Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Peter Baggegatan 6B, Stavre, Trollhättans kommun

Peter Baggegatan 6B

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 375 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/4
7 428 kr/mån
15 363 kr/m²

Upptäck denna rymliga fyrarummare med bekvämt läge i Stavre och närhet till allt! Här möts du av trevliga sällskapsytor och en genomtänkt planlösning som uppfyller boendets fulla potential. Den högre takhöjden skapar en luftig känsla och släpper in extra mycket ljus, vilket tillsammans med genomgående trevliga ytskikt ger ett stilrent intryck. Lägenheten har nyligen renoverats med ett modernt kök och en inbjudande hall, vilket gör att bostaden är i ett tilltalande skick. De tre sovrummen har bra storlek och erbjuder gott om utrymme för både vila och förvaring. Balkongen i sydöstligt läge ger dig möjlighet att njuta av solen större delen av dagen. Föreningen är välskött och erbjuder ett brett utbud av faciliteter som gym, övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och grillplats. En extra fördel är att parkeringsplats ingår i avgiften, vilket förenklar vardagen väsentligt. I Stavre har du allt du behöver inom bekvämt avstånd – den populära matbutiken Jätten, pizzerior, skolor, sandhemsspåren, idrottsanläggningen Edsborgs IP och mycket mer. Härifrån tar du dig även smidigt in till centrum med goda bussförbindelser. Varmt välkomna att anmäla dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Halvors väg 132, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Halvors väg 132

Lägenhet
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 164 kr/mån
19 814 kr/m²

Välkomna till denna stiliga trerummare i ett lugnt område och i en förening med stabil ekonomi. Bostaden erbjuder stilrena ytskikt och en genomtänkt planlösning med ekparkett som löper genom hela bostaden. Här finner ni en praktisk klädkammare i hallen samt rymliga sovrum med bra garderobsmöjligheter. Det välutrustade köket har utmärkta arbetsytor och generösa förvaringslösningar. Det ljusa och rymliga vardagsrummet leder ut till en härlig balkong med utsikt över föreningens innergård. Bostaden är även ett utmärkt val för familjer med barn, med närhet till natur och grönområden som Sandhemsspåret, STIP och Storegårdsparken. Dessutom finns det gott om skolor, förskolor, vårdcentraler och affärer i närheten, samt bra bussförbindelser. För elbilsägare finns dessutom möjlighet till parkering med laddstolpe. Missa inte möjligheten att förvärva denna trevliga trerummare!

  • Balkong
Halltorpsgatan 15, Stavre, Trollhättans kommun

Halltorpsgatan 15

Villa
Stavre, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
2 795 000 kr
72 + 65 m²
4 rum
726 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i populära Stavre! Här möts du av välplanerade ytor och genomgående trevliga ytskikt, perfekt för den som söker ett trivsamt och lättskött hem. Köket är gediget med gott om arbetsytor, och villan erbjuder hela fyra storleksmässigt sovrum. Det nyrenoverade badrummet har en modern känsla med stilfull granitkeramik. Den inredda källaren utrustat med golvvärme har egen ingång och erbjuder en praktisk garderobsvägg med utmärkt förvaring. Ett av rummen på källarplan används idag som sovrum, och i anslutning finns en funktionell tvättstuga. På ovanvåningen hittar du ett mysigt allrum med skrivbordsyta samt två sovrum – perfekt för familjens behov. Bostadens sociala ytor är lika imponerande, med ett uterum i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Den rymliga altanen med jacuzzi erbjuder plats för både loungeset och grill, vilket gör den idealisk för avkoppling och umgänge. Här bor du i ett omtyckt område, med närhet till mataffärer, skolor, vårdcentral och idrottsanläggningar. Dessutom har du grönområden runt hörnet och goda kommunikationer till stadens centrum och dess breda utbud. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Snabbvingegatan 1, Lextorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snabbvingegatan 1

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 150 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
7 670 kr/mån
11 058 kr/m²

Varmt välkomna till denna omsorgsfullt renoverade fyrarumslägenhet på markplan – ett hem som erbjuder både stil och komfort! Här möts ni av ett modernt kök med generösa arbetsytor, perfekt för den matlagningsintresserade. Köket har gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Intill ligger ett rymligt vardagsrum, som med sin öppna planlösning ansluter direkt till det inbjudande uterummet och den stora altanen. Tack vare bostadens sydöstliga läge får ni njuta av många soliga timmar – en idealisk plats för avkoppling eller middagar utomhus. Bostaden erbjuder även väl tilltagna sovrum samt ett nyrenoverat badrum där stilrena materialval möter modern funktionalitet. Som extra bekvämlighet ingår både garage och parkeringsplats i månadsavgiften, vilket är både smidigt och praktiskt. Bostadens läge är optimalt för familjeliv, med närhet till grönområden där ni kan njuta av naturen, samt till skolor, vårdcentral, apotek och affärer. För den aktiva familjen erbjuder Lextorpsgården ett brett utbud av aktiviteter. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser som tar er snabbt och enkelt till stadens centrum, där ni kan utforska allt från shopping till restauranger och kultur. Varmt välkomna att boka er visning!

  • Plus
  • Uteplats
Halvors väg 157, Halvorstorp, Trollhättans kommun
  • Idag kl 16:45

Halvors väg 157

Lägenhet
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
995 000 kr
46,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 739 kr/mån
21 398 kr/m²

Välkommen till denna härliga 1,5-rummare på markplan med låg avgift! Perfekt för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende. Lägenheten har två balkonger: en större balkong som nås från köket, och en fransk balkong som vetter från allrummet. Här kan du njuta av både morgon- och kvällssol. Bostaden har välplanerade ytor och en smart planlösning med en sovalkov intill det stora allrummet, vilket skapar en avskild och lugn sovplats. Köket är praktiskt utformat med generösa arbetsytor och utrustat med en diskmaskin. Badrummet är komplett med en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Dessutom finns en rymlig klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Lägenheten är belägen i det populära området Halvorstorp, i en obelånad förening med en stabil och välskött ekonomi . Här får du en perfekt kombination av modern komfort och trygg boendemiljö. Varm välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Balkong
Lantmannavägen 64, Kronogården, Trollhättans kommun

Lantmannavägen 64

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
420 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 065 kr/mån
7 059 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa med trevliga ytskikt, generösa förvaringsutrymmen och en välgenomtänkt planlösning. Lägenheten ligger i en välskött förening med stabil ekonomi och har en stor inglasad balkong med avskilt läge och utan insyn. Här bor du nära flera bekvämligheter och med bra bussförbindelser där linje nummer 24 tar dig till stadens centrum och dess utbud inom några minuter. Anmäl er på visning redan idag!

  • Balkong
Drottninggatan 46A, Centrum, Trollhättans kommun

Drottninggatan 46A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 075 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 770 kr/mån
20 093 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på första våningen! Bostaden har genomgående bra ytskikt och en inbjudande hall med praktiska avhängningsmöjligheter. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och förvaring, idealiskt för matlagningsentusiaster. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för större sällskap och trevliga stunder tillsammans. Sovrummet har en fransk balkong med ett fantastiskt solläge, perfekt för att njuta av många soltimmar. Här bor du nära stadens centrum med ett brett utbud av mataffärer, restauranger, biografer, träningsanläggningar och Högskolan Väst. Dessutom ligger natursköna Spikön med sina fina promenadstråk bara ett stenkast bort. Missa inte chansen att uppleva denna härliga bostad!

Elfhögsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 050 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 415 kr/mån
18 421 kr/m²

Upptäck det ultimata boendet med denna centrala tvårummare, strategiskt placerad på första plan med en imponerande takhöjd som skapar en luftig och rymlig känsla. Här erbjuds ett praktiskt kök med generösa arbetsytor, ett nyrenoverat badrum samt ett vardagsrum med plats för mer än en stor soffgrupp. Generösa förvaringsmöjligheter i sovrummet med en hel garderobsvägg, vilket ger dig utrymme för att organisera dina tillhörigheter och hålla ordning i ditt hem. För pendlaren är läget perfekt med närhet till resecentrum, vilket gör det enkelt att pendla till Göteborg eller närliggande kommuner. Efter arbetsdagen kan du koppla av och njuta av det fantastiska närområdet, mataffärer, uteliv samt Älvhögsborg som granne där du har tillgång till både badhus och träningsanläggning för en aktiv vardag. Dessutom ligger den populära Spikön bara ett stenkast bort, vilket ger dig tillgång till vackra promenadstråk längs älven. Missa inte chansen att göra denna underbara tvårummare till ditt nya hem och upplev det bästa av både bekvämlighet och livskvalitet. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Visar alla 8