Mäklare Emmie Lindeberg

Emmie Lindeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klörupsvägen 29E, Gula Gården, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klörupsvägen 29E

Lägenhet
Gula Gården, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 703 kr/mån
13 876 kr/m²

Nu ges ett gyllene tillfälle att förvärva denna genomgående tvårummare på 3:e våningen i det eftertraktade området Gula Gården. Renoveringschansen när den är som bäst där man med sin egna kreativitet kan sätta sin egna prägel från grunden. Lägenhetens välplanerade kvadratmetrar fördelar sig på hall, kök med bra plats för matbord, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen belägen i eftertraktat västerläge, sovrum och ett badrum som nyligen har renoverats av föreningen i samband med stambyte. Här bor ni i ett omtyckt område med barnvänliga och lugna omgivningar. Området ligger med närhet till affär, idrottshall med restaurang, förskola, skola och på cykelavstånd nås centrum som tillhandahåller all tänkbar service. För er naturälskare är det perfekt att ta en promenad i härliga Östervångsparken som ligger bara några meter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Hantverkaregatan 9A, Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun

Hantverkaregatan 9A

Lägenhet
Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
4 189 kr/mån
19 510 kr/m²

Fräsch, modern och stilren är tre bra ord för att kort beskriva denna renoverade tvårummare om hela 51 kvm med balkong. Lägenheten totalrenoverades 2023 med gedigna och noga genomtänkta materialval vilket gör det enkelt att flytta rakt in. Vi välkomnas in i den rymliga hallen som direkt sätter känslan för hela bostaden. Här finns ett bra planerat och stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum för middagsgäster och myskvällar i soffan samt ett stort sovrum med bra plats för en dubbelsäng och garderober. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen i österläge. Lägg därtill ett fräscht badrum med dusch och hemmet är komplett! Här bor ni med gångavstånd till centrum som tillhandahåller shopping och nöjesliv. För pendlare ligger centralstationen bara några minuter ifrån med både buss- och tågkommunikation, vilket gör det smidigt att ge sig av till bland annat Malmö eller Ystad. Ett perfekt boende med närhet till allt man kan önska sig! Ni är hjärtligt välkomna på visning, hoppas vi ses!

  • Balkong
Smyge strandväg 118, Smygehamn, Trelleborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Smyge strandväg 118

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
6 595 000 kr
131 + 12 m²
5 rum
1 473 m² tomt

Låt mig presentera detta fantastiska hus beläget vid havet i populära Smygehamn! Detta charmiga hus erbjuder en unik livsstil med sin oslagbara havsutsikt och närhet till stranden. Här kan ni njuta av lugnet samtidigt som ni har alla bekvämligheter ni behöver. Det här huset kommer helt enkelt få er att bli förälskade. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder ett mysigt och rymligt vardagsrum utrustad med en braskamin som tillför en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för avkoppling och lugna kvällar. Vardagsrummet ansluter även till en fin matplats som är idealisk för middagsbjudningar med både familj och vänner. Från vardagsrummet och matplatsen har ni lyxen att kunna njuta av den underbara havsutsikten och under sommarhalvåret kan ni, via en altandörr, ta er ut på husets stenlagda uteplats där ni kan njuta av den friska havsluften och den otroliga utsikten medan ni kopplar av med en kopp kaffe. Köket är trivsamt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för matlagning. Badrummet är stilfullt designat och passar bra in i husets charmiga karaktär. Husets ovanvåning utgör den privata delen med tre rymliga sovrum, allrum samt ett stort och ljust helkaklat badrum. Vi får inte glömma bort den härliga takterrassen som nås från allrummet, här får ni möjlighet att ta till vara på solens alla timmar samtidigt som ni kan beundra den enastående havsutsikten. Förutom de vackra omgivningarna, närheten till havet och det idylliska läget har Smygehamn ett bra utbud av lokala butiker och tjänster, vilket gör livet här bekvämt och angenämt. På kort avstånd finns mataffär, skola, förskola samt regionbussens hållplats som gör pendlingsavståndet till bland annat Ystad och Trelleborg smidigt. Gillar ni lyxiga och goda helgfrukostar? Inga problem, i närheten finns det dessutom ett bageri som erbjuder nybakade godsaker. Gillar ni fisk och skaldjursdelikatesser? Då är Smygehuks rökeri perfekt för er. Förutom bageri och rökeri så finns här även en glasskiosk som erbjuder smarriga glassar, Sveriges sydligaste café samt Smygehus Havsbad som erbjuder trerättersmiddag och relaxavdelning. Detta boende måste upplevas på plats. Ni är varmt välkomna på visning, för detta hus vill ni inte missa!

  • Plus
Högalidsvägen 22A, Högalid, Trelleborgs kommun

Högalidsvägen 22A

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 968 kr/mån
19 917 kr/m²

I Högalids attraktiva kvarter finner ni denna genomgående tvårummare väl värd ett besök. Här bor ni i ett trevligt och omtyckt område med närhet till det mesta. På tredje våningen välkomnar denna lägenhet er med en ljus och trivsam boendemiljö som fördelar sig på ett mysigt kök med matplats för fyra till sex personer, ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord, balkong i eftertraktat västerläge, ett lättmöblerat sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Här bor ni i ett trevligt och omtyckt område med närhet till bl.a. affär, sporthall med restaurang, Östervångsparken som erbjuder vacker natur, utegym och lekplats samt bra pendlingsmöjligheter. Välkomna på visning!

  • Balkong
Klörupsvägen 33, Gula Gården, Trelleborgs kommun

Klörupsvägen 33

Lägenhet
Gula Gården, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
795 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 989 kr/mån
18 488 kr/m²

Nu presenterar vi den perfekta lägenheten för dig som är på jakt efter en ljus, inflyttningsklar och fin bostad belägen i ett attraktivt område. De väldisponerade kvadratmetrarna erbjuder ett mycket stilrent kök med bra plats för matbord, generöst vardagsrum där det finns plats för soffa och säng och i anslutning till hallen finner ni ett helkaklat badrum med dusch (renoverat av föreningen i samband med stambyte (2019-2020). Området är både barnvänligt och lugnt och har en härlig grönskande gårdsplan med lekplatser, boulebana, grillplats och miljörum. I närheten finns affär, östervångsparken med underbar natur, idrottshall med restaurang, skola, förskola, kollektivförbindelse och på cykelavstånd når man centrum med all tänkbar service. Denna bostad vill ni inte missa! Vänligen kontakta mäklaren gällande visning, då objektet visas upp på begäran.

Visar alla 5