Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Engagemang, ständig återkoppling och hög kvalitet är något jag eftersträvar i alla mina bostadsaffärer. Kundens behov och önskemål är mitt fokus och målet är en trygg försäljningsprocess med goda resultat som slutmål. Jag är till naturen positiv, relationsskapande och målinriktad. Tillsammans siktar vi mot samma mål och min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och genom att ge "det där lilla extra". Målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare til

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaggetorpsvägen 199, Kaggetorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kaggetorpsvägen 199

Lägenhet
Kaggetorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 395 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 202 kr/mån
14 920 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad som har låtits göras om från ursprungliga tre rum och kök till fyra rum och kök, vilket skapar ännu mer utrymme för den växande familjen. Här möts du av ett modernt och ljust hem med genomtänkta detaljer och bekvämligheter som gör vardagen lite enklare. Två balkonger i olika väderstreck låter dig njuta av solens strålar hela dagen, perfekta för både morgonkaffet och kvällens middag. Det ljusa och fräscha köket är utrustat med de flesta nödvändigheter man kan önska i vardagen, bland annat diskmaskin och fullhöjd på både kyl och frys. Det stora badrummet erbjuder en tvättmaskin och en större yta med dusch. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en rymlig skjutdörrsgarderob i hallen och en walk-in closet mellan två av sovrummen, perfekt för att hålla ordning på kläder, skor och mycket mer. Med sina välplanerade ytor och ljusa interiörer erbjuder denna bostad en möjlighet för dig som söker ett hem att trivas och växa i. Här bor du i ett mycket populärt område som är perfekt för både familjer och äldre. Det är nära naturen med vackra grönområden och trevliga promenadstråk. Området erbjuder närhet till förskolor, lekplatser och matbutiker, vilket gör vardagen både enkel och bekväm. För den som behöver pendla finns utmärkta kollektivtrafikförbindelser som tar dig snabbt in till centrum. Dessutom parkerar du bekvämt i ett tillhörande garage, vilket ingår i avgiften. Här får du ett boende som kombinerar bekvämlighet och trivsel på bästa sätt. Missa inte chansen att förvärva denna trevliga bostad – kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Balkong
Ängen 111, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Ängen 111

Villa
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
2 350 000 kr
170 m²
6 rum
2 941 m² tomt

Välkommen till denna tidlösa pärla! En vacker villa som med säkerhet bär med sig historiens vingslag från 1909. Dock viskar huset om anor redan från 1700-talet. Belägen i den lantliga idyllen i Västerlanda men inom endast 5 minuters biltur till Lilla Edets utbud, erbjuder denna bostad en harmonisk balans mellan tradition och modernitet. Stig in i detta hem och upplev dess generösa utrymmen, perfekta för både avkoppling och underhållning. Med 6 rum och kök, samt ett allrum eller salong, har du gott om plats för att skapa minnen med familj och vänner. Villans charmiga karaktär fortsätter på övervåningen, där sovrummen ligger till ro. Med wc och dusch tillgängliga på båda våningarna, är bekvämligheten alltid nära till hands. Utanför väntar en trädgård som omfamnar dig med sitt lugn. Omringad av skog och natur, kan du njuta av stillheten samtidigt som du har närhet till samhället i Lilla Edet. Men det mest lockande är kanske altanen i perfekt solläge som bjuder in till avkoppling och välbefinnande. Här kan du låta dig sjunka ner i det varma spabadet och njuta av solens strålar hela dagen lång. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis i denna pärla från det förgångna. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Kungsgatan 7, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
850 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 295 kr/mån
23 611 kr/m²

Denna charmiga lägenhet i centrala Trollhättan är perfekt för dig som letar efter en välplanerad, ljus och bekväm bostad med låg avgift. Med både tvättmaskin och diskmaskin i bostaden slipper du krångel och sparar tid i vardagen. Bostaden har bra läge med närhet till högskolan, centralstationen, livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Perfekt för studenter eller förstagångsköpare som vill ha allt inom räckhåll. Populär och stabil förening med en trevlig innergård med utemöbler. Övernattningslägenhet finns också att tillgå. Missa inte chansen att skaffa dig en trivsam och praktisk bostad mitt i hjärtat av Trollhättan. Kontakta oss för mer information.

Rosenvägen 37, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Rosenvägen 37

Lägenhet
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 450 000 kr
82 + 35 m²
4 rum
vån 1
5 875 kr/mån
17 683 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus i bostadsrättsform! På entréplan stiger du in i bostadens inbjudande hall som sedan tar dig vidare till ett nyrenoverat vardagsrum och kök. Härifrån tar du dig också ut till den väl tilltagna uteplatsen där man kan spendera många sköna dagar under den varmare tiden av året. En trappa upp finner du bostadens sovrum, två renodlade sovrum men också en möjlighet till ytterligare ett sovrum när man precis kommer upp för trappan. På nedre källarplan finner du tvättstuga och utrymme för att hänga kläder. Här finns också möjlighet att nyttja ännu ett sovrum/kontor för den som vill. Detta är alltså en 4:a som enkelt skulle kunna användas som en 5:a. Rosenvägen 37 är ett perfekt val för dig som söker ett mellanting mellan lägenhet och villa. Garage ingår också i avgiften. Missa inte chansen att köpa ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Bergkullevägen 301, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 301

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 164 kr/mån
7 973 kr/m²

Välkommen till en modernt renoverad lägenhet med uppdaterat badrum, nytt laminatgolv i hela bostaden och ljust, fräscht kök i stilfulla kulörer. Här erbjuds diskmaskin för att få vardagen så bekväm som möjligt och generös plats för matbord om 4 stolar. Allrummet är lättmöblerat med plats för både sällskapsmöbler och sovalkov. Du finner också en härlig förlängning av vår/sommar genom den rymliga balkongen med skyddat läge. På bekvämt avstånd ligger Sylte Center där matbutik, tandvård, pizzeria och apotek m.m erbjuds. I närheten finns även skola F-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern. För den natursökande finns även Ryrbäckens naturreservat inte långt iväg för givande promenader och friluftsupplevelser. Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort för den som vill ta sig till bl.a. Göteborg på ca 50 min. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Balkong
Bergkullevägen 243, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 243

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 814 kr/mån
6 364 kr/m²

Här har du en bekväm tvårumslägenheten med stor inglasad balkong. Naturen ligger precis utanför fönstren, vilket gör att du kan njuta av årstidernas alla växlande färger på träden. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter, vilket ger en trygg boendemiljö och du får mer pengar över till annat. Lägenheten har en charmig look och med lite extra kärlek på sina platser får du chansen att sätta din egen prägel. Priset på bostaden har anpassats till det faktum att köket har visst renoveringsbehov. Dock finns här plats för diskmaskin och gott om yta för att ha både matbord och stolar. I badrummet finns även plats för att sätta in tvättmaskin för den som önskar. Om du söker ett hem där du kan skapa din egen stil och samtidigt njuta av naturen och lugnet, är detta platsen för dig. Kontakta oss för mer information och boka en visning!

  • Balkong

Visar alla 6