Hagby 203

Vänge, Uppsala Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
179 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
1 990 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Driftkostnad
42 800 kr/år
Antal besök
3 565
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till en bostad utöver det vanliga! I natursköna Hagby, knappt 2 mil från centrala Uppsala, finner du denna vackra 1920-talsbyggnad, som ursprungligen uppfördes som ett missionshus. Här erbjuds tidstypiska detaljer som generös takhöjd, flera takkupor, stora spröjsade fönster och två kakelugnar. Missa inte möjligheten att förvärva en 20-talsdröm med enorm potential!

Bostadens planlösning fördelar sig på två plan där entréplanet erbjuder bl.a. ett kök med matplats för många middagsgäster, ett vardagsrum med öppet till nock och imponerande takhöjd samt ett sovrum/bibliotek med kakelugn. Från matplatsen nås den stora och insynsskyddade altanen med utsikt över bostadens baksida. På det övre planet finns tre sovrum i varierande storlekar, samtliga med takkupa, samt ett allrum med öppet ned till vardagsrummet. Det övre planet bjuder även på ett kaklat badrum med badkar.

Fastigheten övergick under slutet av 1980-talet i privat ägo och har sedan dess byggts ut med bl.a. nya takkupor och en ej färdigställd uthyrningsdel ovan garaget. Uthyrningsdelen kan vid färdigställande nyttjas för att åstadkomma ett generationsboende eller för att inbringa en extra inkomst. Garaget är rymligt och erbjuder plats för arbetsbänk. På uppfarten finns gott om utrymme för uppställning av flera bilar och trädgården bjuder på generösa gräsytor och flera fruktträd.

Bostaden är belägen i Hagby, knappt 2 mil från centrala Uppsala och endast 14 minuter med bil från Stenhagen centrum med matbutiker, apotek och vårdcentral. Till Riksväg 55 är det ca 4 km och därifrån tar du dig smidigt med bil till både Enköping och Uppsala. I Ramstalund finns närmsta förskola, skola (Åk. F-6) och pizzeria. Närmsta busshållplats hittar du ca 100 m från bostaden.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

  • 20
    jun
    Imorgon
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.