Backsippevägen 19A

Tyresö Strand, Tyresö Se på karta

7 675 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
207 m²
Tomtarea
2 135 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
39 850 kr/år
Antal besök
24 146
Dagar på Hemnet
24

Ljus, stilfull och lättskött familjevilla högt beläget intill skogsallmänning om totalt 207 kvm . En mycket fin villa med stora fönster, alla moderna faciliteter, dynamisk planlösning och centralt men lugnt beläget. Ett hem som passar familjen med krav på stora sociala ytor, gott om förvaring och utrymmen för barnens olika åldrar och behov. Högt till tak och stora samlade sociala ytor. De stora spröjsade fönsterpartierna och den vackra entrén skapar ett välkomnande och spännande intryck. Invändigt väntar en genomtänkt planlösning med mycket generösa ytor.

Underbara terrassytor som bjuder på sol och utsikt. Inbjudande gårdsplan med fin mur och gräsmatta med plats för flera bilar. Genomgående vattenburen värme via frånluftsvärmepump.

Ypperligt läge nära natur, hav och citypulsen. Trygga gång- och cykelavstånd till populära Strandskolan och Tyresö skola samt fina Strandtorget med mysiga caféer, välsorterad livsmedelsbutik samt restauranger. Bra bussförbindelser som tar dig till Centralen eller Gullmarsplan på cirka 20-30 minuter. Det är även bekvämt avstånd till vackra Tyresö Slott med slottspark.

Gör en intresseanmälan så återkommer Fastighetsmäklaren med tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö