Mäklare Emmie Lindeberg

Emmie Lindeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högalidsvägen 55B, Högalid, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Högalidsvägen 55B

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
1 895 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 4/5
6 249 kr/mån
26 210 kr/m²

På fjärde våningen med hiss från markplan, välkomnas ni in i denna nybyggda och välplanerade 3:a om 72 kvm. Detta är ett mycket trivsamt hem med mycket ljus och en optimal planlösning. Här kommer du in på det "sociala" planet som bjuder på ett generöst kök med trevlig matplats vid fönster. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har plats för soffgrupp och tv-möblemang. Utanför finns den härliga balkongen som är belägen i eftertraktat söderläge där du i lugn och ro kan njuta av solens timmar. Utsikten från lägenhetens kök, vardagsrum och balkong sträcker sig långt, vilket gör att du har lyxen att kunna blicka ut över havet. Sovrummen bringar dig en harmonisk känsla med ljusa väggar och fint parkettgolv, det ena sovrummet har bra med förvaringsmöjligheter i form av en garderob samt ett förråd/klädkammare. Lägg därtill ett stort helkaklat badrum med tvättmöjlighet. . Som ni säkert förstår, är denna trerummare inte bara en bostad utan den representerar en bekväm och trivsam livsstil där allt präglas av modernitet och en inbjudande atmosfär. Inte nog med detta har du dessutom närhet till affär, sporthall med restaurang, Östervångsparken med sin vackra natur, Trelleborgs centrum samt bra med pendlingsavstånd till Malmö. Lund och Sturup. Vi får inte glömma livsmedelsaffären som finns i bostadsrättsbyggnaden. I denna butik finns lite allt möjligt av nödvändigheterna, vilket förenklar din vardag på många sätt. Denna bostad vill ni inte missa! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bläcksvampsvägen 8, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Bläcksvampsvägen 8

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
3 795 000 kr
90 m²
6 rum
817 m² tomt

Välkomna till Bläcksvampsvägen 8, ett mycket välhållet och charmigt hus med närhet till allt vad underbara Beddinge har att erbjuda. Fastigheten används idag som fritidsboende men det går lika bra att nyttja det som en permanentbostad. Huset har massvis med charm och omfamnar familjelivet samt bjuder in till härliga stunder tillsammans med nära och kära. Inte nog med att själva huset är en dröm utan här har du även en stor uppvuxen och insynsskyddad trädgård som tillhandahåller fina platser för utomhushäng, grillning och uteliv. Invändigt väntar härligheter som högt i tak, fint brädgolv, braskamin samt rymliga och ljusa rum. Här möts du av ett otroligt vackert och stilrent samspel mellan det ljusa vardagsrummet med braskamin, den generösa matplatsen och det moderna köket. Dessa tre fantastiska rum smälter samman på ett naturligt och harmoniskt sätt och skapar de perfekta platserna för att njuta av goda middagar, skapa minnesvärda stunder och göra ditt hem till en välkomnande plats. Sovrummet på nedre plan nås från hallen och är lika ljust och fint som de andra rummen. På övre plan finner du ytterligare två ljusa och rymliga sovrum som, med sin fina inredning, ger dig en lugnande atmosfär samtidigt som dem kompletterar resten av husets design. Vi får inte glömma det "gömda rummet" som med lite kärlek och renovering kan bli till ett lika fint och harmoniskt sovrum som de två andra. I Beddingestrand finns allt du kan önska - en härlig badstrand, golfbana, tennisbana, vacker natur, café samt affär och flera restauranger, i både Beddingestrand och Smygehamn. Förutom de vackra omgivningarna och det idylliska läget har man bra pendelavstånd till Ystad, Trelleborg, Sturup, Malmö och Köpenhamn. På Sveriges sydligaste udde, Smygehuk, lockar Rökeriet med sina delikatesser. Dessutom finns ett rikt kulturutbud med bl. a jazzkvällar på Köpmansmagasinet i Smyge. Sammanfattningsvis är detta hus inte bara ett hem, utan även en plats där du kan koppla av, njuta och leva livet till fullo. Med dess unika charm och fantastiska miljö, är det verkligen ett hem att älska.

Högalidsvägen 55B, Högalid, Trelleborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:15

Högalidsvägen 55B

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
4 300 kr/mån
24 904 kr/m²

Känn dig som hemma i denna toppmoderna tvårummare som med sina väldisponerade kvadratmetrar och öppna ytor ger er ett generöst ljusinsläpp och en härlig rymd. Det här är ett perfekt boende för dig som är ute efter ett hem där du inte behöver åtgärda någonting innan inflyttning. . Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort fint badrum med dusch, toalett och kombimaskin. Bostaden har även en stor och mysig balkong i attraktivt västerläge, som nås via vardagsrummet/matplatsen. Inte nog med den moderna och öppna planlösningen erbjuds även lättmöblerade ytor och närhet till bl.a. affär, sporthall med restaurang, Östervångsparken som erbjuder vacker natur och utegym. Dessutom är det cykelavstånd till centrum och bra pendlingsavstånd till Malmö, Lund och Sturup. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Landsvägen 2150, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Landsvägen 2150

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
2 195 000 kr
200 + 70 m²
6 rum
520 m² tomt

Nu har ni tillfälle att förvärva en centralt belägen fastighet i Anderslöv som är redo för nästa ägare att sätta sin egna prägel. Detta gathus är på 200 kvm och erbjuder många möjligheter för dig som vill skapa ditt egna drömboende. Stora delar av huset är i behov av omfattande renovering. . På entréplan är det rymliga sociala ytor med vardagsrum och ett anslutande matrum, kök, extra rum som idag används som kontor, sovrum, toalett med tvättmaskin samt tidigare duschrum och tvättstuga som idag är oinrett och måste göras om från grunden. På övervåningen finns två sovrum, allrum och ett badrum med badkar. . Huset är i behov av en omfattande renovering. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Trädgården är omfångsrik med mängder av grönska och olika avdelningar man kan sitta i. Trädgården är delvis stenlagd och omgärdad av tak. I trädgården finns även ett rymligt garage. Anderslöv är en mycket barnvänlig och omtyckt by som ligger perfekt med endast 15 minuters bilfärd till både Trelleborg och Svedala. Här bor ni lugnt och härligt samtidigt som ni har nära till matbutik, förskola och skola. Från Anderslöv kan ni med buss ta er till Östra Grevie där ni sedan kan ta er vidare med pågatåget som bland annat går till Trelleborg och Malmö. Varmt välkomna till detta gatuhus som med lite kärlek och renovering kan bli ditt nästa drömboende! Hoppas vi ses på visningen!

Hantverkaregatan 9A, Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun

Hantverkaregatan 9A

Lägenhet
Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
4 189 kr/mån
19 510 kr/m²

Fräsch, modern och stilren är tre bra ord för att kort beskriva denna renoverade tvårummare om hela 51 kvm med balkong. Lägenheten totalrenoverades 2023 med gedigna och noga genomtänkta materialval vilket gör det enkelt att flytta rakt in. Vi välkomnas in i den rymliga hallen som direkt sätter känslan för hela bostaden. Här finns ett bra planerat och stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum för middagsgäster och myskvällar i soffan samt ett stort sovrum med bra plats för en dubbelsäng och garderober. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen i österläge. Lägg därtill ett fräscht badrum med dusch och hemmet är komplett! Här bor ni med gångavstånd till centrum som tillhandahåller shopping och nöjesliv. För pendlare ligger centralstationen bara några minuter ifrån med både buss- och tågkommunikation, vilket gör det smidigt att ge sig av till bland annat Malmö eller Ystad. Ett perfekt boende med närhet till allt man kan önska sig! Ni är hjärtligt välkomna på visning, hoppas vi ses! .

  • Balkong
Smyge strandväg 118, Smygehamn, Trelleborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 12:15

Smyge strandväg 118

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
6 595 000 kr
131 + 12 m²
5 rum
1 473 m² tomt

Låt mig presentera detta fantastiska hus beläget vid havet i populära Smygehamn! Detta charmiga hus erbjuder en unik livsstil med sin oslagbara havsutsikt och närhet till stranden. Här kan ni njuta av lugnet samtidigt som ni har alla bekvämligheter ni behöver. Det här huset kommer helt enkelt få er att bli förälskade. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder ett mysigt och rymligt vardagsrum utrustad med en braskamin som tillför en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för avkoppling och lugna kvällar. Vardagsrummet ansluter även till en fin matplats som är idealisk för middagsbjudningar med både familj och vänner. Från vardagsrummet och matplatsen har ni lyxen att kunna njuta av den underbara havsutsikten och under sommarhalvåret kan ni, via en altandörr, ta er ut på husets stenlagda uteplats där ni kan njuta av den friska havsluften och den otroliga utsikten medan ni kopplar av med en kopp kaffe. Köket är trivsamt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för matlagning. Badrummet är stilfullt designat och passar bra in i husets charmiga karaktär. Husets ovanvåning utgör den privata delen med tre rymliga sovrum, allrum samt ett stort och ljust helkaklat badrum. Vi får inte glömma bort den härliga takterrassen som nås från allrummet, här får ni möjlighet att ta till vara på solens alla timmar samtidigt som ni kan beundra den enastående havsutsikten. Förutom de vackra omgivningarna, närheten till havet och det idylliska läget har Smygehamn ett bra utbud av lokala butiker och tjänster, vilket gör livet här bekvämt och angenämt. På kort avstånd finns mataffär, skola, förskola samt regionbussens hållplats som gör pendlingsavståndet till bland annat Ystad och Trelleborg smidigt. Gillar ni lyxiga och goda helgfrukostar? Inga problem, i närheten finns det dessutom ett bageri som erbjuder nybakade godsaker. Gillar ni fisk och skaldjursdelikatesser? Då är Smygehuks rökeri perfekt för er. Förutom bageri och rökeri så finns här även en glasskiosk som erbjuder smarriga glassar, Sveriges sydligaste café samt Smygehus Havsbad som erbjuder trerättersmiddag och relaxavdelning. Detta boende måste upplevas på plats. Ni är varmt välkomna på visning, för detta hus vill ni inte missa!

  • Plus

Visar alla 6