Mäklare Anton Prydz

Anton Prydz

Om mig

Jag har som ambition att alltid leverera resultat utöver dina förväntningar och är ödmjuk inför förtroendet att få sälja ditt hem. Jag är också väl medveten om att det som för mig är vardag, kanske för dig är den största affären i livet. Att du ska känna dig delaktig och uppdaterad under processens gång är en självklarhet. Effektivitet, noggrannhet och empati är mina ledord.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Backstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun
 • Tis 10 okt kl 16:30
Backstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun, bild 2
Backstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun, bild 3

Backstigen 6

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 295 000 kr
120 + 106 m²
5 rum
2 812 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i Svärtinge, ett område där harmoni och praktiskt boende går hand i hand. Med en totalyta om 226 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök och en generös tomt på hela 2812 kvm erbjuder detta hem alla möjligheter för dig och din familj. Eventuella möjligheter att stycka av tomten finns för den som önskar, (se mer under övrig info). Utöver generösa inomhusytorna erbjuder fastigheten en stor altan, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar i trevligt sällskap. Stor plan trädgård som ger möjligheter för trädgårdsarbete. På fastigheten står ett dubbelgaraget på 60 kvm som är utrustat med solceller och automatiska portar och rymmer bekvämt två bilar. Svärtinge är ett eftertraktat område med sin familjevänliga atmosfär och närhet till viktiga bekvämligheter som förskola, skola, idrottsanläggningar och matbutiker. Området erbjuder också natursköna kvaliteter med elljusspår och vackra promenadstråk som omger dig. Kommunikationerna är utmärkta, med snabba förbindelser till både Norrköping och Finspång, vilket ger dig flexibilitet i vardagen och möjlighet att utforska de omgivande städerna. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Grindstugevägen 1, null, Valdemarsviks kommun
 • Mån 9 okt kl 17:00

Grindstugevägen 1

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 295 000 kr
129 m²
4 rum
2 395 m² tomt

Välkommen till din villa vid havet i Valdemarsviks kommun! Denna nybyggda enplansvilla erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med sina 129 kvm och en imponerande tomt på 2 395 kvm har du gott om utrymme att njuta av både inne- och uteliv. Läget är rogivande, med närhet till havet och dess friska brisar. Här kan du njuta av naturen och ta långa promenader längs de vackra promenadstråken som omger området. Varje dag kommer att bli som en semester när du har möjligheten att upptäcka den natursköna omgivningen direkt utanför din dörr. För de som älskar båtliv finns det även möjlighet att hyra en båtplats vid grännes marina, vilket ger dig tillgång havet och kanske Sveriges finaste skärgård. Kontakta oss idag för mer information och intresseanmälan!

 • Plus
Gårdeby Adolfsberg 1, null, Söderköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gårdeby Adolfsberg 1

Villa
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 200 000 kr
75 + 40 m²
3 rum
5 454 m² tomt

Välkommen till detta underbara lantliga hem i Gårdeby, en plats där lugn och natur möter modern bekvämlighet. Beläget ca 15 min från Söderköping och ca 20 min till Norrköping. Med en tomt om hela 5454 kvm får du gott om utrymme att utforska och njuta av naturen. Detta är inte bara en fastighet; det är en livsstil. Här kan du andas frisk luft, ta långa promenader i det omgivande landskapet och koppla av på din egen lantliga oas. Huset har uppgraderats med modern bergvärme och ett nytt avloppssystem från 2018, vilket ger dig bekvämlighet och miljövänlighet. Dessutom finns det en mängd extra byggnader på tomten, inklusive ett vidbyggt garage, ett separat garage, ett förråd och en gäststuga. Dessa extra utrymmen ger dig flexibilitet och möjligheter för olika ändamål. Inomhus är hemmet ljust och inbjudande men med visst moderniseringsbehov. Välkommen in med intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Prästängsvägen 17, null, Valdemarsviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Prästängsvägen 17

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 500 000 kr
158 m²
6 rum
2 199 m² tomt

Välkommen till Prästängsvägen 17 och detta mycket välskötta hus. Huset är 158 kvm och har en stor tomt om hela 2199 kvm beläget längst in på återvändsgata. Invändigt är huset i utmärkt skick och redo att välkomna din familj. Det öppna köket är modernt designat och välutrustat. Vardagsrummet leder till det inglasade uterummet med en mysig braskamin, perfekt för avkoppling året runt. Utomhus finns en glittrande pool, en vedeldad badtunna och ett välutrustat utekök, perfekt för grillkvällar och utomhusmiddagar. Tomten är välplanerad med en charmig damm, växthus och en egen fotbollsplan. På tomten har man idag även ett hönshus. Loftet ovanpå det rymliga dubbelgaraget ger extra utrymme för gäster eller som hemmakontor. Här behövs inget göras innan du kan flytta in. Välkommen in med intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Getterö Ängviken 2, null, Valdemarsviks kommun

Getterö Ängviken 2

Fritidshus
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 300 000 kr
180 m²
7 rum
2 236 m² tomt

Välkommen till Ängviken 2 i S:t Annas skärgård och detta rymliga hus med en yta på 180 kvm och en tomt som sträcker sig över 2236 kvm. Detta är ett perfekt hem för dig som söker både komfort och närhet till skärgården. Huset erbjuder gott om utrymme för hela familjen och har en flexibel planlösning som kan anpassas efter dina behov. Med generösa sällskapsytor, flera sovrum och ett stort vardagsrum med en pampig eldstad. Detta hem erbjuder också privilegiet att ha ett servitut på en brygga endast 200 meter ifrån fastigheten. Tänk dig att kunna njuta av sommardagar på bryggan, ta ett svalkande dopp vid badplatsen och skapa minnen med familj och vänner. Stort garage om ca 200 kvm med gott om plats och höjd för båt, husvagn och husbil mm. Det bästa är att detta hus kan användas året runt. Oavsett om du letar efter ett fritidshus eller ett permanentboende, kommer detta hem att erbjuda dig komfort och bekvämlighet under alla årstider. Byggnaden har en äldre standard och har därmed ett moderniseringsbehov. Välkommen in med intresse!

 • Uteplats
Lagnö Skärgårdbyn 1007, null, Söderköpings kommun

Lagnö Skärgårdbyn 1007

Fritidshus
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
1 903 kr/mån

Varmt välkommen till Skärgårdsbyn Apartments. Fräscht välplanerad och fullt möblerad lägenhet mitt i Skärgården och med total närhet till en hel massa service och aktiviteter i Skärgårdsbyn Mon S:t Anna och allt detta utan att behöva binda dig till skötsel och tillsyn. Den låga avgiften går till utvändig skötsel av lägenheten och området så att du endast kan komma hit och njuta. Här är det fullutrustat med allt som behövs för ett bekvämt boende. Vill du hyra ut några veckor och få in en extra slant? Skärgårdsbyn AB sköter då detta åt dig. Allt för din bekvämlighet! Mer information om Skärgårdsbyn Mon S:t Anna finns att finna via länken: www.skargardsbyn.se Bilderna på lägenheten är från en tidigare försäljning.

 • Uteplats
Torp Gulltorp 1, null, Valdemarsviks kommun

Torp Gulltorp 1

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 195 000 kr
109 + 149 m²
6 rum
1 857 m² tomt

i fridfulla och lantliga Ringarum, presenteras en rymlig och välplanerad enplansvilla med inredd källare. Här hittar du gott om utrymme för din familj och möjlighet att anpassa huset efter dina behov. Huset uppvärmningssystem består utav en bergvärmepump för låg driftkostnad. Huset har en inredd källare som kan användas som ett extra vardagsrum eller hobbyrum. Här kan du njuta av en lugn och lantlig omgivning samtidigt som du har nära till bekvämligheter. Altanen, delvis under tak, ger en trevlig plats för utomhusaktiviteter oavsett väder. Om du letar efter ett rymligt och bekvämt hem med möjligheter att anpassa och göra det till ditt eget, då är detta huset för dig. Cykel och gångavstånd till affär/skola och buss. På fastigheten finns även ett garage med plats för bil och förvaring. Välkommen in med intresse!

 • Uteplats
Evelundsvägen 1, null, Valdemarsviks kommun

Evelundsvägen 1

Övrigt
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 995 000 kr
800 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna välskötta hyresfastighet som erbjuder en perfekt möjlighet för den som vill köpa sin första hyresfastighet eller utöka sitt befintliga fastighetsbestånd. Översikt: Typ: Hyresfastighet med fem lägenheter. Lägenhetsfördelning: Tre stycken ettor och två stycken treor, totalt 330 kvm. Uthyrning: Vid full uthyrning genererar det intäkter på ca 299 280 kr per år. Läge: Centrala Gryt Potential: Inredningsbar vind som ger möjlighet till ytterligare utveckling. Renoveringar och kontroller: Stambyte utfört år 2010, OVK genomförd 2023. Fasad: Eternitfasad med stående träpanel bakom. Lägenheter och faciliteter: Samtliga lägenheter är i gott skick och fastigheten är utrustad med bergvärme för kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmning. För de boendes bekvämlighet finns både tvättstuga och förråd inom fastigheten. Dessutom erbjuder fastigheten två parkeringsplatser för de boende. Fastigheten säljs i bolagsform. Visningar sker på förfrågan!

 • Balkong
Grindstugevägen 4, null, Valdemarsviks kommun

Grindstugevägen 4

Tomt
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
900 000 kr
3 204 m² tomt

Unna dig en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett boende nära havet! Vi presenterar stolt en fantastisk tomt på 3204 kvm, belägen i den charmiga orten Valdemarsvik. Med sin generösa byggrätt erbjuder denna tomt en mångfald av möjligheter för både fritidsboende och permanent boende. Med närheten till havet kan du njuta av frisk luft, soliga dagar och salta vindar. Här har man en trivsam mix av boendeformer. Oavsett om du letar efter en plats att koppla av på helgerna eller planerar att bosätta dig på heltid, kan du skapa ditt drömhem här. Med en generös byggrätt ges du möjlighet att designa och bygga ditt eget personliga paradis. Här finns inget tidskrav på att byggnationen behöver starta inom viss tid. Vatten och avlopp kommer att vara samfällt och ansluts vidare till det kommunala VA nätet. Anslutningsavgifter för VA ingår i tomtpriset. Elen är redan framdragen och ansluten med mätare. Även fiber kommer att vara draget till tomtgräns. En kort promenad ifrån fastigheten finner du Grännäs Marina där du har möjlighet till att hyra båtplats. Vid frågor eller intresse är ni välkomna att höra av er!

 • Plus
Trädgårdsgatan 15, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Trädgårdsgatan 15

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 495 000 kr
156 + 78 m²
7 rum
744 m² tomt

Väl omhändertagen 2-familjsfastighet i centrala Valdemarsvik. Två separata lägenheter om 78 kvm och 3 rum och kök samt effektiva biytor i källaren. Uppvuxen och lummig trädgård, högt läge, centralt med närhet till kommunikationer, affärer, skola/dagis, vårdcentral och bad. Ner till småbåtshamnen är det endast ca 250 meter, vid hamnen finns ett flertal restauranger och fik. Utsikt från köken och balkongerna över Valdemarsviken och Vammarån. Stor potential som ett generationsboende eller för en egenföretagare likväl som en större enfamiljsvilla eller mindre hyreshus. Låga driftskostnader.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Smedstorpsvägen 6, Mogata, Söderköpings kommun

Smedstorpsvägen 6

Villa
Mogata, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 695 000 kr
130 + 30 m²
6 rum
1 391 m² tomt

Låt oss få presentera denna trevliga enplansvilla i populära Mogata. Här erbjuds en charmig trädgård med skogen i bakkant. Huset är välplanerat med flera sovrum, rymligt vardagsrum och nyrenoverat duschrum. Bergvärme och fiber finns installerat och klart. Förskola, skola, idrottsplats samt badplats i närheten och endast tio minuter med bil till Söderköping. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Grindstugevägen 8, null, Valdemarsviks kommun

Grindstugevägen 8

Tomt
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
975 000 kr
2 176 m² tomt

Välkommen till det nya området Grindstugegärdet i Valdemarsvik! Här finns nu möjligheten att bygga ett hus efter eget tycke då tomterna ej är bundna till någon husleverantör. Tomterna varierar i storlek mellan ca 2100 - 3300 kvm. Några av tomterna har utsikt över Valdemarsviken. Inget tidskrav på att byggnationen behöver starta inom viss tid. Vatten och avlopp kommer att vara samfällt och ansluts vidare till det kommunala VA nätet. Anslutningsavgifter för VA ingår i tomtpriset, samt avgift för el (dragning fram till tomtgräns), även fiber kommer att vara draget till tomtgräns. En kort promenad ifrån fastigheterna finner du Grännäs Marina. De tomter som fortfarande finns kvar är följande: Tomt 2 - 400 000 kr - 2 163 kvm Tomt 4 - 950 000 kr - 2 816 kvm Tomt 5 - 650 000 kr - 3 106 kvm Tomt 6 - 550 000 kr - 2 077 kvm Tomt 7 - 475 000 kr - 2 902 kvm Tomt 14 - 975 000 kr - 2 176 kvm Tomt 15 - 1 100 000 kr - 2 676 kvm Tomtkarta finner ni i bildflödet. Vid frågor eller intresse är ni välkomna att höra av er!

 • Plus
Grindstugevägen 2, null, Valdemarsviks kommun

Grindstugevägen 2

Tomt
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
800 000 kr
2 676 m² tomt

Välkommen till det nya området Grindstugegärdet i Valdemarsvik! Här finns nu möjligheten att bygga ett hus efter eget tycke då tomterna ej är bundna till någon husleverantör. Tomterna varierar i storlek mellan ca 2100 - 3300 kvm. Några av tomterna har utsikt över Valdemarsviken. Inget tidskrav på att byggnationen behöver starta inom viss tid. Vatten och avlopp kommer att vara samfällt och ansluts vidare till det kommunala VA nätet. Anslutningsavgifter för VA ingår i tomtpriset, samt avgift för el (dragning fram till tomtgräns), även fiber kommer att vara draget till tomtgräns. En kort promenad ifrån fastigheterna finner du Grännäs Marina där du har möjlighet till att hyra båtplats. De tomter som fortfarande finns kvar är följande: Tomt 2 - 400 000 kr - 2 163 kvm Tomt 4 - 950 000 kr - 2 816 kvm Tomt 5 - 650 000 kr - 3 106 kvm Tomt 6 - 550 000 kr - 2 077 kvm Tomt 7 - 475 000 kr - 2 902 kvm Tomt 14 - 975 000 kr - 2 176 kvm Tomt 15 - 1 100 000 kr - 2 676 kvm Tomtkarta finner ni i bildflödet. Vid frågor eller intresse är ni välkomna att höra av er!

Visar alla 13