Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Engagemang, ständig återkoppling och hög kvalitet är något jag eftersträvar i alla mina bostadsaffärer. Kundens behov och önskemål är mitt fokus och målet är en trygg försäljningsprocess med goda resultat som slutmål. Jag är till naturen positiv, relationsskapande och målinriktad. Tillsammans siktar vi mot samma mål och min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och genom att ge "det där lilla extra". Målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare til

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortmossegatan 118, Hjortmossen, Trollhättans kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Hjortmossegatan 118

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 100 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 849 kr/mån
17 886 kr/m²

Välkommen till Hjortmossegatan 118, där denna moderna 2 rok-lägenhet på tredje våningen väntar på dig. Lägenheten har ett luftigt och rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong där du kan njuta av solen under större delen av dagen samt utsikten över den grönskande innergården. Här finner ni ett trevligt kök med stilrena färgval med självklara bekvämligheter såsom diskmaskin. I anslutning till köket finnes ett extra rum som idag används som kontor. Detta kan även nyttjas som ett utrymme för matplats alternativt skapa ett extra sovrum om så önskas. Med en låg månadsavgift på endast 3849 kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV, elnätsavgift och bostadsrättstillägg. En bekväm och modern boendemiljö! På Hjortmossegatan 118, finns en boendemiljö som erbjuder en mängd fördelar för sina medlemmar. Det är en HSB-förening som inte bara står för gemenskap och trygghet utan också för ett brett utbud av faciliteter. Här finns ett välutrustat gym för den träningsintresserade, bekväma övernattningsrum för besökare och en samlingslokal för olika aktiviteter och möten. Den grönskande innergården är komplett med grillplats för sommarkvällar och en lekplats där barnen kan roa sig. Dessutom har du förmånen att bo nära Hjortmossens centrum med allt du behöver inom räckhåll. En kort promenad bort hittar du livsmedelsaffärer, en pizzeria för snabba måltider, det populära konditoriet Ritz för sötsugna stunder och en kiosk för de små vardagsbehoven. För studenter är närheten till Högskolan Väst en stor fördel. En kort promenad eller cykeltur tar dig till campusområdet. För de som pendlar finns utmärkta transportmöjligheter med tåg till olika destinationer inklusive Göteborg, vilket gör det enkelt att nå stadens pulserande centrum på endast 38 minuter.

  • Plus
  • Balkong
Rämjevägen 11, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Rämjevägen 11, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 2
Rämjevägen 11, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 3

Rämjevägen 11

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
4 100 000 kr
97 + 70 m²
5 rum
1 513 m² tomt

Har du länge letat efter det där unika designhuset med egenskaper som man sällan ser? Kanske är ditt sökande slut. Välkommen till denna exklusiva bostad, högst upp på höjden, där varje detalj är skapat av en skicklig finsnickare. På entréplan möts du av öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Du finner en vit kamin med en subtil retrostil, som ger en unik prägel åt vardagsrummet. Det egendesignade köket inte bara imponerar med sin unika stil utan erbjuder också gott om förvaringsutrymme för att hålla allt prydligt och organiserat. Höga tak och generösa fönster ger ljus och rymd till varje hörn av hemmet. Efter att du har stigit upp för den vackra ektrappan till ovanvåningen möts du av noga anpassade sovrum till familjens alla medlemmar. Du hittar bostadens balkong med utgång från det rum som nuvarande ägare använder som tv-rum. Ett rymligt badrum med både dusch och badkar samt två handfat, vilket skapar en känsla av yta och valmöjlighet. Praktiska och lekfulla detaljer såsom ett tvättnedkast från övre våningen ned till tvättutrymmet på entréplan, gör att man imponeras av denna konstnärliga och samtidigt lekfulla design. Från ovanvåningen tar du dig ut till den högt belägna uteplatsen där du kan spendera många härliga middagar under sommaren med vännerna. Inte nog med det, en separat byggnad bredvid huvudhuset rymmer för närvarande en snickeriverkstad. Den kan anpassas till ett extra bostadshus eller användas för andra verksamheters ändamål. Läs mer här nedan om vilka byggnadstekniska möjligheter verksamhetslokalen erbjuder. Detta är ett unikt hem för den kräsna köparen, där varje detalj berättar en historia av konstnärlig elegans och möjligheten att forma ditt eget utrymme. Välkommen till Rämjevägen 11! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Klintvägen 5D, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Klintvägen 5D

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/7
2 467 kr/mån
13 947 kr/m²

Denna lägenhet är en perfekt möjlighet för den som söker ett renoveringsprojekt med potential att skapa en riktigt fin bostad i ett trevligt område. Du har hiss i huset så bekvämligheten finns där. Plats för tvättmaskin finns i badrummet om det önskemålet finns. Ekonomiskt stark bostadsrättsförening med låg skuldsättning om 1247kr/kvm. De förvaltar väl och har en trevlig och grönskande innergård där det finns möjlighet att nyttja grillplats. Nära till matbutik, promenadstråk och centrum samt Högskolan Väst är en knapp promenad bort. Snabbt och flexibelt tillträde är möjligt. Ta chansen att förvandla denna bostad till ditt eget personliga hem!

  • Hiss
Bjurdammen 15, Bjurdammen, Trollhättans kommun

Bjurdammen 15

Fritidshus
Bjurdammen, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
495 000 kr
32 m²
2 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till din egen lilla oas med sjöutsikt, gömd i en förtrollande glänta mitt i skogen! Denna charmiga sommarstuga är en perfekt reträtt för dig som söker lugn och ro samtidigt som du vill ha närhet till aktiviteter och vackra omgivningar. Med bara ett stenkast till Vanderydsvattnet (även kallad Kobergssjön) kan du njuta av svalkande dopp eller stillsamma kvällar med solnedgångar. Naturens lugnande symfoni av fågelsång och susande löv från träden skapar en atmosfär av total avkoppling. Du har också möjlighet att hyra en båtplats (800 kr/år) med gångavstånd från stugan där du kan ta dig ut på härliga fisketurer eller upptäcktsfärder. Även om stugan idag saknar vatten och avlopp så kan man välja att borra egen brunn liksom många av grannfastigheterna valt att göra. Idag finns det utedass bredvid stugan. När man stiger in i denna lilla stuga får man en "Pettsson och Findus"-känsla där fikan vid bordet med den vackra utsikten känns central även om stugan i sig är mycket enkel . Den charmiga kaminen berättar om mysiga kvällar framför elden och man kan inte annat än att se potentialen då läget är magnifikt. För golfentusiasten är närheten till Kobergs golfbana en fantastisk bonus. Slå ett par rundor på denna vackra bana medan du njuter av den friska skogsluften och det pittoreska landskapet runtomkring. Efter en dag på banan kan du återvända till din sommarstuga och slappna av på verandan med en uppfriskande dryck. Inte långt bort ligger också det magnifika Kobergs slott, där historia möter naturskönhet. Utforska slottets gårdar och trädgårdar, eller ta en promenad genom de omgivande skogarna och låt dig njuta av dess skönhet och mystik.

Karlstorpsvägen 104, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 104

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/6
2 827 kr/mån
15 179 kr/m²

Denna trevliga tvårumslägenhet har en inbjudande inglasad balkong i ett perfekt söderläge. Bostaden erbjuder en bekväm och praktisk boendelösning till en låg avgift. Det finns gott om förvaring med tre garderober i hallen samt ytterligare tre garderober i sovrummet. Större förråd samt ett mindre förråd finns att tillgå i källaren. Föreningen är populär och stabil och med hiss i huset ger det dig enkel åtkomst till lägenheten, vilket är praktiskt oavsett om du kommer hem från jobbet eller handlar mat från den närliggande affären. P-platserna precis utanför huset ger dig en praktisk fördel om du äger en bil och det finns lediga platser att tillgå omgående. Samtidigt är närheten till skog och natur perfekt för dem som gillar att promenera eller jogga. För familjer är läget idealiskt med närhet till skola och lekplatser, där barnen kan leka och växa. Dessutom finns en busshållplats inom bekvämt gångavstånd för enkla resor till stadens centrum. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan komfort, bekvämlighet och närhet till naturen. Tveka inte att kontakta oss för att boka din visning idag.

  • Balkong
  • Hiss
Rosenvägen 37, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Rosenvägen 37

Lägenhet
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 450 000 kr
82 + 35 m²
4 rum
vån 1
5 875 kr/mån
17 683 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus i bostadsrättsform! På entréplan stiger du in i bostadens inbjudande hall som sedan tar dig vidare till ett nyrenoverat vardagsrum och kök. Härifrån tar du dig också ut till den väl tilltagna uteplatsen där man kan spendera många sköna dagar under den varmare tiden av året. En trappa upp finner du bostadens sovrum, två renodlade sovrum men också en möjlighet till ytterligare ett sovrum när man precis kommer upp för trappan. På nedre källarplan finner du tvättstuga och utrymme för att hänga kläder. Här finns också möjlighet att nyttja ännu ett sovrum/kontor för den som vill. Detta är alltså en 4:a som enkelt skulle kunna användas som en 5:a. Rosenvägen 37 är ett perfekt val för dig som söker ett mellanting mellan lägenhet och villa. Garage ingår också i avgiften. Missa inte chansen att köpa ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Bergkullevägen 301, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 301

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 164 kr/mån
7 973 kr/m²

Välkommen till en modernt renoverad lägenhet med uppdaterat badrum, nytt laminatgolv i hela bostaden och ljust, fräscht kök i stilfulla kulörer. Här erbjuds diskmaskin för att få vardagen så bekväm som möjligt och generös plats för matbord om 4 stolar. Allrummet är lättmöblerat med plats för både sällskapsmöbler och sovalkov. Du finner också en härlig förlängning av vår/sommar genom den rymliga balkongen med skyddat läge. På bekvämt avstånd ligger Sylte Center där matbutik, tandvård, pizzeria och apotek m.m erbjuds. I närheten finns även skola F-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern. För den natursökande finns även Ryrbäckens naturreservat inte långt iväg för givande promenader och friluftsupplevelser. Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort för den som vill ta sig till bl.a. Göteborg på ca 50 min. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Balkong
Bergkullevägen 243, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 243

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
390 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 814 kr/mån
7 091 kr/m²

Här har du en bekväm tvårumslägenheten med stor inglasad balkong. Naturen ligger precis utanför fönstren, vilket gör att du kan njuta av årstidernas alla växlande färger på träden. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter, vilket ger en trygg boendemiljö och du får mer pengar över till annat. Lägenheten har en charmig look och med lite extra kärlek på sina platser får du chansen att sätta din egen prägel. Priset på bostaden har anpassats till det faktum att köket har visst renoveringsbehov. Dock finns här plats för diskmaskin och gott om yta för att ha både matbord och stolar. I badrummet finns även plats för att sätta in tvättmaskin för den som önskar. Om du söker ett hem där du kan skapa din egen stil och samtidigt njuta av naturen och lugnet, är detta platsen för dig. Kontakta oss för mer information och boka en visning!

  • Balkong

Visar alla 8