Stavby-Väsby 3

Uppsala kommun Se på karta

4 799 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
2 226 m²
Byggår
2022

Nu har du chansen att bygga ett fantastiskt 1-planshus om ca 150 kvm i lugnt område nära Alunda.

Huset ligger beläget i lugn och grönskande omgivning med en fantastisk vy. Tomten har ett mycket bra läge högt och fritt samt ett par kilometer ifrån bussförbindelse som trafikeras av linje 811 som går med jämna turer till och från Uppsala eller Östhammar. Endast två kilometer till skola i Stavby för barn i skolår F till 9.

Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här är det ryggåstak vilket tillsammans med de stora fönsterpartierna förstärker den luftiga och ljusa känslan. I vardagsrummet finns med hjälp av fina dubbeldörrar utgång till en potentiell altan. Det finns även hela 5 st bra sovrum. Två helkaklade badrum och en tvättstugan med groventré.
Huset har platta på mark med vattenburen golvvärme vilket är gynnsamt för driften av huset.

Alunda ligger mitt i den uppländska landsbygden. Det är goda busskommunikationer och endast ca 100 m till närmsta busshållplats som tar dig till Uppsala samt Östhammar och Gimo. Den nya vägen (288:an) är nu snabb med långa sträckor med 100 km/h. Det finns förskolor och grundskola upp till åk 9. Gymnasium finns i Gimo och i Uppsala. För den aktive finns mycket aktiviteter i Alunda: innebandy, fotboll, dans, friidrott, pingis, Friskis och Svettis samt ca 3 km till Olandsbygdens golfklubb med både traditionell golf och fotbollsgolf. Även scouter, barnkör och en aktiv kyrka finns för den som är intresserad. I Alunda centrum finns Ica, vårdcentral, restauranger samt andra små affärer och verksamheter.

OBS Bilderna är ifrån ett liknande hus, bilderna ska endast ses som inspirationsbilder. Tillval kan komma att skilja.

Det finns möjlighet att påverka de invändiga materialvalen samt planlösningen i viss mån eller om man önskar bygga ett annat hus finns även den möjligheten.

Endast tomten förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med husproducenten Felin Fastigheter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Marcus Höglund

Bjurfors Uppsala
Mäklare Marcus Höglund, Bjurfors Uppsala
070-46 00 462