Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 217, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 217

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
295 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 262 kr/mån
7 195 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga enrumslägenhet på första plan fördelad på 41 kvm med välplanerade ytor och med generösa förvaringsmöjligheter i den inbjudande hallen. Till bostaden har ni även nyttjanderätt till ert förråd för ytterliggare förvaringsutrymme. Genomgående laminatgolv genomsyrar hela bostaden. Ett praktiskt kök med bra arbetsyta och plats för en mindre matgrupp finns också tillgängligt. Njut av den natursköna omgivningen med utmärkta bussförbindelser som tar er snabbt till stadens centrum eller resecentrum för vidare pendlingsmöjligheter till närliggande kommuner. Ni har även bekvämt gångavstånd till Sylte Center där ni hittar livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Varmt välkomna att anmäla er för visning!

  • Plus
Halvors väg 111, Halvorstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Halvors väg 111

Lägenhet
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 550 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 164 kr/mån
19 255 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga trerummare belägen i populära Halvorstorp. Bostaden erbjuder en bra planlösning med ett kök som har renoverats på senare år och två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter i en praktisk klädkammare tillgänglig från hallen. Dessutom finns bra sällskapsyta i det stora vardagsrummet med gott om ljusinsläpp genom ett stort panorama fönster. Balkong i söderläge och möjlighet till många soltimmar under sommarhalvåret med vy över föreningens trevliga innergård. För de som äger en elbil finns möjligheten att få parkering med laddstolpe, tack vare pågående installationer utförda av föreningen. Detta är inte bara praktiskt utan också ett miljövänligt alternativ. Bostaden är även ett utmärkt val för familjer med barn som uppskattar närheten till natur och grönområden såsom Sandhemsspåret, STIP och Storegårdsparken. Dessutom finns det gott om skolor, förskolor, vårdcentraler och affärer i närheten, samt bra bussförbindelser. Missa inte möjligheten att förvärva denna trevliga trerummare!

  • Balkong
Elfhögsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 050 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 412 kr/mån
18 421 kr/m²

Upptäck det ultimata boendet med denna centrala tvårummare, strategiskt placerad på första plan med en imponerande takhöjd som skapar en luftig och rymlig känsla. Här erbjuds ett praktiskt kök med generösa arbetsytor, ett nyrenoverat badrum samt ett vardagsrum med plats för mer än en stor soffgrupp. Generösa förvaringsmöjligheter i sovrummet med en hel garderobsvägg, vilket ger dig utrymme för att organisera dina tillhörigheter och hålla ordning i ditt hem. För pendlaren är läget perfekt med närhet till resecentrum, vilket gör det enkelt att pendla till Göteborg eller närliggande kommuner. Efter arbetsdagen kan du koppla av och njuta av det fantastiska närområdet, mataffärer, uteliv samt Älvhögsborg som granne där du har tillgång till både badhus och träningsanläggning för en aktiv vardag. Dessutom ligger den populära Spikön bara ett stenkast bort, vilket ger dig tillgång till vackra promenadstråk längs älven. Missa inte chansen att göra denna underbara tvårummare till ditt nya hem och upplev det bästa av både bekvämlighet och livskvalitet. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Tunhemsvägen 80, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Tunhemsvägen 80

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
3 450 000 kr
98 + 17 m²
4 rum
360 m² tomt

Stig in i detta moderna enplans kedjehus som erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Här välkomnas du av en inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter, behaglig golvvärme samt stilfullt parkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden. Köket utgör en central del i bostaden, utrustat med högpresterande vitvaror såsom kyl och frys i fullhöjd, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll samt en stilren och funktionell frihängande köksfläkt. Den öppna planlösningen möjliggör enkel interaktion mellan kök och vardagsrum. Tre välplanerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter och badrum med tvättstuga i anslutning. För att förenkla den dagliga städningen finns även en centraldammsugare integrerad i hemmet. Från vardagsrummet finner ni en utgång till bostadens uterum, där man gärna tillbringar mycket tid. Njut av det inglasade uterummet med golvvärme året om, perfekt för avkoppling och umgänge oavsett väder. Detta hem är beläget i ett populärt och familjevänligt område, nära grönområden, lekplatser, skolor och mataffärer. För pendlare är det en bonus att busshållplatsen finns inom bekvämt avstånd, endast ca 200 meter från bostaden. Dessutom erbjuds en parkeringsplats under carport och ytterligare en i anslutning till carporten. Utöver detta finns extra parkeringsmöjligheter utanför entrén samt på samfällighetens parkering. Upplev det bästa av både komfort och bekvämlighet i detta underbara hem! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Västra Fjärilsvägen 140, Lextorp, Trollhättans kommun

Västra Fjärilsvägen 140

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 095 000 kr
117,5 m²
5 rum
vån 2/2
6 434 kr/mån
9 319 kr/m²

Varmt välkomna till detta charmiga bostadsrättsradhus med fem rum och kök, beläget i ett lugnt och barnvänligt område – perfekt för den som söker tryggt och trivsamt boende. Det praktiska köket erbjuder generösa arbetsytor med gott om förvaring och plats för en större matsalsgrupp, medan vardagsrummet blir platsen där minnen skapas och gemenskapen trivs. Genomgående bra ytskikt, goda förvaringsmöjligheter, och som om det inte vore nog – parkering och garageplats ingår i månadsavgiften. Utöver de medföljande bekvämligheterna har detta radhus även en härlig uteplats på bostadens baksida som skyddas från insyn. Här kan ni njuta av eftermiddagssolen, umgås med familjen eller bjuda in vänner till trevliga grillkvällar. Dessutom finns mataffär inom promenadavstånd, vilket gör det enkelt att hålla köket välfyllt. Ni bor bekvämt med närhet till skolor, förskolor och lekplatser, vilket gör det till den idealiska platsen för familjen. Även ett utmärkt boende för er som pendlar till Göteborg eller närliggande kommuner, då ni smidigt kan ta er vidare till jobbet både med kollektivtrafik och egen bil. Anmäl ert intresse redan idag!

  • Uteplats

Visar alla 5