Lovartsvägen 50

Utvälinge, Ängelholms kommun Se på karta

5 750 000 kr

6 300 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
210 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 174 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
44 742 kr/år

Det lilla samhället Utvälinge är en fantastisk plats, kanske inte så omtalat och välkänt men faktiskt en riktig pärla. Med sitt läge alldeles intill Skälderviken med Kullahalvön på en sida och kustremsan mot Ängelholm på den andra, så har man alltid nära till hav och fantastiska omgivningar. En naturskön och avslappnad plats där man fortfarande finner ett lugn som inte längre finns kvar på så många platser. Villan ligger i utkanten av byn med högt läge och en fantastisk utsikt ut över havet. Det är endast några hundra meter ner till vattnet och gångavstånd till brygga som leder ut till Sandön med fin liten sandstrand och barnvänlig badplats.

Villan som är byggd i suterräng på den något sluttande tomten uppfördes ursprungligen 1955. En gedigen konstruktion av lättbetong där alla fönster är utbytta till isolerfönster, omlagt tak och ny dränering med Isodrän. Ny luft-/vattenvärmepump som installerades i årsskiftet 2022-2023 och har inneburit väsentligt lägre uppvärmningskostnader. Ett boende med fantastiska ytor som fördelas på tre våningar, boarean är uppmätt till drygt 200 kvm och från både entrévåning och ovanvåning har man en magnifik obruten havsutsikt.

Utvälinge bjuder på salta bad, vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser. Ängelholm som närmsta stad ligger bara 10 minuter bort med bil, en mycket uppskattad småstad med en mysig stadskärna och hög service. Tågstation på kustbanan mellan Göteborg och Malmö och Ängelholm Helsingborg Airport som erbjuder flyg till framför allt Stockholm.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jonas Troedsson

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Jonas Troedsson, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0709-56 16 16