Östra Förstadsgatan 294A&B

Trelleborg Öster, Trelleborgs kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
198 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
567 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
66 295 kr/år

Längst attraktiva Östra Förstadsgatan på havssidan finner ni detta charmiga tegelhus som i dagsläget är fördelat i två bostäder. Den ena delen av fastigheten inrymmer på entréplan entré/hall, vardagsrum med anslutning till matplats, kök som ger bra arbetsyta, kökshall med utgång till trädgård samt gäst-wc. Övre plan inrymmer hall, två sovrum samt badrum med dusch.

I den andra delen av fastigheten finner ni på entréplan entré/hall, vardagsrum med anslutning till en rymlig matplats med utgång till trädgården som är belägen i söder, bra arbetskök med nedgång till källaren samt badrum med duschkabin. Övre plan inrymmer en hall, två sovrum samt badrum med badkar. I källaren finner ni bra utrymmen för förvaring samt tvättstuga och pannrum.

De två bostäderna kan antingen nås via vars en separat huvudingång från husets framsida eller via en dörr belägen mellan bostädernas vardagsrum/matplats.

Lättskött trädgård som ger er ett soligt söderläge samt en gräsmatta som bjuder in till sommarlek. Med bara några meter ner till den barnvänliga sandstranden kan ni med enkelhet njuta av ett morgondopp eller varför inte ett svalkande kvällsdopp.

Här bor ni trivsamt med närhet till bl.a. strand, förskola, skola och ridskola samtidigt som ni erbjuds bra med pendlingsmöjligheter med både bil, buss och pågatåg. Detta gör denna lugna idyll till den perfekta boplatsen för den arbetande pendlaren, barnfamiljen eller husägaren som är på jakt efter en bostad i ett lugnt strandnära område.

Varmt välkomna på visning av denna charmiga villa ett stenkast från stranden!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg

Kontakta mäklaren

Emmie Lindeberg

Bjurfors Trelleborg
Mäklare Emmie Lindeberg, Bjurfors Trelleborg

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.