Häggelundsvägen 1

Ulricehamn, Ulricehamn Karta & restider

1 875 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På blomstrande hörntomt i fritt läge ligger denna trevliga familjevilla på populära Gunnarshill! Matsal och vardagsrum i fil ger rymliga sällskapsutrymmen och på ovanvåning finns flera bra sovrum. Mysig, överbyggd altan i bästa söderläge med utsikt över trädgården och glimtar av sjön. Huset har under de senaste åren genomgått flera renoveringar såsom byte av tak, stuprännor, ny bergvärmepump samt installation av fiber. Stor källare med goda förvaringsutrymmen samt garage med plats för en bil. Självgående gräsklippare från Husqvarna (2013) ingår i köpet. Fantastisk trädgård med en blandad växtlighet av fruktträd och buskage. Bergvärme med två borrade hål ger låga driftkostnader!

Området Gunnarshill ligger med gång-/cykelavstånd till Ulricehamns centrum, barnomsorg och skolor. Här finns närhet även till de populära friluftsområdena vid Lassalyckan, golfbanan och badhuset. Gunnarshill ligger inte heller långt ifrån påfarten till den nya motorvägen där det enkelt går att pendla till Borås, Göteborg och Jönköping. Närhet även till Hesters- och Rönnåsens industriområden. Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
161 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
688 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
27 175 kr/år
Byggår
1946
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Häggelundsvägen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 875 000 kr
Driftkostnad
27 175 kr/år

Statistik

5 685
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 22 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips