
4 rum
825 m² tomt

Välkommen till Hyacintvägen 7. Nu finns tillfälle för dig som söker ett hus där de större renoveringarna är utförda samtidigt som utrymmen finns att skapa ett boende att sätta sin egen prägel på! Bland annat har huset försetts med nytt tak, ny dränering och ny luft-/vattenvärmepump under de senaste tre åren och interiört har sovrummen renoverats med nya ytskikt/garderober samtidigt som tvättstuga i källarplan förberetts med vattenburen golvvärme. Fördelaktigt är även fiber indraget. På Hyacintvägen 7 bor du barnvänligt på en lugn återvändsgata med närhet till barnomsorg och skola samt bland annat busshållplats, livsmedelsaffär och pizzeria. Inte långt bort finner man även populära Sjölanda badplats. Trollhättan och Lilla Edet nås med bil inom ca 15 minuter. (Besiktningsprotokoll och energideklaration finner ni under "Dokument" på vår hemsida) Välkomna att boka er på visning!

 • Plus
Drottninggatan 49, Centrum, Trollhättans kommun

Drottninggatan 49

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
400 000 kr
16,5 m²
1 rum
vån 4/4
1 290 kr/mån
24 242 kr/m²

Nu presenteras en ljus och fräsch lägenhet i mindre format med oerhört låg avgift och centralt läge där närhet finns till det mesta. Bostaden erbjuder badrum med dusch, kokvrå med mindre kyl och garderob med gott utrymme samt en sängstomme hängd i taket för effektivisering av boytan. Njut av friska luften och härlig vy från den franska balkongen som gör sig extra uppskattad från fjärde våningen. Till bostaden hör även matkällarförråd och rymligt vindsförråd endast en trappa upp från bostaden. Föreningen tillhandahåller rekorderlig tvättstuga med tillhörande tork- och mangelrum, cykelförråd och både en gästlägenhet och festlokal som får nyttjas avgiftsfritt om man får besök. Trygg och stabil förening med endast en skuldsättning på 831kr/kvm och inga stora underhåll framöver. På under 5 minuter tar du dig till bl.a. Högskolan Väst eller centrums utbud med restauranger och shopping, eller varför inte två kvarter bort ansluta sig till fint promenadstråk längs med Göta Älv mot lummiga Spikön eller populära slussområdet? Som student eller för dig som vill främja sparandet är detta en bostad värd att överväga! Välkommen att anmäla dig på visning eller nå ut till ansvarig mäklare för en flexibel privatvisning!

 • Hiss
Sjölanda 15, Sjölanda, Trollhättans kommun

Sjölanda 15

Fritidshus
Sjölanda, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
712 500 kr
29 m²
1 rum
1 742 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förverkliga drömmen om att prägla en fritidsidyll i Sjölanda. Här uppe på höjden lämnar förra ägare över stafettpinnen och snickarbyxorna till nästa för att skapa sig en mindre helårsbostad eller en härlig plats för avkoppling på fritiden. Huvudbyggnaden är idag oinredd vad gäller rum och faciliteter. Ny fasad utanpå isolerade ytterväggar, nya fönster samt nya golv och tak. Luftvärmepump finns och håller god temperatur året runt. Bastubod med vedeldad kamin och allrum utanför. På fastigheten finns även utedass med separett, virkesförråd och redskapsförvaring under skärmtak. Fastigheten är idag ej anslutet till kommunalt vatten och kommunalt avlopp. Avgiften till kommunen är däremot betald och klar. Från Sjölanda har du ca 10 minuter bilfärd till Trollhättan och ca 50 minuters bilfärd till Göteborg. I närheten finns en omtyckt badplats knappt 5 minuter bort och det är även möjlighet att hoppa på bussen mellan Sjuntorp/Upphärad och Trollhättan några steg från fastigheten. Välkommen att anmäla dig på visning!

Djupebäcksgatan 2D, Tingvalla, Trollhättans kommun

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 345 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 208 kr/mån
22 797 kr/m²

Nu till salu! En fräsch 2:a med låg avgift och bra läge mot stadens alla utbud. Rymliga rum och arbetsvänligt kök med diskmaskin samt i sovrummet vätter fransk balkong mot Djupebäcksplatsen. På innergården erbjuds flera sittplatser och grillplats som tilltalar väl när solen skiner, källsortering och cykelparkeringar. Gatuparkering finns runtom i kvarteret. Händigt läge för pendlaren eller studenten då både resecentrum och Högskolan Väst nås på mindre än 5 minuters promenad. Välkommen att anmäla dig till visning!

Spjutgiljan 10, null, Trollhättans kommun

Spjutgiljan 10

Tomt
Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
350 000 kr
1 393 m² tomt

Alltid drömt om att slå dig till ro lite avskilt och bo nära naturen? Villa för stora familjen eller kanske ett mindre hus med större trädgård? Nu finns tillfälle att förvärva en trevlig hörntomt för bebyggelse en bit utanför Upphärad. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör och den ligger utanför detaljplanerat område vilket ger förvärvaren stor frihet. Avlopp och brunn för vatten finns idag och delas gemensamt tillsammans med grannfastigheterna. Fiber och elnät finns att ansluta sig till. Vägen till fastigheten underhålls året om av markägare i området. I Upphärad finns förskola, 24/7-matbutik och bussförbindelser mot Sjuntorp och Trollhättan. Trollhättan nås på 30 minuter med bil. Vid intresse går det bra att åka förbi och titta på tomten, har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
Bergkullevägen 275, Sylte, Trollhättans kommun
 • Ons 27 sep kl 16:30

Bergkullevägen 275

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
290 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 076 kr/mån
7 733 kr/m²

Varmt välkomna till Bergkullevägen 275 - En yteffektiv bostad med två uteplatser! Med lättare utemöblemang ger loftgången möjlighet till en svalkande uteplats i skuggan medan den väl tilltagna balkongen i söderläge ger soldyrkaren många soltimmar. Lägenheten i sig präglas av ett härligt ljusinsläpp och inrymmer ett charmigt kök, rymligt vardagsrum med plats för separat sovdel samt ett stamrenoverat badrum. Notera att hushållsel, bredband och bostadsrättstillägg även ingår i den låga avgiften! På Bergkullevägen bor du med ett lättillgängligt läge som erbjuder busshållplats inom ca 100 meter (med kontinuerliga avgångar till centrum), närhet till E45 för pendlaren samt gångavstånd till Sylte centrum med livsmedelsaffär, apotek och pizzeria. Välkomna att boka er på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 22