Lundavägen 4

Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 021 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
46 944 kr/år

I dessa tider så kan det kännas svårt att välja mellan en god affär eller bra bostad. Ibland så behöver du inte välja. Ibland står planeterna i linje och Fru Fortuna - hon är på din sida.

Det jag nu har äran att presentera är Lundavägen 4 - ett tvåfamiljshus som är både en investering och en bostad. Nuvarande ägare har bott i husets ena lägenhet och hyrt ut den andra. En inkomst som gjort vardagsekonomin och det egna boendet betydligt enklare att hantera.

När du kliver in i bostaden möts du av en helrenovering som inte lämnar något att önska. En helrenovering som inte lämnat ett spår av nött eller trött. Lägenheterna är ett hantverk, taktfullt när det gäller materialval och färger. En Askungensaga mitt i stan, för här har sågats, slipats och målats långt utöver det vanliga, be mig att visa före och efter bilder så lovar jag att ni kommer att hålla med.

Att fullfölja en så självsäker och balanserad renovering fordrar både känsla och stort engagemang, men också vördnad för bostadens ursprung.

Nu när vi har berättat om byggmästarens bragder är det dags att hälsa er välkomna till denna riktigt trevliga trerummare x två.

De två lägenheterna delar källare, värmesystem och tvättstuga. Men har egna ingångar och parkeringsplatser. Bostäderna har de sociala ytorna såsom vardagsrum och kök på nedre plan, där det även finns skafferi och en toalett. På övre plan finner du ett större duschrum, två sovrum och förvaringsutrymme - något som man aldrig kan få för mycket av.

På tal om förvaringsutrymme - källaren. Här finns tillräckligt med yta för både förvaring och för det där rummet som du alltid drömt om att ha men aldrig fått plats med. Verkstad? Lego? Bollhav? Valet är ditt!

Men det finns ett rum i källaren som är det överlägset bästa rummet. Det så kallade pannrummet. Här inne finns frånluftvärmepumpen och vedpannan, en fantastisk duo som klarar av skenande elpriser och kalla vinternätter som att det vore en ljummen dag i juli. Okej då...Möjligen en liten överdrift, men ni förstår grejen - billigare och mer effektiv värme är svår att hitta!

Jag känner att jag har mer att berätta, men jag märker också att min beskrivning börjar bli lång. Jag får helt enkelt avsluta och hoppas på att du tar chansen att uppleva Lundavägen 4 och dess lugna närområde på plats.

Fru Fortuna ler mot dig, le tillbaka, fatta hennes utsträckta hand och ge Lundavägen 4 en chans!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Daniel Sochor, Fastighetsbyrån Norrköping
0701403045
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas