Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ramshammar Bergavråtorpet, Ramshammar, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr
Ramshammar Bergavråtorpet, Ramshammar, Eskilstuna kommun, bild 2
Ramshammar Bergavråtorpet, Ramshammar, Eskilstuna kommun, bild 3

Ramshammar Bergavråtorpet

Fritidshus
Ramshammar, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
525 000 kr
40 m²
2 rum
1 105 m² tomt

Välkommen till "Bergavråtorpet" och detta otroligt charmiga soldattorp, beläget i slutet på allmän väg, med historiska anor från troligen 1700-talet. Fantastisk sommarbostad med enkel standard, här kan man verkligen njuta av ledigheten vid sidan av stadens larm och puls. Lek i trädgården, avkoppling och kanske odlingar under soliga sommardagar och brädspel och soffmys under kvällar och regnigare stunder. Mysig veranda under tak och trädgården erbjuder flera platser för utemöbler och grillning, inte minst under de gamla fruktträden. Bergavråtorpet har en enkel standard med utedass, utedisk och utedusch. Tillgång till vatten från granne enligt överenskommelse. Torpet har enkelglasfönster och ev. uppvärmning sker via lösa elradiatorer. Vedspisen är ej eldningsbar men murstocken är dock i skick att använda om en fungerande vedspis ansluts. Fiber finns i byn! Torpet ligger nästan "vid vägs ände" i en liten by med fyra andra bostäder strax utanför Eskilstuna. Nära till svamp- och blåbärsskog. En välsorterad matbutik samt Eskilstuna golfbana med nybyggd restaurang och pub ligger inom några minuters bilfärd. På en kvart nås Eskilstuna centrum och på samma tid nås Sundbyholm med bla. det vackra vita slottet, Sigurdsristningen, en prisbelönt marina/gästhamn med café/glass och mat, här återfinns också Mälarens längsta naturliga sandstrand. Torpet ligger också nära till påfart till E20, ca 1 timme med bil till Stockholm.

 • Premium
 • Uteplats
Stenåsvägen 33, Borsökna, Eskilstuna kommun
 • Ons 1 maj

Stenåsvägen 33

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 595 000 kr
71 m²
3 rum
1 879 m² tomt

Välkommen till detta lilla trevliga hus, 3 rum och kök om ca 70 kvm. Mycket fint och lugnt beläget i ytterkanten av populära Borsökna, med en stor tomt (1879 kvm, friköpt) med högt läge, under vissa delar av året får man en glimt ned mot sjön! Huset innefattar stort vardagsrum med öppen spis, arbetskök, matplats, sovrum och badrum på entréplan. Övre plan inrymmer hall/allrum och ett ytterligare sovrum. På fastigheten finns ett rejält garage och bodar för förvaring. Runt huset finns fina ställen för utemöbler och det finns en stor öppen altan på husets gavel. På den nedre delen av tomten finns en fin liten gäststuga. Den grusade infarten har plats för flera bilar. Liten källardel under huset med tillgång utifrån. Den stora tomten har två nivåer, en plan del ut mot Stenåsvägen och en mer sluttande del som gränsar till Flugmötesvägen. Denna del har mestadels naturtomt och den lilla gäststugan står lugnt och fridfullt inbäddat i grönska. På denna del av tomten finns också en gammal brunn som ev. går att använda till bevattning. En vacker stentrappa leder vägen nedför slänten. På lugna Stenåsvägen njuter man av områdets djurliv året om och ett ivrigt fågelkvitter hörs i buskarna om våren! Borsökna är ett mycket attraktivt och barnvänligt villaområde med närhet till busshållplats, förskola och skola. Naturen finns alltid nära inpå med skog och grönområden samt idrottsplats med fotbollsplaner. En trevlig promenad utgör det 4 km långa promenadstråk som löper runt Borsöknasjön. Här finns flera badplatser, stora som små. På vintern förvandlas sjön till skridskobana och elljusspåret till skidspår. Endast ca 10-15 min med bil in till centrumkärnan.

 • Plus
 • Uteplats
Södra Bangårdsgatan 18, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 18

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 525 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 941 kr/mån
22 426 kr/m²

Välkommen hem till en särdeles charmig och trivsam lägenhet på populära Söder! Välplanerad genomgångs 2:a om hela 68 kvm med väl tilltagna ytor och en luftig men trivsam atmosfär. Härlig takad balkong och dessutom en liten balkongyta vid entrén. Hela lägenheten är i mycket fint skick med en rustik och lantligt inspirerad känsla: moderna kulörer på väggarna med pärlspontspanel och enhetliga rejäla golv. Ljust smakfullt kök med profilerade luckor och en charmig tegelvägg med hyllsystem. Öppen planlösning med matplats intill köket. Fräscht badrum med egen tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Rejält vardagsrum med gott om möblerbar yta samt utgång till balkongen. Brf Skarpskytten bildades 2008 och är en välskött förening med 86 lägenheter. Föreningen har en lummig, trevlig innergård med sittplatser, grillplatser och lekplats mm. Gym, hobbyrum och även en gästlägenhet finns. Föreningen har nyligen installerat isolerglasfönster och nya ytterdörrar till samtliga lägenheter i föreningen. Hiss finns ner till marknivå samt till förråden och tvättstugorna i källarplan. Bredband via Stadsnätet ingår i månadsavgiften. Gott om garage-/parkeringsplatser såväl i föreningen som utanför på gatan. Söder är ett trivsamt och populärt bostadsområde. Runt kvarteret finns den grönskande Eskilsparken och fina promenadstråk längs ån. Vid Sveaplan finns allehanda service så som motionscenter, mataffär, vårdcentral, bageributik och lunchrestaurang mm. Gamla stadens och Köpmangatans mysiga butiker, caféer och salonger har mycket att erbjuda! En kort och vacker promenad över ån förbi Fors kyrka leder till tågstationen, centrumkärnan och Mälardalens universitet. Åt andra hållet nås Mälarsjukhuset på några minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Klippbergens koloniområde stuga 32 , Klippbergen, Eskilstuna kommun

Klippbergens koloniområde stuga 32

Fritidshus
Klippbergen, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
395 000 kr
22 m²
1 rum
550 m² tomt

Välkommen till denna sommaridyll och stuga nr 32 i Klippbergens koloniträdgårdsförening. Området är pittoreskt med 12 små gränder och totalt 158 stugor. Knastrande grusgångar leder dig fram genom områdets blomstrande trädgårdar och odlingslotter till denna lilla stuga, med ett fridfullt läge längst ned i gränden. Härifrån är det bara några steg över spångarna ned till bryggan där ett dopp i ån svalkar härligt efter trädgårdsfixandet! Stugan om 22 kvm har arbetskök och allrum, stället säljs med möbler och inventarier så här är det bara att flytta in och låta sommaren ta sin början! Inget vatten finns inne utan disken görs vid diskbänken utomhus. Sommarvatten finns i området, både dricksvatten och å-vatten för bevattning. Runt stugan finns en lummig trädgårdstäppa, här blommar det i rabatter och buskar och i skuggan från fruktträden kan du svalka dig från solen. Odlingslott med goda odlingsmöjligheter i växthus, pallkragar och friland. Här finns allsköns bärbuskar, rabarber och även blomstrande växtlighet. Totalt är trädgård och odlingslott ca 550 kvm, en av de större i området tack vare hörnläget längst ned i gränden. Föreningen är välordnad med gemensamma fixardagar, midsommarfirande, danskvällar och loppis mm. Fräscht servicehus med dusch och toaletter, en gemensam snickarverkstad finns att tillgå.

 • Uteplats
Köpmangatan 11B, Gamla Staden, Eskilstuna kommun

Köpmangatan 11B

Lägenhet
Gamla Staden, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 575 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1
5 268 kr/mån
28 933 kr/m²

Varmt välkommen till Stockholmshuset och en av Eskilstunas absolut vackraste byggnader! Här bor du med ett alldeles fantastiskt läge precis intill Eskilstunaån, mitt i den charmiga Gamla staden. Ett unikt boende som verkligen måste upplevas på plats. Det vackra huset byggdes 1898 och hela bostaden präglas av en rad tidstypiska detaljer som sammantaget ger en sällsynt charm och karaktär: ca 3,20 meter i takhöjd med stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar, rejäla profilerade golvsocklar och lister, höga vackra fönster och skjutdörrar mm. Vyn över ån och Fors kyrka mittemot är helt sagolik från de stora fönstren i vardagsrum och matrum. Här finns alltid något att beskåda: människor som rör sig över gångbron, evenemang vid kyrkan, fågelliv på ån eller kanske en bäver som tar sig en simtur om kvällen. De härliga sociala ytorna i lägenheten vetter ut mot ån och här följer man från första parkett årstidernas och väderlekens växlingar. Denna lägenhet är 89 kvm stor och disponerar över 3 rum och kök: ett magnifikt vardagsrum, matrum, ett hemtrevligt kök med riktigt skafferi, rymligt sovrum och som pricken över i:et ett sprillans nytt badrum. Matrummet kan med fördel nyttjas som sovrum om så önskas. Förvaring i platsbyggda serveringsskåp, skrubb i hallen, skafferi och garderober. Två förråd tillhör lägenheten. Här bor du verkligen i hjärtat av Eskilstuna, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden i Eskilsparken eller längs ån mot Vilsta. Gamla stadens och Köpmangatans mysiga butiker, caféer och salonger har mycket att erbjuda! Vid Sveaplan finns allehanda service så som motionscenter, mataffär, vårdcentral, bageributik och lunchrestaurang mm. Såväl Mälarsjukhuset som Fristadstorget och Mälardalens Universitet nås inom 10 min promenad. Skulle du någon gång, mot förmodan, vilja lämna Eskilstuna tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med bara några minuters promenad upp till tågstationen, där Stockholms C nås på en timme!

Amanuensgatan 39, Glömsta, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr
Amanuensgatan 39, Glömsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Amanuensgatan 39, Glömsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Amanuensgatan 39

Villa
Glömsta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 295 000 kr
140 m²
5 rum
496 m² tomt

Välkommen till Amanuensgatan 39 och detta praktiska villaboende i toppskick! Huset är friliggande och har det mesta man kan önska sig, för dig som söker ett smidigt och rymligt boende som kräver minimalt med åtgärder och skötsel på många år framöver! Husets generösa 140 kvm disponeras över 4 st sovrum, rymligt vardagsrum, ett trevligt modernt kök samt badrum på både entréplan och övervåningen. Därtill en praktisk tvättstuga samt god förvaring i ett rymligt förråd/klädkammare och kattvindar. Hela bostaden känns modern och är inredd i neutrala färger med fräscha ytskikt. Köket har plats för många gäster kring ett stort matbord, vardagsrummet har access ut till den skyddade trädgården på baksidan med ett härligt trädäck för varma sommardagar. Även framsidan erbjuder ett fint altandäck. Huset är beläget i en lugn del av området med hörntomt som angränsar mot ett gångstråk, och tomten omgärdas av lummiga buskar, vilket ger en privat känsla på uteplatserna. Bostadens 4 sovrum är fördelade på de två våningsplanen med två rum uppe och två nere. Övervåningen har dessutom ett bra allrum som är perfekt för barnens kompishäng! Badrummet på övre plan är helkaklat och väl tilltaget med ett stort hörnbadkar. Entrévåningens badrum har duschkabin. Lättskött trädgårdstomt (friköpt) om 496 kvm med liten plan gräsmatta. Garage för en bil med fjärrstyrd port, ytterligare plats för ett par bilar på infarten. I området finns även närbelägna gästparkeringar vid de allmänna ytorna. Huset är förbesiktigat för försäkringen Varudeklarerat med ett nästan prickfritt resultat! De flesta stora renoveringar är gjorda: nytt tak + garagetak, ommålad fasad, renoverade fönster, kompletterat med luft-luftvärmepump, ny varmvattenberedare och genomgående välskött. Anslutet till Stadsnätet samt Tele2 via samfälligheten. Glömsta är ett lugnt och mycket barnvänligt område i Torshälla med närhet till det mesta. Här finns lekplats och öppna lekvänliga gräsytor. Gångavstånd till Edvardslundsskolan som är en F6-skola samt till Gökstensskolan som är en F9-skola samt ett flertal förskolor i närområdet. Också nära till vårdcentral, mataffär, busshållplats och restauranger. Motionsspår i Torsharg och fina promenadstråk i naturområdena bakom Glömsta. Ett stenkast bort nås "skogen" (Glömstaåsen) för lek och äventyr samt den vackra Gyllenhielmska vandringsleden som sträcker sig ända till Sundbyholm. För den som vill promenera eller cykla finns Årbyskogen med alla dess terrängspår lätt tillgängligt. Två busslinjer med täta avgångar och bra cykelbana hela vägen in till centrum. Ca 7 min med bil till Tuna Park eller Eskilstuna centrum.

 • Premium
 • Uteplats
Heljestrandsgatan 9B, Norr, Eskilstuna kommun
 • Idag kl 11:00

Heljestrandsgatan 9B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 129 kr/mån
23 585 kr/m²

Varmt välkommen till Heljestrandsgatan 9B och denna fina lägenhet om 53 kvm disponerade på två rum och kök. Detta är verkligen en bostad för den petiga, hela lägenheten har renoverats år 2019. Lägenheten präglas av genomgående ljusa ytskikt och ett snyggt parkettgolv. Du välkomnas in i hallen med förvaring i en garderob, i den inre hallen finner du även en stor klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Från hallen når du det väl tilltagna vardagsrummet med plats för både soffa, tv-möbel samt en naturlig kontorsdel. Bostaden har ett stort mysigt sovrum med ett charmigt snedtak, från sovrummet når du ut till den härliga balkongen och utsikt över norr. Stilrent kök i gråa nyanser med alla moderna bekvämligheter du kan tänkas behöva, köket erbjuder även yta för en ordentlig matplats. Modernt och helkaklat badrum inrett med dusch, wc-stol, kommod och egen tvättmaskin. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Här är det bara att flytta in och trivas! BRF Nötkärnan 35 Föreningen är bildad 2019 och består av 10 lägenheter. Trevliga gemensamma ytor på innergården med möjlighet till grillning och bjudningar. Föreningen har genomgått flera stora renoveringar som bland annat stambyte, takbyte och byte av all el. Möjlighet till parkering finns då föreningen har 9 st. parkeringsplatser samt 2 gästparkeringar. Välskötta gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Förvaltas av Redovisarna AB. NORR Centralt läge på expansiva Norr. 12 min promenad till centrumkärna med restauranger, butiker, universitet och Stadsparken. De vackra promenadstråken utmed ån leder vidare mot oasen Rothoffsparken med café och turistcenter, och Munktellområdet med nybyggda badhuset, badmintonhall, Munktellarenan och konstmuseum. Här ordnas även konserter och sportevenemang på Lokomotivet och i Stiga-sports arena. Åt andra hållet leder ån mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Lika nära är det till natursköna strövområden i Årby naturreservat. Busshållplats strax intill.

 • Plus
 • Balkong
Järnvägsgatan 8, Gamla Torshälla, Eskilstuna kommun
 • Tis 23 apr
Järnvägsgatan 8, Gamla Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Järnvägsgatan 8, Gamla Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Järnvägsgatan 8

Villa
Gamla Torshälla, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
4 200 000 kr
135 + 5 m²
4 rum
279 m² tomt

Känn historiens vingslag, njut av kvällssolen och utsikten när solens sista strålar sänker sig över takåsarna i Torshällas äldsta kvarter. I bakgrunden skymtar den anrika kyrkans torn och rådhusets klocktorn. Hör koltrastens sång i vårdträdet på innergården och känn lugnet sänka sig över de krokiga kullerstensgatorna. I denna rymliga villa möter ett modernt och energieffektivt boende tonerna från förra sekelskiftet. Här möts generösa sociala ytor och en sagolik arkitektritad trädgård. Ett unikt boende, utformat med omsorg och respekt för arkitekturens inverkan i det Q-märkta kvarteret. Läget mitt i Gamla Torshällas anrika kulturkvarter, med ett stenkast till Torshälla kyrka, promenadstråken kring Torshällaåns glittrande vattenspegel samt närheten till centrum och kommunikationer, gör det lika pittoreskt och vackert som praktiskt i vardagen. Här är det helt enkelt nära till allt. Huset är fiberanslutet och har friköpt tomt om 279 kvm. VÄLKOMMEN IN Mellan den sobert grågrönfärgade fasaden och det snidade faluröda planket utmed Järnvägsgatan sitter en vacker grön trägrind. En grind man som förbipasserande inte kan låta bli att fotografera och fundera på vad som döljs där bakom. Där bakom finns en hänförande vacker trädgård, väldisponerad och genomtänkt där flera skapade rum ger utrymme för uteplatser i både strålande sol, skyddande skugga, under tak och helt i lä. Från soffan under det snidade ornamentet, skapat i det egna snickeriet, njuter man av ett helt vindskyddat läge omringad av klättrande klematis, rosor och utsikt över magnolians försommarprakt. I det vindskyddade läget värmer vårsolens allra första strålar redan innan snön lämnat. Efter magnolian följer päronets och det uppstammade äppelträdets vita blommor, mängder av rosor, klematis och den maffiga rhododendrons högtid. De välfyllda rabatterna kantas av stilrena krukor i cortenstål och omsorgsfullt placerade mjukt välvda kullerstenar. I det lilla drivhuset samsas salladen med örter och i krukor intill stortrivs tomter och gurka. Trädgården rymmer även en matplats i soligt läge och grillplats för sensommarkvällarnas mysiga brasor. I det faluröda uthuset skapas snickeridrömmar och badas bastu. Framåt hösten flyttar olivträden in i orangeriet som välkomnar in i boningshuset. Orangeriet är formgivet av arkitekt Björn Norman och utsmyckad med glaskonst från Torshällakonstnären Åsa Brandt och stilrena mässingslampor vars formgivning getts inspiration från ett kapell. Innanför dörren nås en rymlig hall med öppen planlösning mot husets sociala ytor. Spröjsade fönster i tre väderstreck skänker ett vackers ljus åt de öppna ytorna. Här möter ett stilrent och praktiskt kök en generös matplats som är planerat i vinkel mot vardagsrummet. Köket har vita luckor, vitvaror i rostfritt, bra arbetsytor och påkostade bänkskivor i svart granit. Här njuter man av vackra siktlinjer utmed järnvägsgatan och den lummiga trädgården mitt emot, samt värmen från brasan som sprakar i kakelugnen. I anslutning till köket nås tvättstuga med praktisk groventré och vid hallen finns ett helkaklat badrum av modernt snitt. En trappa upp nås bostadens mer privata utrymmen. Även här är präglas ytorna av ett vackert ljus med spröjsade fönster i två väderstreck. Våningsplanet disponerar två sovrum med garderober, allrum och ett badrum med Torshällas vackraste vy. Allrummet är planerat i vinkel och rymmer både en läshörna framför den värmande täljstenskaminen, biohörna och arbetsplats intill balkongen. Rummet som har fönster i två väderstreck har tidigare varit avdelat till ett tredje sovrum. Nischerna som ramar in den nyinstallerade kaminen pryds av exklusivt italiensk kakel och är formgivna av Torshälla-arkitekten Peter Gavel. Från balkongen utanför njuter man av ljumma sommarkvällar medan solens allra sista strålar sänker sig ned över taknockarna i Torshällas äldsta kvarter. I bakgrunden syns även den anrika kyrkans torn och rådhustorgets klocktorn. GAMLA TORSHÄLLA Torshälla är historiskt en handels-

 • Premium
Bryggaregatan 9A, Norr, Eskilstuna kommun
 • Idag

Bryggaregatan 9A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 395 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 172 kr/mån
24 955 kr/m²

Välkommen till Bryggaregatan 9A och denna fina 2:a om 55,9 kvm högst upp i huset med härlig utsikt mot Eskilstunaån och universitetet. Här erbjuds en välplanerad genomgångslägenhet med härligt ljusinsläpp, ljusa ytskikt och vackra fiskbensparkettgolv. Här är det bara att flytta in! Fint kök i grått och vitt med bra arbetsyta och förvaring, här finns plats för matbord för 4 personer. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel eller kontorshörna. Från vardagsrummet nås den takade balkongen med trevlig å-utsikt. Vidare erbjuds ett bra sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum samt gott om förvaring i klädkammare och garderob med skjutdörrar i hallen. Månadsavgift om 3 172 kr som inkluderar värme, vatten och basutbud via kabel-tv. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. Många av de stora renoveringarna i föreningen är gjorda. Här finns en fin innergård med trädäck, spaljéer och konstgräs. Föreningen har centralgarage (separat kö), kostnad per plats ca 400-450 kr/månad. Bredband genom fiber eller Comhem. Gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området. Centralt belägen i populära kvarter på expansiva Norr med Munktellstaden och bland annat Volvo CE Arena, badhus, badmintonhall och Munktellarenan. Promenadavstånd till universitetet och centrumkärnan med nöjesliv, restauranger, caféer och underhållning Endast ett stenkast till vackra promenadstråk längs ån och Stadsparken. Åt andra hållet leder Stadsparken mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Busshållplats strax intill och en kort promenad bort nås även kulturkvarteret Rademachersmedjorna och tågstationen.

 • Plus
 • Balkong
Alfeltsgatan 5A, Norr, Eskilstuna kommun

Alfeltsgatan 5A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/4
3 719 kr/mån
21 797 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin lägenhet i en mycket attraktiv populär förening. Välplanerad genomgångslägenhet om 64 kvm fördelat på 2 rum och kök, varav ett stort sovrum. Ljust fint kök med plats för matbord. Nyrenonoverat helkaklat badrum från 2023 med tvättmaskin. Stort vardagsrum med utgång till takad balkong högst upp i soligt söderläge och med utsikt över den lugna, lummiga innergården. BRF NATTVIOLEN I attraktiva HSB-föreningen Nattviolen är det nära till allt. Populär bostadsrättsförening med 159 lägenheter, god ekonomi och en ljus och fräsch fastighet byggd 1992. Fastighet med 3-glasfönster, säkerhetsdörrar och automatiska dörröppnare. Rymliga moderna hissar, stort centralgarage och fräsch tvättstuga i varje trappuppgång gör detta till ett mycket bra och bekvämt boende. Hissarna i trappuppgångarna tar dig till från markplan upp till lägenheten och även ned till centralgaraget i källaren. På föreningens låsta innergård finns en lummig trädgård, en skyddad och grön oas mitt inne i stan med lekplats, gemensam uteplats och odlingslådor. Även motionsrum/gym, bastu, samlingslokal, hobbyrum och gästlägenhet finns. I det stora centralgaraget finns det hela 156 platser och därmed bra möjlighet till plats direkt, för närvarande finns en ledig plats. NORR Attraktivt, lugnt och centralt läge på vid knutpunkten för Norr, Djurgården och Gamla stan. Precis runt hörnet finns Janelings konditori, matbutik och vackra promenadstråk utmed Eskilstunaån och Stadsparken. Ett stenkast till kullerstensgatorna i Gamla staden och en kort promenad bort finns vackra Djurgårdsparken, flera större matbutiker, Sveaplan med Friskis och Svettis, vårdcentral och apotek. 5 min promenad till centrumkärna med shopping, tågstation och universitet. Busshållplats precis utanför. Inom några hundra meter finns även förskolor och grundskola. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Hiss
Orrvägen 8, Ängsholmen, Eskilstuna kommun
 • Idag kl 10:45
Orrvägen 8, Ängsholmen, Eskilstuna kommun, bild 2
Orrvägen 8, Ängsholmen, Eskilstuna kommun, bild 3

Orrvägen 8

Villa
Ängsholmen, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 795 000 kr
97 + 80 m²
3 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till Orrvägen 8! Här finner du en 1-plansvilla med källare, i attraktiva och barnvänliga Ängsholmen. Villa i ett plan med källare om 97 kvm boarea och 80kvm biarea. Trevlig planlösning om 3 rum och kök, med möjlighet till 2 sovrum. Stort ljust vardagsrum med braskamin, genomgående golv. Välvårdat kök med rymlig matplats och utgång till den takade uteplatsen. Rymligt sovrum med garderober och möjlighet finns till fler sovrum på såväl entréplan som källarplan. Källare med gott om biutrymmen så som rymlig verkstad, allrum, tvättstuga och ett förråd som även kan användas som tonårsrum/hobbyrum. Villan har endast haft en ägare sedan 1974 och huset har genom åren renoverats löpande. Visst moderniseringsbehov föreligger men stor potential finns. Takad uteplats i trevlig solläge. Mycket barnvänligt läge med närhet till badplats och på lugn gata med lite biltrafik. Friköpt tomt och plana lekvänliga gräsytor samt med häckar, buskar och egen infart till baksidan där gästtugan finns. Möjlighet till båtplats finns. ÄNGSHOLMEN Vackra Ängsholmen med slingrande smala vägar och charmiga små stugor har fått behålla sin pittoreska karaktär. Här finns stora badplatser med sandstrand, båtplatser och flera små skyddade badplatser för mer enskilda bad. Området är kuperat och präglas av natur med bevarade höga träd och Mälaren utmed hela området. Här finns många vackra strövområden och gemensamma grönområden med dansbana, fotbollsplan och boulebana. I området anordnas gemensamma aktiviteter såsom midsommar- och valborgsfirande vid områdets festplats. Nära till golfbana och buss samt cykelavstånd till Torshälla med restauranger, matbutiker, apotek etc. Upptäck även Gamla Torshälla med Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns charmiga kullerstensgator, caféer, hantverksbutiker, bibliotek och Saga-biografen. 2 min promenad till stranden, 5 minuter med bil till Torshälla centrum, eller 18 minuter till Eskilstuna centrum. Cykelbana finns hela vägen. 7 km till Torshälla golfklubb, 8 km till E20, 45 min med bil till Västerås och ca 1,5 timme till Stockholm. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun, bild 2
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun, bild 3

Herrfallet

Fritidshus
Herrfallet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
800 000 kr
62 m²
4 rum
2 332 kr/mån

Varmt välkommen till detta fritidshus med fantastiskt läge mot Hjälmaren! Du välkomnas in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Hallen leder in till ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord vilket skapar härliga sociala ytor, från vardagsrummet når du den härliga takade uteplatsen i sjönära läge! Samtliga stugor erbjuder tre stycken sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober, ytterligare förvaring finns i ett förråd som nås utifrån. Stugorna är alla utrustade med ett nyligen uppdaterat arbetskök med stilrena vita skåpsluckor. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Samtliga stugor erbjuder även ett funktionellt badrum utrustat med wc, dusch, torkskåp och handfat. Naturnära läge med vackra promenadstråk och cykelvägar längs Hjälmaren. HERRFALLET Populär camping vackert beläget intill Hjälmaren med flertalet fritidsaktiviteter, butik, restaurang och vacker natur. Herrfallet är ett populärt turistmål som lockar gäster från bland annat Tyskland och Holland såväl som Sverige. Hjälmaren erbjuder möjlighet till både fiske och bad. Området erbjuder vacker natur med promenadstråk längst Hjälmaren, härliga badplatser, möjlighet till båtplats och lekplatser. Ca 15 minuters bilfärd till slalombacke i Arboga. Besök gärna fritidsanläggningen Herrfallets hemsida http://herrfallet.se Vänligen följ länken "Läs mer hos mäklaren" för ytterligare information!

 • Premium
 • Uteplats
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Grönfinkvägen 15

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 900 000 kr
102 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Varmt välkommen till Grönfinkvägen 15 och denna fina enplansvilla om 102 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 2 sovrum. Här bor ni på en lugn återvändsgata i populära och trivsamma Borsökna. Huset är tillbyggt och totalrenoverat under senare år av tidigare ägare. Väldisponerat boende med trevliga gemensamma utrymmen både inne och ute. Kök och matsal/allrum i öppen planlösning med värmande insatskamin och utgång till inglasat uterum. Mindre entréhall med plats för avhängning och från hallen nås ett minde sovrum samt ett helkaklat badrum. Badrummet har el-golvvärme, både badkar och dusch samt tvättavdelning. I den tillbyggda delen finns ett rymligt vardagsrum med spotlights i taket och ett stort sovrum med egen klädkammare, loft för förvaring samt utgång till altandäcket. Härlig trädgårdstomt om 1 107 kvm samt fint altandäck om ca 50 kvm utmed hela baksidan av huset. Litet uthusskjul, friggebod och uppställningsplats för flera bilar på den grusade uppfarten. Fiber indraget och huset är app-styrt. Borsökna är ett mycket attraktivt och barnvänligt villaområde med närhet till busshållplats, förskola och skola. Naturen finns nära inpå med skog och grönområden samt idrottsplats med fotbollsplaner. En trevlig promenad utgör det 4 km långa promenadstråk som löper runt Borsöknasjön. Här finns flera badplatser, stora som små. På vintern förvandlas sjön till skridskobana och elljusspåret till skidspår. Endast ca 10-15 min med bil in till centrumkärnan.

 • Premium
 • Uteplats
Bofinkvägen 1, Odlaren, Eskilstuna kommun

Bofinkvägen 1

Villa
Odlaren, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
4 495 000 kr
142 + 11 m²
7 rum
2 391 m² tomt

Varmt välkommen till ett boende som erbjuder det mesta som står på önskelistan! Via den lilla grusvägen som sticker av från Skogvaktarvägen välkomnas vi till Bofinkvägen 1 och denna fina enplansvilla om 142 + 11 kvm, hela 7 rum och kök varav 5 sovrum. För dig som älskar livet hemma är detta boende en dröm! Stora sociala ytor, täljstenskamin, ett stort modernt kök, ett mysigt inglasat uterum, bastu samt garage+carport är bara några av alla fina egenskaper som detta ompysslade och välskötta hem erbjuder. Tomten om hela 2 391 kvm bjuder på en fantastisk trädgård med uteplatser i både sol och skugga. Här finns allsköns bär och frukt och inte minst finfina odlingsmöjligheter i det härliga växthuset med intilliggande köksträdgård. Välkommen att plocka solmogna jordgubbar, syrliga rabarber och färska örter till sommarens kalas och lata dagar! Odlingsträdgården är välordndad och prydligt avgränsad och inhägnad för att inte konkurrera med de plana gräsytorna för barnens lek och spel. Sommartid är såklart det stora trädäcket i husets vinkel den naturliga samlingsplatsen för familj och vänner! Här njuter man av perfekt eftermiddags-/kvällssol och härliga grillmiddagar i ett skyddat läge. Boningshuset är mycket trevligt planerat med fina sociala ytor som naturligt smälter ihop med varandra: ett välutrustat och modernt kök och en väl tilltagen matplats med plats för många, här finns också den rejäla värmande täljstenskaminen. Den rejäla köksön är en utmärkt plats för tex. läxläsning och vardagsprat medan pappa fixar middagen! I anslutning till matplatsen nås det stora vardagsrummet med vidare access till det härliga inglasade uterummet. Huset erbjuder 4 st sovrum på entréplanet samt också en avskild del med sovmöjligheter+allrum på den inredda vinden, perfekt för tonåringen eller för dig som jobbar hemifrån och vill sitta ostört. Huset har ett stort helkaklat badrum, extra toalett samt en välplanerad och fräsch groventré/tvättstuga. En inrett rum i anslutning till garaget inrymmer bastu. Garage för 1 bil samt vidbyggd carport för ytterligare 1 bil under tak samt även plats för fler bilar på infarten. Välordnad förvaring för cyklar, redskap och ved. Smidigt ordnat med kodlås "Yale doorman" till ytterdörrarna. Fiber finns! Huset är förbesiktigat för försäkringen Varudeklarerat med ett gott och tillfredsställande resultat! Attraktiva Odlaren erbjuder ett centrumnära boende med skogen inpå husknuten och har närliggande fina elljusspår samt golfbana som delvis går genom området. Några minuters bilfärd ner till de centrala delarna av Eskilstuna med mataffärer och diverse service vid Sveaplan och Ekängen. Vid Ekängen finns också isstadion och friidrottsarena mm. Förskolor och grundskolor finns i närområdet och Mälarsjukhuset ligger nära till hands. På denna sida av stan har man smidig väg till påfart vid E20 i Svista. Välkommen att boka dig till visning till detta härliga boende som verkligen bör upplevas på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Hovängsvägen 26, Fröslunda, Eskilstuna kommun

Hovängsvägen 26

Villa
Fröslunda, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 695 000 kr
94 + 74 m²
4 rum
682 m² tomt

Varmt välkommen till Hovängsvägen 26 och denna trevliga familjevilla om 94+74 kvadratmeter! Bostaden har renoverats genomgående under det senaste året med nya ytskikt, helkaklade badrum och delvis ändrad planlösning. Ni välkomnas in i en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och plats för förvaring i garderober. Från hallen nås det rymliga vardagsrummet som med enkla medel skulle kunna disponeras om för ytterligare ett sovrum. Entréplanet erbjuder även ett rymligt kök med goda arbetsytor och utrymme för matplats. Helkaklat badrum som renoverats under 2023. Det övre planet erbjuder två väl tilltagna sovrum med ljusa ytskikt och goda förvaringsmöjligheter, på övervåningen finns även en mindre wc. Källaren erbjuder ett rymligt sovrum där samtliga ytskikt har renoverats, ett rum som kan nyttjas för antingen förvaring eller göras till sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till huset finns även ett enkelgarage. Plan och fin trädgårdstomt om 682 kvadratmeter. På tomten finns även en trevlig uteplats som nås från vardagsrummet på bostadens entréplan. Hovängsvägen beläget i närheten av Fröslunda och Vilsta i Eskilstuna har ett naturskönt läge. Bostaden har närhet till det mesta, bland annat eskilstuna centrum, bussförbindelser, matbutiker, restauranger och Vilsta naturområde. Vilsta erbjuder både skidåkning badmöjligheter och vackra promenadstråk.

 • Plus
 • Uteplats
Wallingatan 18, Västermalm, Eskilstuna kommun
 • Borttagen före visning
Wallingatan 18, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Wallingatan 18, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Wallingatan 18

Villa
Västermalm, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 400 000 kr
150 + 42 m²
4 rum
1 612 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Törnerosgatan 10A, Norr, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag

Törnerosgatan 10A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 850 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 085 kr/mån
24 503 kr/m²

Varmt välkommen till Törnerosgatan 10A och en mycket smakfull lägenhet om 75,5 kvm fördelat på 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Lägenheten har under 2018 totalrenoverats och är i mycket gott skick. Här erbjuds en välplanerad genomgångslägenhet med vitlaserat ekparkettgolv, spotlights i tak samt ljusa och fina ytskikt. Smart belysning har även installerats i lägenheten vilket gör belysningen enkel och bekväm att styra via appen Plejd. Månadsavgift om 4 085 kr/mån som inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Entréhallen har utrymme för avhängning och förvaring i rymlig klädkammare. Stilrent kök med gråa skåpluckor och svarta köksbeslag, integrerad diskmaskin och inbyggda vitvaror. Här finns gott om förvaring och plats för matbord intill fönstret. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen med härlig eftermiddagssol. Vidare erbjuds två bra sovrum intill varandra. Modernt helkaklat badrum med golvvärme, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk. Brf Nattugglan 89 är en välskött bostadsrättsförening med de flesta av de stora renoveringarna bakom sig såsom nya inglasade balkonger och stambyte. I föreningen finns en liten trevlig gård med en gemensam uteplats. Föreningen har totalt 78 bilplatser varav 38 i ett centralgarage, 27 p-platser ute samt 13 boxgarage. Till dessa är det kö. Här bor ni med ett mycket bra läge på populära Norr. Ett kvarter bort finner ni en mataffär, trevliga Café Norr samt en pizzeria. Bara några minuters promenad till andra sidan ån, där ligger centrumkärnan med universitet, butiker, restauranger och kulturliv. Områdena längs ån erbjuder vackra promenadstråk och närhet till bland annat den vackra Stadsparken, det fräscha badhuset Munktellbadet samt Munktellarenan. Det finns gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området.

 • Plus
 • Balkong
Stenkolsgatan 24D, Stenby, Eskilstuna kommun

Stenkolsgatan 24D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
27 615 kr/m²

Varmt välkomna till Stenkolsgatan 24D och detta nyproducerade radhus i bostadsrättsformat om 65 m² fördelat på 3 rum och kök i två plan. Radhuset är beläget med ett fantastiskt bra läge i nya området Stenby Park. Här erbjuds ett mycket smakfullt och modernt boende i toppskick med trevligt altandäck med pergola, lättskött trädgårdstäppa med nylagd gräsmatta samt nytt staket. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan. Månadsavgift om 4 320 kr där parkeringsplats ingår. Tillhörande kallförråd om ca 4 kvm. Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas. Påkostat boende som präglas av fint ljusinsläpp från stora fönster, snygga materialval och genomgående vitlackerat ekplankgolv. Entréplan erbjuder hall med avhängningsyta, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt kök och allrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och erbjuder bra förvaring, integrerade vitvaror och trevliga och sociala ytor. Övre plan erbjuder två sovrum, varav det ena används som vardagsrum idag. För den som behöver två sovrum finns det plats för både soffa och matplats på entréplan. Vardagsrummet har fransk balkong, förvaring i 4 st garderober och härlig utsikt från stora fönster. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och har stort fönster med utsikt mot allmänning och grannområdet. Beläget i det nyproducerade området Stenby Park. Ett stenkast bort finns vackra promenadstråk och elljusspår i Kronskogen. I närområdet finns matbutik och busshållplats med täta bussturer in till centrum. Närhet till förskola, grundskola och köpcentret Tuna Park med bl a butiker, restauranger och apotek. Ett toppmodernt boende som måste upplevas på plats!

 • Uteplats
Noachsgatan 14A, Norr, Eskilstuna kommun

Noachsgatan 14A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/6
3 839 kr/mån
18 988 kr/m²

Välkommen till Noachsgatan 14A och denna synnerligen fina och välplanerade 3:a om hela 84 kvadratmeter! Här bor ni i trivsamma kvarter på attraktiva Norr i en välskött förening med månadsavgift om 3 839 kr. Genomgångslägenhet med ett praktiskt och trevligt ljust kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt även extra toalett. Fin planlösning med de två stora sovrummen på skilda håll i lägenheten och bra förvaring i platsbyggda garderober och klädkammare. Här erbjuds även ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. Ett av guldkornen med detta boende är utan tvekan den inglasade balkongen med eftermiddags-/kvällssol och vy över gården och bort mot Kloster kyrka. Välskötta och ljusa neutrala ytskikt i hela lägenheten gör det lätt att sätta sin egen prägel! Belägen på våning 1, hiss finns. Brf Nåldynan 1 & 2, "Fläskkorven", är en mycket välskött och populär förening med låga månadsavgifter. Bekvämt boende i fastighet med automatdörrar, hissar, rymliga entréer och parkerings- och garageplatser intill fastigheten. Stammar, tak och fönster mm. är bytta och solpaneler på taket bidrar till miljövänlig och kostnadseffektiv elförsörjning! TV och bredband via Telia. Grön innergård med gemensamma uteplatser bland vackra blommande planteringar. Bra tvättmöjligheter med tvättstugor, torkrum med torkskåp + torktumlare samt även mangelrum. Här bor du attraktivt och lugnt med närhet till grönområden i Stadsparken och Slottsbacken. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior och busshållplats. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum med Mälardalens universitet, tågstationen och allehanda kultur- och nöjesliv. Skola och förskolor bara något kvarter bort. Också nära till det expansiva Munktellområdet med Munktellbadet, Munktellarenan och Volvo CE Arena.

 • Balkong
 • Hiss
Dragonvägen 36, Mesta, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dragonvägen 36

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 295 000 kr
105 m²
4 rum
554 m² tomt

Välkommen till en välvårdad 1-plansvilla i omtyckta Mesta. 105 m² fördelat över 4 rum och kök varav 3 sovrum. Trevlig planlösning med sällskapsytorna i nära anslutning till varandra. Kök, matdel och vardagsrum i ena änden av huset och sovrummen skönt avskilda i den andra änden. Från vardagsrummet finns tillgång till ett härligt inglasat uterum med skjutglaspartier som leder vidare ut i trädgården. Tomt om 554 m² med plana lättskötta gräsytor fint insynsskyddade av buskar. Nytt tak -16 och bredband via fiber. Entréhall med avhängningsyta och förvaring i 2 platsbyggda garderober. Praktiskt med gästtoalett i direkt anslutning till entrén. Till höger ligger köket med fina arbetsytor och gott om förvaring. Matdel med ett naturligt ljusinsläpp från fönstren som vetter mot framsidan. I anslutning till köket finns en praktisk groventré med tvättstuga och extra förvaring. Rakt fram från hallen kommer man till det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier och utrymme för en stor soffgrupp. 3 bra sovrum varav det största med förvaring i garderober med skjutdörrar. I anslutning till sovrummen finns tillgång till ett fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och dusch bakom vikväggar. Både från vardagsrummet och det största sovrummet har man utgång till det rymliga inglasade uterummet som kan nyttjas från tidigt vår till sen höst. Lummig insynsskyddad trädgård med härliga gräsytor för umgänge, spring och lek. Här har man sol stora delar av dagen och vill man komma undan från värmen en stund skänker det stora trädet mitt i trädgården möjlighet till avkoppling i skuggan. Här finns även ett förråd med vidbyggd redskapsbod samt odlingslådor. Samfällighet med tillgång till garage och p-plats i anslutning till huset. Därutöver ingår skötsel av den gemensamma utemiljön och kabel-tv. MESTA Barnvänligt, lugnt och mycket populärt boende med busskommunikationer, förskola och lågstadieskola. Nära till natursköna Borsökna med bara några minuters promenad till ett svalkande dopp vid strand och brygga i Borsöknabadet, eller skridskoåkning på sjön. Naturen finns nära inpå med skog och grönområden samt idrottsplats med fotbollsplaner. Elljusspåret i Borsökna förvandlas på vintern även till skidspår. En trevlig promenad utgör det 4 km långa promenadstråk som löper runt Borsöknasjön. Större matbutik i Stenby och naturskön promenadväg till Tuna Park.

 • Uteplats
Bondökna 1, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Bondökna 1

Tomt
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
850 000 kr
5 886 m² tomt

Rymlig lada på ca 1000kvm enligt uppskattning från säljaren. Renoveringsbehov finns. I ladan finns det ett varm garage/rum med gjuten platta och gipsade väggar. El finns, ej vatten och avlopp. Här är det bara fantasin som sätter stopp, förvaring för företaget, plats för husvagnen eller båten eller funderar du på att bygga ditt drömhem på denna underbara tomt som ligger utanför detaljplanerat område. Stor och rymlig tomt om 5 886 kvm med härlig utsikt över åkrarna. Nuvarande ägare har tidigare hyrt ut ladan för kallförvaring till företag. För mer information och din visningstid, kontakta ansvarig mäklare.

Svengrensgatan 36, Nyfors, Eskilstuna kommun

Svengrensgatan 36

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
730 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 571 kr/mån
19 783 kr/m²

Välkommen hem! Perfekt som första boende, för studenten eller som övernattningslägenhet. Centralt läge med närhet till butiker, tågstationen och Eskilstuna centrum. Bostaden om 36,9 kvm erbjuder ett väl tilltaget allrum/sovrum med fint ljusinsläpp och charmig fiskbensparkett, ett ordentligt kök med utrymme för matplats samt ett fräscht badrum i ljusa toner. Bostaden har en genomgående hög takhöjd samt stora fönster vilket bidrar till en känsla av rymd. Månadsavgiften, på humana 2 571 kr/mån inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband! Familjär och välskött förening med gemensam uteplats och renoverad fastighet med fräscha ljusa trapphus, stambytt, nytt tak, 3-glasfönster, utbytt el, säkerhetsdörrar och bredband via Bredbandsbolaget. Centralt läge med några minuters promenad till centrum med shopping, restauranger, tågstation och den expanderande universitetet. Nära till busshållplats. I kvarteret intill finns större matbutik, pizzeria och frisörsalong. På Järntorget en liten bit bort finns flera butiker och restauranger samt biograf och kulturhus Royal. Några minuter bort finns Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar.

 • Plus
Rosenhällsgatan 8, Snopptorp, Eskilstuna kommun

Rosenhällsgatan 8

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
735 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/7
2 853 kr/mån
19 865 kr/m²

Varmt välkommen till Rosenhällsgatan 8 och denna rymliga 1:a om 37 m² med stor inglasad balkong och möjlighet för parkering! Här erbjuds ett rymligt allrum med fint ljusinsläpp från stora fönster och med utrymme för soffa, social yta, samt säng. Från allrummet nås en generös inglasad balkong med nålfiltsmatta som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Kök med bra förvaring och plats för matbord för 4 personer vid fönstret. Vidare finns ett helkaklat badrum från stambytet med tvättmaskin för vardagslyxet, vägghängd wc med bänkskiva i sten. Entréhall med plats för avhängningsyta och förvaring i garderob samt klädkammare i anslutning till allrummet. Avgift inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, basutbud via kabel-tv och bredband. Populär HSB-förening där de stora renoveringarna är genomförda, bland annat stambyte, tak, fönster och balkonger. Fastigheten har även bredband och hiss, nyrenoverad lekplats i markplan och mysig skyddad innergård ovanpå föreningens garagebyggnad. Hiss finns och är under renovering. SNOPPTORP Attraktivt, lugnt och centralt läge i lugna Snopptorp. Inom några minuters promenad finns vackra promenadstråk med bänkar och utegym utmed ån. Härifrån nås Vilsta friluftsområde med bland annat badplats, elljusspår, skidbacke och minigolfbana. Via parken vid Fors kyrka är det lika nära till centrumkärna med shopping, tågstation och högskola. Busshållplats precis strax intill. På Söder, i kvarteret intill, finns mysiga caféer och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Bryggartorpsgatan 4, Snopptorp, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bryggartorpsgatan 4

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
3 162 kr/mån
20 833 kr/m²

Med ett stenkast till vackra promenadstråk utmed å-kanten och lika nära till Vilstas badplats och skidbacke som till shopping i centrumkärnan hittar vi denna fint renoverade 2:a. En ljus hörnlägenhet om 60 kvm med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp, generösa sociala ytor och stor inglasad balkong. Ett toppenläge i lugn och välskött HSB-förening! VÄLKOMMEN IN En trappa upp nås en välplanerad lägenhet med en praktiskt hall med gott om förvaring. Här finns både klädkammare och 3 höga garderober med spegelbeklädda dörrar. Rakt fram nås det renoverade köket som har samma mörka rutiga golv som hallen, luckor i ek, mörk bänkskiva, svart kakel, vitvaror i rostfritt och platsbyggd matplats intill fönstret. Trevliga detaljer med öppna hyllor för kokböcker, vitrinskåp med belysning och höga överskåp för extra förvaring. Vägg i vägg nås ett generöst vardagsrum med stora fönster i två väderstreck och vackert mönstrad originalparkett i ek. Här finns gott om utrymme för både en rejäl soffgrupp intill balkongen och matsalsmöbel intill fönstret. Utanför fönstret nås en rymlig balkong med stilren ljusgrå nålfiltsmatta, rullgardiner och inglasning som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Sovrummets lite avlånga disposition ger utrymme för såväl dubbelsäng som arbetsplats och garderob. Badrummet som nås från hallen är helkaklat och är utrustad med tvättmaskin, nyinstallerad duschkabin, tvättställ i kommod, spegelskåp och extra förvaring i väggskåp. HSB HÄROLDEN Stor, stabil och lugn HSB-förening. Fastigheten är välskött med stora renoveringar bakom sig. Stambytt fastighet med utbytt tak, 3-glasfönster och ombyggda balkonger. Fina gemensamma utrymmen med rejäl tvättstuga, gemensam snickeriverkstad, bastu med relaxavdelning och gym. Låg avgift där värme, vatten, bostadsrättsförsäkringstillägg, kabel-TV och 250 Mbit bredband ingår i avgiften. SNOPPTORP Attraktivt, lugnt och centralt läge i Snopptorp. Inom några minuters promenad finns vackra promenadstråk med bänkar och utegym utmed ån. Härifrån nås Vilsta friluftsområde med bland annat badplats, elljusspår, skidbacke och minigolfbana. Via parken vid Fors kyrka är det lika nära till centrumkärna med shopping, tågstation och högskola. Busshållplats strax intill. Andra hållet leder promenadstråket mot Söder och pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur, kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger.

 • Plus
 • Hiss
Östra Storgatan 10, Norr, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 14:30

Östra Storgatan 10

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6
3 403 kr/mån
23 545 kr/m²

På 6:e våningen - högst upp i huset - med en hänförande och vidsträckt utsikt över Klosters kyrktorn och stadens siluett finner vi denna fina 2:a. Här på Norr bor du i ett lugnt kvarter i stor och stabil förening med nära till vackra promenadstråk runt ån, centrumkärna, pendling och vardagens matinköp. Lägenheten präglas av utsikten och ljuset från de generösa fönstren. Ytorna är ljust renoverade och genomgående i fint skick. Från den stora nybyggda inglasade balkongen njuter man av utsikten i kvällssolen ända tills den försvinner långt bort i horisonten. Hiss, 3-glasfönster, säkerhetsdörr och stadsnät. Värme, vatten, kabel-TV och 100 mbit bredband ingår i avgiften! VÄLKOMMEN IN Via föreningens gröna gård med öppna lekvänliga gräsytor och gemensam uteplats nås en renoverad fastighet med porttelefon och hiss. 6 våningar upp når vi en fint renoverad lägenhet med ett härligt ljus från stora fönster. Hallen har ett ljust laminatgolv, gott om plats för kläder med 2 platsbyggda garderober med överskåp samt klädhängare. Rakt fram ligger det platsbyggda köket vars vita luckor är nylackade för ett par år sedan. Köket har bra förvaring med höga överskåp och vid matplatsen intill fönstret ryms ett matbord för 4-5 personer. Längre in öppnar hallen mot det rymliga vardagsrummet. Här ryms ledigt både en generös soffgrupp och en matsalsmöbel intill fönstret mot gården. På golvet ligger samma ljusa moderna laminatgolv. Den nybyggda balkongen är som ett extra allrum stora delar av året. Skjutglaspartierna ger ett härligt ljus och möjlighet att både vädra för korsdrag på heta sommardagar eller skjuta igen under mysiga höstkvällar. Sovrummet är också rymligt och har bra förvaring med 3 inbyggda garderober och linneskåp, alla med rymliga överskåp. Även det lilla badrummet är ljust inrett, helkaklat och utrustat med dusch, wc, tvättställ i kommod och toppmatad tvättmaskin. BRF NATTUGGLAN 89 Stor, stabil och lugn bostadsrättsförening med stora renoveringar bakom sig. Stambytt fastighet med nya 3-glasfönster och balkonger, säkerhetsdörrar och anslutet till fibernät. Rejäl tvättstuga och en grön innergård med gemensam uteplats. NORR Centralt belägen med gångavstånd till det mesta. Inom några minuter nås centrumkärna med tågstation, universitet, shopping, restauranger och underhållning. Precis intill finns två stora matbutiker och pizzeria och bara ett stenkast bort nås vackra promenadstråk längs med ån och vidare mot det expansiva Munktellområdet, med bland annat nybyggt badhus, Munktellarenan, sporthall och badmintonhall. Åt andra hållet leder Stadsparken mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området.

 • Plus
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 51