Libergsgatan 9

Torshälla, Eskilstuna Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
172 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
2 070 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
50 800 kr/år
Antal besök
6 701
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till denna pampiga och mycket fint renoverade disponentvilla uppförd 1957. Här är det bara att flytta in! Villan har en mycket stor och fin sällskapsyta i entréplan, hela entréplanet är som gjord för att umgås i. Matsal och vardagsrum i fil samt ett bibliotek i direkt anslutning till vardagsrummet. Från matsalen kommer ni ut till en av villans terrasser. På övervåningen finner ni villans alla sovrum samlade. I källaren finns ett nybyggt sällskapsrum/lounge med en platsbyggd och fullt utrustad bar med ölkyl och vinkyl. Sammantaget skapar denna disponentvilla suveräna möjligheter för både ett fantastiskt familjeliv och festliga tillställningar. Huset är mycket fint renoverat där de tidstypiska detaljerna såsom vackra parkettgolv, fina blyinfattade fönster, stenskivor, fina smidesräcken etc. är fint bevarade. Modern bergvärmeanläggning från 2017.

På framsidan finner ni en stor påkostad terrass i sten med lyxig glasfiberpool, poolbelysning och med skjutbart kupoltak, allt detta byggt 2019. På baksidan har ni ytterligare en stor terrass, denna är under tak och här finns ett spabad. På fastigheten finns en stenlagd parkeringsplats med utrymme för två bilar och vid garageuppfarten finns utrymme för ytterligare ett par bilar. Även den fina parkliknande trädgården är som gjord för både sociala sammanhang likväl som för härlig vila. Tomten består av en del plan gräsmatta med berg i dagen, fina stenläggningar och en grusad garageuppfart. Under dygnets mörka timmar är tomten fint upplyst av såväl trädgårdsbelysning som fasadbelysning.

Denna disponentvilla är belägen längst in på en mycket lugn, barnvänlig återvändsgata i Torshällas äldre fina kvarter och ligger högt upp med utsikt över Torshälla Kyrka mm. Här har ni närhet till skolor och förskolor, Bergströmska gården, Torshälla kyrka och Tors bockar i Torshällaån. I Torshälla centrum finns bl a matbutik, apotek, konditori och restauranger. I Torshälla finns två skolor, Gökstensskolan som är en skola med barn från förskoleklass upp till 9:an samt Edvardslundsskolan som har barn från förskoleklass till 6:an.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.