Södertäljevägen 128B

Tungelsta, Haninge kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
161 m²
Tomtarea
1 530 m²
Byggår
2022

I trivsamma och lummiga delar strax utanför Tungelsta finns denna nyuppförda stenvilla med en total invändig golvyta om 206 m². Genomgående vattenburen golvvärme, fina materialval och extremt flexibel planlösning som gör det möjligt att skapa ytterligare 3 sovrum om behovet finns. Man kan även skapa en uthyrningsdel om man så vill. Till detta så finns det även ett isolerat garage om ca 20 m² och förråd.

Entréplanet som har en generös takhöjd om ca 2,7 meter välkomnas av en rymlig hall som har gott om avhängningsyta och plats för skjutdörrsgarderober. Stora klinkerplattor sträcker sig ut till köket som har gott om ljusinsläpp via fönster samt plats för ett stort matbord. Köksön i granit skapar en öppen planlösning mot vardagsrummet där golvet övergår till ekparkett. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och skapa ett rum till. Utgång till tomten via altandörrar i både kök och vardagsrum. På detta plan finns även två sovrum, helkaklad dusch/WC samt tvättavdelning. Sovrummen har parkettgolv och inre hall samt tvättstuga har klinkergolv. Infällda spotlights (LED) i taken på hela entréplanet förutom i sovrummen. Alla golv är uppvärmda av vattenburen golvvärme. Samma sak gäller övre plan. Är man intresserad av extra inkomster kan man dela av entréplan och skapa en uthyrningsdel.

Övre plan har ett stort allrum som lätt kan delas av om man vill ha ett sovrum till. Även det största sovrummet på övre plan kan delas av om fler sovrum står på önskelistan. Det andra sovrummet är väl tilltaget men inte lika stort som det andra. Flertalet takfönster skapar ett trevligt ljusinsläpp i varje utrymme/rum och i det stora badrummet finns det hela 3 takfönster. Infällda spotlights (LED) i alla tak säkerställer bra belysning. Öppet upp till nock på hela övre planet samt genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme förutom i det stora badrummet som har klinkergolv.

Utomhus så finns det gott om parkeringsytor för flertalet bilar, gediget garage om ca 20 m² med 19 cm isolerande lecasten i ytterväggarna samt isolerad vind och betongplatta. Även garaget har putsad fasad.
Vid garaget finns det ett förråd om ca 17 m² till annan förvaring. Lagom stor gräsmatta för barnen att busa runt på.

Kort summerat så finns det mesta man kan önska sig på denna fastighet. Med bil tar man sig på bara 5 minuter till Tungelsta station där pendeltåg mot Stockholm eller Nynäshamn avgår och där finns även mataffär. Tungelsta är ett litet trivsamt samhälle för dig som uppskattar naturen runt hörnet och trevliga grannar. Dessutom når man Gullmarsplan på bara 30 minuter med bil.

Välkommen på visning eller ring och boka en egen tid som passar dig bättre.

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Mikael Bukowski

Bukowskis Mäklarbyrå
Mäklare Mikael Bukowski, Bukowskis Mäklarbyrå
0705558059